Canım zaman aşımı varmış böyle şeylerde 6 ay gibi.. Ondan sonra kabul etmiş oluyormuşsun durumu galiba. Ayrıca yasal yoldan hakkımı arayamadım hem babam o adama birsey yapar diye korktum hemde manşet oluruz diye..Amaaann, kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş.
Öyle sallamakla olmuyor verin savcılığa görsün gününü iğrenç herif.
Ayrıca yapmadığınız bir şey için kendinizi yıpratmayın, bu değmeyecek insan için ölmekte neymiş??
Deli olmayın Allah aşkına..
Ayrıca kim duyarsa duysun, sevgilinizle aranızda bir sorun yoksa no problem.
Benim eşim de benim kadar olmasa da çok üzüldü. Çünkü hep iki taraf arasında kaldı. Ne benden ne o taraftan vazgeçemedi. Tabi bu olaylar yüzünden çok ayrılıp barıştık baya yıprandık. KV beni hiç görmedi tanımadı. Ama ön yargı işte. Hiç bir zamanda istemedi. Buna karşın gittik gizlice evlendik. Eşim askere gidince olaylar patlak verdi. Benim ailem karıştı işin içine. Ama hala şükrederim onlara Allah razı olsun ailemden. Beni istemeyip bizden çıkmışsın diyip gönderebilirlerdi ki(bu süreçte onlara çok çektirdim) ama hep sahip çıkıp destek oldular. Şuan bir sıkıntımız yok.Onun üzülmesinden korkuyorum. Biz gidip evleniriz istemezlerse diyor ama biliyorum ki üzülecek... Ve bu hayat boyu başımıza kalkılacak... Siz nasıl bir tavır sergilediniz bu süreçte?
Ailesini ezen erkek çok az, hele bir de küçük bir yer ise yayılır durur. Bu da sevgilinin bunalmasına ve ailesinin baskısı altında kalarak ilişkiye son vermesine kadar gider.... Ortalığı nasıl bulandırdıysa o şekilde temizlemesi lazım o kişinin mecbur ...Amin. Yaşımız hiçte küçük değil son sözü ailelere söyletip hayat boyu pişman almayı göze alıyorsa erkek arkadaşım yolu açık olsun...
Canım benimde ailem hep arkamda. Şuan ailesinin sana karşı tavrı nasıl peki? Kabullendiler mi seni?Benim eşim de benim kadar olmasa da çok üzüldü. Çünkü hep iki taraf arasında kaldı. Ne benden ne o taraftan vazgeçemedi. Tabi bu olaylar yüzünden çok ayrılıp barıştık baya yıprandık. KV beni hiç görmedi tanımadı. Ama ön yargı işte. Hiç bir zamanda istemedi. Buna karşın gittik gizlice evlendik. Eşim askere gidince olaylar patlak verdi. Benim ailem karıştı işin içine. Ama hala şükrederim onlara Allah razı olsun ailemden. Beni istemeyip bizden çıkmışsın diyip gönderebilirlerdi ki(bu süreçte onlara çok çektirdim) ama hep sahip çıkıp destek oldular. Şuan bir sıkıntımız yok.
Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederimSizin adınıza üzüldüm..
Hoş şeyler kesinlikle değil...
Eş adayıniz size inanıyor..
Ailesi de zamanı gelince yalan olduğunu anlar ...
Kim ne derse desin , lütfen umursamayin..
Zira bu hayatı bir daha yaşama şansımız yok.
Şimdiye kadar gelen en güzel öneri. Tesekkur ederim. Ben utancımdan susmayı düşünüyordum ama bunu kabul etmek sanabilir insanlar...Korktuğunuzu anladıkça üstünüze daha çok gelir. Madem iftira, çıkın sevgilinizin ailesinin karşısına "Elin arkamdan konuşan herifine inanıyorsunuz da bana mı inanmıyorsunuz?" diye hesabını sorun, dimdik durun. Kolay mı canım, herkes istediğine iftira atsın o zaman böyle.
Hayatta yapmaz öyle birsey. Hasta ruhlu çünkü. Hatta evlenme kararımı duyarsa daha çok huzur kaçırabilir.Ailesini ezen erkek çok az, hele bir de küçük bir yer ise yayılır durur. Bu da sevgilinin bunalmasına ve ailesinin baskısı altında kalarak ilişkiye son vermesine kadar gider.... Ortalığı nasıl bulandırdıysa o şekilde temizlemesi lazım o kişinin mecbur ...
Şimdiye kadar gelen en güzel öneri. Tesekkur ederim. Ben utancımdan susmayı düşünüyordum ama bunu kabul etmek sanabilir insanlar...
Ruh hastası pislik ! Hangi ana babadan düşüyor bunlar acaba !!! Sakın üzülmeyin siz doğru durun eğri belasını bulur nasıl olsa ! Evlilik ne zaman ?Hayatta yapmaz öyle birsey. Hasta ruhlu çünkü. Hatta evlenme kararımı duyarsa daha çok huzur kaçırabilir.
Bilmiyoruz sürece göre karar vereceğiz. Ciddi sıkıntı çıkarsa hemen. Rutin bir süreç olursa önce isteme birkaç ay sonra evlilik...Ruh hastası pislik ! Hangi ana babadan düşüyor bunlar acaba !!! Sakın üzülmeyin siz doğru durun eğri belasını bulur nasıl olsa ! Evlilik ne zaman ?
Zaman aşımı var galiba canım böyle durumlarda bunun için geç kalmış sayılabilirim..suç duyurusunda bulunun.
en azından gidip bir ifade versin..
o zaman tutuşur biraz ahlaksız, edepsiz!
Gidin şikayet edin neyin zaman aşımı attığı iftira yüzünden hem ruh sağlığınız bozuluyor hem de aile kurulamıyor gidin bunu söyleyin bak nasıl anasını ağlatıyorlar. Gitsin bir karakol yüzü görsün iki kelam etsinler onunlaBilmiyoruz sürece göre karar vereceğiz. Ciddi sıkıntı çıkarsa hemen. Rutin bir süreç olursa önce isteme birkaç ay sonra evlilik...
Evet çok haklısın canım tesekkur ederim desteğin içinBu söyledikleri iftira zaten. Adı üstünde. Sizin başınız dik olsun. İspat var mı? Yok. Bir şey olursa ispatla dersin. Bak bakalım ne yapabilecek.
+1Siz niye ölüyormuşsunuz yapmadığınız şeyler yüzünden
O kendini öldürsün iftiracı olduğu için
Pis sapık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?