yoğurtlu çorba onlar için daha makbul diye yana yakıla yoğurt çorbası diyordum
görümcem ve eşini de çağırmıştım, görümcemin eşi anjiyo olmuş onlarla konuştuktan bi saat sonra, adam şu an hastanede, kayınvalidemler bizdeler. ben de kayınvalidemden aşotu istedim, aşotulu ayran çorbası yaptım, görümcemin eşi seviyor, biraz da ona götürürüz hastaneye. menümün geri kalanı aynı.
sağol cnmm şimdi eşimide aradım böyle böyle diye,daha ne olsun aşkımmm dedi:)
patates ve balığımı koydum bile fırına .ikisinide aynı anda koydum ama kokuları karışmasın diye folyoladım.
saat 19:30 gibide çorbamı yapıcam...başkada bişi kalmadı diğerleri hazırda:)
bu akşamki iftar menüm şöyleydi :
yayla çorbası
karışk dolma ( patlican, kabak, yaprak sarma )
arpa şehriyeli pirinç pilavı
karnıyarık
ayran, bol su
salata
kayısı kompostosu
tabi hepsinden arttı sanırm yarına pek bisey yapmam
en azindan degisik olmus menun
ben cok iftara davete giden biri degilim..ama cok fazla davete gidenler eminim hep klasik menuleri yemekten sıkılıyorlardır. mesela her menude pilav vardir. sen patates yapmissin daha degisik olmus....afiyet olsun tekrardan
sahurda pide,kaşar peynir,bal-kaymak ikilisi-fix yeşilliklerim maydanoz dereotu çifti:)
2 büyük bardak süt,bol bol soğuk su
Arkadaşlar herkese şimdiden hayırlı bayramlarrr
Ben çok ama çok mutlu,heyecanlı,kıpır kıpırr ve çoooktaaa huzurluyum
Bikaç saat içinde eşim gelecek ve yola çıkıyoruzzz,tatil başlıyorrr
Valizleri akşamdan hazırladım tüm hazırlıklar tamam 2 saat uyku ile duruyorum ama cin gibiyim:) veeee ailemin yanına gidiyoruz tamı tamına 6 gün tatill:)))
Günlerdir bugünü iple çekiyorduk ve sonunda geldi işte
Akşam ve yarın orucun son günü baba evimde iftar sahur yapacak olmaktan öyle mutluyuz kii,kaç kere davet etmişlerdi ama işten güçten iftara 1 kere gidebilmiştik
Annemler bize 1,5-2 saat mesafedeler...Sırf size yazayım diye menüsünü sordum anneme ama tek laf alamadım ağzından tombişimin,eminim döktürüyordur dünden beri:))
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum,büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum
Allah ailelerimizi,eşlerimizi,kardeşlerimizi başımızdan eksik etmesin
Nice Bayramlara...aynen böyleyim tey tey teyyyy:118::119:
Arkadaşlar herkese şimdiden hayırlı bayramlarrr
Valizleri akşamdan hazırladım tüm hazırlıklar tamam 2 saat uyku ile duruyorum ama cin gibiyim:) veeee ailemin yanına gidiyoruz tamı tamına 6 gün tatill:)))
Akşam ve yarın orucun son günü baba evimde iftar sahur yapacak olmaktan öyle mutluyuz kii,kaç kere davet etmişlerdi ama işten güçten iftara 1 kere gidebilmiştik
Annemler bize 1,5-2 saat mesafedeler...Sırf size yazayım diye menüsünü sordum anneme ama tek laf alamadım ağzından tombişimin,eminim döktürüyordur dünden beri:))
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum,büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum
ooooo, guzel tatiller canim, insaALLAH cok eglenirsiniz, moral deposun fulleyip gelirsinArkadaşlar herkese şimdiden hayırlı bayramlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?