hepinize çok teşekür ederim menüleri okudukça ufkum açıldı
çorba olarak yayla yada domates yapıcam.herkes domates demiş.bu hafta içi bi deniyim ben domatesi bakalım nasıl olucak :) daha ewimde bu 3.haftam.mutfağa alışmaya çalışıyrm.bide hayatımda ilk kez misafir kabul edicem.we bide iftar olunca telaşlandım.
domates yada yayla çorbası
herkes fırında patates köfte yap demiş.onuda yapabilirim.kaç derecee pişiyo peki köfteler.fırında bir kez köfte yaptım kurudu.hangi programda yapmalıyım.alt üst bi andamı pişmeli,sadce alttanmı,birde fanlı bi program war.ben yapınca kurudu köfteler 200 derecede alt ffanlı pişirmiştim sanırım
İnternette bir sürü yemek blogu var canım oralardaki tarifleri incele aklına yatan tarifleri bilgisayarında bir dosyaya kaydet daima elinin altına bulunsun.hepinize çok teşekür ederim menüleri okudukça ufkum açıldı
çorba olarak yayla yada domates yapıcam.herkes domates demiş.bu hafta içi bi deniyim ben domatesi bakalım nasıl olucak :) daha ewimde bu 3.haftam.mutfağa alışmaya çalışıyrm.bide hayatımda ilk kez misafir kabul edicem.we bide iftar olunca telaşlandım.
domates yada yayla çorbası
herkes fırında patates köfte yap demiş.onuda yapabilirim.kaç derecee pişiyo peki köfteler.fırında bir kez köfte yaptım kurudu.hangi programda yapmalıyım.alt üst bi andamı pişmeli,sadce alttanmı,birde fanlı bi program war.ben yapınca kurudu köfteler 200 derecede alt ffanlı pişirmiştim sanırım
akşama benim de misafirim var
menu;
fırında patates ve tavuk
pirinç pilavı
çorba (yoğurt yada domates daha karar vermedim)
salata
kayısı hoşafı
ton balıklı kuskus
tatlı olarak güllaç yaptım
yanına bir çeşit daha eklemem gerekiyor ama biraz hastayım. beni yormayacak ne önerirsiniz kızlar
akşama benim de misafirim var
menu;
fırında patates ve tavuk
pirinç pilavı
çorba (yoğurt yada domates daha karar vermedim)
salata
kayısı hoşafı
ton balıklı kuskus
tatlı olarak güllaç yaptım
yanına bir çeşit daha eklemem gerekiyor ama biraz hastayım. beni yormayacak ne önerirsiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?