- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
İyiyiz şükür ama seni sormalı.. Sen sahurda yapamamıştın..
Havan batsın emihıh
![]()
Senin bu olayını çok kıskanıyorum işine en az bir saat uzaklıkta oturan biri olarak![]()
kıskanmayın kıskanmayın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz şükür ama seni sormalı.. Sen sahurda yapamamıştın..
Havan batsın emihıh
![]()
Senin bu olayını çok kıskanıyorum işine en az bir saat uzaklıkta oturan biri olarak![]()
İstanbula mı geleceksin?
Ben böyle topiğe daldım birden ama kusura bakmayın :26::26::26:
uyuyunca geçer canikom...
sen yoldayken ben rüya görüyor olacağım![]()
HıhYolun da 1 dakicacıkmış evde de zaman gezmez bi kerem
![]()
ewet cnm.
Olsun cnm vakit geçiriyoruz işte ne güzel.
Bende daldım , kimse birşey demiyo rahat olDiyecek olsalar bana derlerdi zaten
![]()
Hadi yaa.. Senin de zormuş.. Güneşlideki Bağcılar Ticaret Meslek Lisesini bildin mi ? Heh işte ben orda okudumKaynanam da oraya çok yakın oturuyor..
Kaynanama giderken nasıl gideceğimizi bilmiyoruz valla iş çıkışı.. 97M ile gitsek köye gider gibi 2 saat aynı araçta kal uyu kalk varamıyoruzŞirinevlere kadar metrobüs sonra minibüs yapınca da tam iş saati yapınca da köşeyi dönemiyor bir türlü minibüs
![]()
bende şişliye gidicem evlenince![]()
kızlar benim 2 saatim kaldı..![]()
Yüzümü kızartıp sohbete devam edeyim o zamanmoonlight sen ne zaman geleceksin İstanbula? Feriköy güzel yer bildiğim kadarıyla arkadaşım oturuyor orda ama pek gezme şansım olmadı... Bende çok severim İstanbulu
![]()
Evleri değişelim mi , benim işime yakında sizin ki
Bildim bildim okuluKaynanana geldiğin bir gün tanışırız senle bir gün inşallah... O trafik ömrümü yedi benim zaten
Ben de Beyazıt ta çalışıyorum şimdi
Çok zor otobüsle git gel
![]()
ben de 4 te çıkıyorum ramaznda :13: 4:20 gibi de evde olurum
Aleyküm selam hatunhoş geldin..
Ama amaBende hafta da 4 gün dörtte 2 gün 7 de çıkıyorum ama eve varmam beş buçuğu buluyor
![]()
Bende inan çok bilmiyorum bıraksalar bulamam nişanlımın evini :) hep arabayla gittiğim için.
7 Ekim de düğünüm.
Tamam Güneşliye gelince yakamda kırmızı karanfil olacak , haberin olsun
Bende geçen yıla kadar Aksaray da çalışıyordum.. Annemler Göztepede oturduğundan tam bir işkenceydi ilk duraktan son durağa neredeyse İETT..
Sende 97 ile gidiyorsundur.. O dönemler nişanlıydık buluşacağımız zaman eşim 97 ile gelirdi, ey gidi günler![]()
O da birşey mi ben haftanın 5 günü 18:00 de çıkıp 19:30 gibi evde oluyorum..Normalde Cumartesileri de 13:00 e kadar ama yaz tatili diye bu aralar tatil Cumartesilerimiz..
Hoşbuldum naber nasıl gidiyo
Canım sıkıldı evde![]()