• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IftariyLa, sahuruyLa... <<<On bir ayin SULTANI >>>

ewet cnm.

Olsun cnm vakit geçiriyoruz işte ne güzel.

Bende daldım , kimse birşey demiyo rahat ol :9: Diyecek olsalar bana derlerdi zaten :9:

Yüzümü kızartıp sohbete devam edeyim o zaman :9::9::9: moonlight sen ne zaman geleceksin İstanbula? Feriköy güzel yer bildiğim kadarıyla arkadaşım oturuyor orda ama pek gezme şansım olmadı... Bende çok severim İstanbulu :16::16::16:

Hadi yaa.. Senin de zormuş.. Güneşlideki Bağcılar Ticaret Meslek Lisesini bildin mi ? Heh işte ben orda okudum :9: Kaynanam da oraya çok yakın oturuyor..

Kaynanama giderken nasıl gideceğimizi bilmiyoruz valla iş çıkışı.. 97M ile gitsek köye gider gibi 2 saat aynı araçta kal uyu kalk varamıyoruz :9: Şirinevlere kadar metrobüs sonra minibüs yapınca da tam iş saati yapınca da köşeyi dönemiyor bir türlü minibüs :9:

Bildim bildim okulu :16::16::16: Kaynanana geldiğin bir gün tanışırız senle bir gün inşallah... O trafik ömrümü yedi benim zaten :22::22::22: Ben de Beyazıt ta çalışıyorum şimdi :31::31::31: Çok zor otobüsle git gel :14::14::14:

Yüzümü kızartıp sohbete devam edeyim o zaman :9::9::9: moonlight sen ne zaman geleceksin İstanbula? Feriköy güzel yer bildiğim kadarıyla arkadaşım oturuyor orda ama pek gezme şansım olmadı... Bende çok severim İstanbulu :16::16::16:

Bende inan çok bilmiyorum bıraksalar bulamam nişanlımın evini :) hep arabayla gittiğim için.

7 Ekim de düğünüm.

Evleri değişelim mi , benim işime yakında sizin ki :9:

tamam değişelim :) henüz bir evim yok ama:)) eylülde olacak inş.

Bu arada Osmanbeyi biliyorum biraz ama çok deil :9: o da bildiğim dediğim yer ile karıştırmıyorsam :9:

Son düzenleme:
Bildim bildim okulu :16::16::16: Kaynanana geldiğin bir gün tanışırız senle bir gün inşallah... O trafik ömrümü yedi benim zaten :22::22::22: Ben de Beyazıt ta çalışıyorum şimdi :31::31::31: Çok zor otobüsle git gel :14::14::14:

Tamam Güneşliye gelince yakamda kırmızı karanfil olacak , haberin olsun :9:

Bende geçen yıla kadar Aksaray da çalışıyordum.. Annemler Göztepede oturduğundan tam bir işkenceydi ilk duraktan son durağa neredeyse İETT..

Sende 97 ile gidiyorsundur.. O dönemler nişanlıydık buluşacağımız zaman eşim 97 ile gelirdi, ey gidi günler :9:

Bende inan çok bilmiyorum bıraksalar bulamam nişanlımın evini :) hep arabayla gittiğim için.

7 Ekim de düğünüm.

Bende kaynanamın evini yeni öğrendim sayılır... Bir seneye yakın sürdü öğrenmem :32::32::32: Az kalmış düğüne...:16::16::16:

Tamam Güneşliye gelince yakamda kırmızı karanfil olacak , haberin olsun :9:

Bende geçen yıla kadar Aksaray da çalışıyordum.. Annemler Göztepede oturduğundan tam bir işkenceydi ilk duraktan son durağa neredeyse İETT..

Sende 97 ile gidiyorsundur.. O dönemler nişanlıydık buluşacağımız zaman eşim 97 ile gelirdi, ey gidi günler :9:

:9::9::9: Belkim görmüşüzdür birbirimizi

O da birşey mi ben haftanın 5 günü 18:00 de çıkıp 19:30 gibi evde oluyorum.. :50: Normalde Cumartesileri de 13:00 e kadar ama yaz tatili diye bu aralar tatil Cumartesilerimiz.. :33:

Senin daha zormuş :14::14::14: Allah kolaylık versin... Şimdi ramazan akşamları tam o saatlerde insanlar evlerine gitme derdin de olurlar :50::50::50:

Back
X