. Her zaman kötülük kazanıyor ama her zamanSiz niye ölüyormuşsunuz yapmadığınız şeyler yüzünden
O kendini öldürsün iftiracı olduğu için
Pis sapık
Dava edemiyorum zaman aşımı olmuş. Ayrıca böyle birsey duyulursa babam direk katil olurDava edin, neymis oyle iskembeden sallamak gorsun.
Sen süreçi nasıl yönetin canım önerin var mı bana çünkü gerçekten çıkmazdayımResmen kendimi gördüm şuan.
şikayet edin hele tehdit felanda varsaArkadaşlar merhaba. Güzel giden bir ilişkim var. Evlenmek istiyoruz. Sorun eski erkek arkadaşım ve çıkardığı dedikodular, attığı iftiralar.. Eski erkek arkadaşımla geçen yıl ayrıldık. iffetimle ilgili ağıza alınmayacak (ciddi anlamda ağıza alınmayacak ve aklınıza gelebilecek tüm uç şeyler) iftiralar attı. Ve bunları birçok insan duydu şahit oldu. Bu iftiralar az bişey evlenmek istediğim adamın ailesinin kulağına gittiği için beni istemiyorlar. Tamamını duysalar ne olur düşünemiyorum bile. Bu iftiralar karşısında ölmek istiyorum.Nasıl bir tutum sergilemem gerek bilmiyorum. Çünkü hiçbir ispatı yok ve hiçbir kabul edilebilir tarafı yok. Çok şükür ki erkek arkadaşım bana güveniyor inanıyor ama kaldıramıyorum artık ciddi ciddi böyle anılmaktansa ölmeyi düşünüyorum..
Canım millet çok meyilli İlginc şeylere inanmaya. Sıkıcı hayatlarına böyle renk geliyor galiba. Ölsün inşallah bunları bana yaşatan pislik. Erkekler ne yapsa elinin kiri kızlar yapmadıkları şeyler için ölümü bile düşünür hale geliyorlar. Yazık bize.Sacmalama canim ne ölmesi adi üstunde iftira atmislar inan inansin inanmayan inanmasin .Erkek arkadasin takmiyorsa unut gitsin sen aciklamani yaptiysan sorun yok .
BU erkekleride anlamiyorum ayrilinca neden pislige vuruyorlar anlamadim benimde azim yandi bu sepepten ayrilinca kötulemis kendince tabi sindiremedi ayrili hazmedemiyince kendince ķötulemeye başlamisti aman cokk fifiydii
Yok canım bir yıldır bulaşmıyor ama çamur işte izi kalıyor bir yerden çıkıyorşikayet edin hele tehdit felanda varsa
Valla topa tutulmak istemem ama ben çok mücadele ettim. Bir de ben eski sevgilim ve şuan ki eşim hepimiz aynı semtte oturuyorduk. Herkesin diline düşmüştüm. Kimin ne dediğini çokta umursamadım. Ama eşimin ailesinin beni istemiyor oluşu beni çok yıpratırdı. Yinede vazgeçmedim. Ama şöyle bir şey var ki benim ailem her ne olursa olsun her zaman arkamda destekçim oldular.Sen süreçi nasıl yönetin canım önerin var mı bana çünkü gerçekten çıkmazdayım
Onun üzülmesinden korkuyorum. Biz gidip evleniriz istemezlerse diyor ama biliyorum ki üzülecek... Ve bu hayat boyu başımıza kalkılacak... Siz nasıl bir tavır sergilediniz bu süreçte?Kendimden biliyorum. Eğer aile istemiyorsa, erkek arkadşınıza karşı sizden daha baskınlarsa ya bu iş olmaz ya da bizimki gibi çoook çook zor olur canım.
Neden topa tutulasınız ki aşk kazanmış ne mutlu size. Yuvanız hep mutlu hep huzurlu olsun inşallah...Valla topa tutulmak istemem ama ben çok mücadele ettim. Bir de ben eski sevgilim ve şuan ki eşim hepimiz aynı semtte oturuyorduk. Herkesin diline düşmüştüm. Kimin ne dediğini çokta umursamadım. Ama eşimin ailesinin beni istemiyor oluşu beni çok yıpratırdı. Yinede vazgeçmedim. Ama şöyle bir şey var ki benim ailem her ne olursa olsun her zaman arkamda destekçim oldular.
Amin canım inşallah. Boğulsun ki başkalarını boğamasın hasta ruhlu herif ...Milletin ne dediğini ne düşündüğünü önemsemeyin.
Kişi kendinden eminse, yaptıklarından pişmanlık duymuyorsa elalem onaylamış yada onaylamamış önemsizdir, kaldı ki ne güzel erkek arkadaşınız size güveniyor.
Herkes kendi açtığı çamurda boğulur merak etme.
Amin. Yaşımız hiçte küçük değil son sözü ailelere söyletip hayat boyu pişman almayı göze alıyorsa erkek arkadaşım yolu açık olsun...Gerçek ya da değil, bir kadınla bişeyler yaşayıp sonra ağzını yaya yaya onu anlatan erkeğe adam demem! Adam değildir çünkü etek giysin gezsin müzik açsın Mezdeke oynasın !
Erkek arkadaşınızın size inanması bir yere kadar çünkü bu gibi durumlarda maalesef en son sözü aileler söylüyor. Umarım o kişi belasını bulur bir an önce !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?