Onu görünce panik atak geçiriyorum
Onu görünce mutlaka hastanelik olurum...sizce bu normal şeyler mi?
Hiç sağlıklı değil psikolojiniz, her şeyi gereksiz içselleştirip büyütüp fiziksel tepkiler veriyorsunuz. Böyle dünyanın tüm stresini çekmeye,içsellestirmeye devam ederseniz aşırı empatiden erken yaşta yaslanirsiniz.
Bence çok acil bir doktora görünün.
Sorun onda da değil bunda da değil, kaynanada da değil, kayinda da degil. sorun sizde yani .
Olaylara insanüstü tepkiler veriyorsaniz, olaylar sizde derin etkiler bırakıyorsa demek ki bir şeylerle baş etmeyi bilmiyorsunuz demektir.
Yarın bir gün çocuğunuzun öğretmeninin karısını aldattığını,küçük cocuklarini ortada bırakıp bosandigini duysanız mesela hocayı her görüşünüzde böyle krizlere mi gireceksiniz? zorla kızın sınıfını mi degistireceksiniz?
Ya da ise girdiniz, iş arkadasinizin,patronunuzun metresi var, kulakltan kulağa yayılıyor adamın karısını aldattigi. Duyunca hastanelik mi olacaksınız? İstifa mi edeceksiniz?
Konuya gelince de çağırmayın iftara olsun bitsin.
Zaten kaynanayi da sevmiyormussunuz. Şart mı yani iftara gelip senin evinde yemek yemeleri?
Onlar da gelelim dememişler, hem kendin davet edip hem stresine giriyorsun. Davet etme, bu kadar
Ya gerçekten bazen ben bu linçleme olaylarını anlayamıyorum önceden okuduğumda cidden mantıklı yorumlar yapılıyordu . Ben hastanelik oluyorum panik atak geçiriyorum diyen birine eşinin abisi o demek nasıl bir mantık ?
Ya hiç panik atak geçiren insan görmemişler ciddiyetinin farkında degiller ya da travması varsa var banane ki ben eleştiririm gözüyle bakılıyor . Ben açıkçası bu saatten sonra BDV de konu açmam.
Zaten platform kadınlardan oluşuyorsa bazı noktalarda keşke birbirimizi anlasak dinlesek. Bence de
Y
Yigityavuz
bir destek alsın Burdan ona yardım çıkmaz
Allah sizden bin kere razı olsun dilerim rabbim sizi iki cihanda da sıkmasın yavrularınız varsa ömürleri bereketli olsun ben insanlardan beni anlamasını beklemiyorum her yaşadığımı buraya dökemem tabiki bu aile ici mahremiyetimi hiçe saymak olur psikolojik destek alacağım çok teşekkür ederim size minnettar kaldım dualarım sizinle