İftira!!!

summers

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
268
45
118
İstanbul
Önemli bir ekleme:iftira şuçunda zaman aşımı 8 yılmış arkadaşlar. Ben 6 ay olarak yanlış biliyormuşum. Sizi de yanlış yönlendirmemdk adına düzeltiyor ve düzelten arkadaşa teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Sacmalama canim ne ölmesi adi üstunde iftira atmislar inan inansin inanmayan inanmasin .Erkek arkadasin takmiyorsa unut gitsin sen aciklamani yaptiysan sorun yok .
BU erkekleride anlamiyorum ayrilinca neden pislige vuruyorlar anlamadim benimde azim yandi bu sepepten ayrilinca kötulemis kendince tabi sindiremedi ayrili hazmedemiyince kendince ķötulemeye başlamisti aman cokk fifiydii

Milletin ne dediğini ne düşündüğünü önemsemeyin.
Kişi kendinden eminse, yaptıklarından pişmanlık duymuyorsa elalem onaylamış yada onaylamamış önemsizdir, kaldı ki ne güzel erkek arkadaşınız size güveniyor.
Herkes kendi açtığı çamurda boğulur merak etme.

Kendimden biliyorum. Eğer aile istemiyorsa, erkek arkadşınıza karşı sizden daha baskınlarsa ya bu iş olmaz ya da bizimki gibi çoook çook zor olur canım.

şikayet edin hele tehdit felanda varsa

Canım millet çok meyilli İlginc şeylere inanmaya. Sıkıcı hayatlarına böyle renk geliyor galiba. Ölsün inşallah bunları bana yaşatan pislik. Erkekler ne yapsa elinin kiri kızlar yapmadıkları şeyler için ölümü bile düşünür hale geliyorlar. Yazık bize.

Sen süreçi nasıl yönetin canım önerin var mı bana çünkü gerçekten çıkmazdayım
Valla topa tutulmak istemem ama ben çok mücadele ettim. Bir de ben eski sevgilim ve şuan ki eşim hepimiz aynı semtte oturuyorduk. Herkesin diline düşmüştüm. Kimin ne dediğini çokta umursamadım. Ama eşimin ailesinin beni istemiyor oluşu beni çok yıpratırdı. Yinede vazgeçmedim. Ama şöyle bir şey var ki benim ailem her ne olursa olsun her zaman arkamda destekçim oldular.

Kendimden biliyorum. Eğer aile istemiyorsa, erkek arkadşınıza karşı sizden daha baskınlarsa ya bu iş olmaz ya da bizimki gibi çoook çook zor olur canım.
Onun üzülmesinden korkuyorum. Biz gidip evleniriz istemezlerse diyor ama biliyorum ki üzülecek... Ve bu hayat boyu başımıza kalkılacak... Siz nasıl bir tavır sergilediniz bu süreçte?

Neden topa tutulasınız ki aşk kazanmış ne mutlu size. Yuvanız hep mutlu hep huzurlu olsun inşallah...

Amin canım inşallah. Boğulsun ki başkalarını boğamasın hasta ruhlu herif ...

Gerçek ya da değil, bir kadınla bişeyler yaşayıp sonra ağzını yaya yaya onu anlatan erkeğe adam demem! Adam değildir çünkü etek giysin gezsin müzik açsın Mezdeke oynasın !
Erkek arkadaşınızın size inanması bir yere kadar çünkü bu gibi durumlarda maalesef en son sözü aileler söylüyor. Umarım o kişi belasını bulur bir an önce !

Amaaann, kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş.

Öyle sallamakla olmuyor verin savcılığa görsün gününü iğrenç herif.
Ayrıca yapmadığınız bir şey için kendinizi yıpratmayın, bu değmeyecek insan için ölmekte neymiş??
Deli olmayın Allah aşkına..

Ayrıca kim duyarsa duysun, sevgilinizle aranızda bir sorun yoksa no problem.

Amin. Yaşımız hiçte küçük değil son sözü ailelere söyletip hayat boyu pişman almayı göze alıyorsa erkek arkadaşım yolu açık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…