- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.489
- 548
- Konu Sahibi Yigityavuz
Ben niye kızıyim söyleyince insallah Allah beni ve çevremdeki insanlari şaşırtmasın tabi ki böyle bir sınav vermeyeyim . Hatta kimse vermesin kimsenin yaşamasını istemem .Gerçekten anlayamıyor musunuz yoksan anlamak mı istemiyorsunuz? Aynı cümleyi kerelerce yazdım çünkü gayette anlaşılır yazdığımı düşünüyorum. Yargılamak sadece bir başkasına dedikodusunu yaparak veya özel alanına müdahale ederek olmaz. Siz görüşmeme kararı alarak zaten bir insanı yargılamış ve sonucunda da hakkında bir karara varmış oluyorsunuz. Bunu yaptığınızı artık bi kabul edin. Birine özel hayatı yüzünden tavır alındıktan sonra özel hayatı beni ilgilendirmez olmuyor işte. İlgilendirmiş ki ortada gösterilen bir tepki var. Size ahlaksız veya kadın düşmanı yazan ben değilim. Yazan kişi/kişiler her kimse bunun cevabını da onlar verebilir.
Sizin doğrunuz öyle demek ki ben sizin doğrunuzu değil çelişen cümlelerinizi eleştiriyorum. Söyleyince de kızıyorsunuz ama çok büyük konuşuyorsunuz.
Demek ki bu konu üzerinde orta noktada buluşmamız imkansız. Siz benim yaptığımı birini yargılamak olarak görüyormuşsunuz buna saygı duyuyorum .