:)))) canım harikasın. Aynen öyle çok kenetliyiz birbirimize. İnşallah hep böyle kalırız...Iyi tarafindan bak boyle iliskiler daha tutkulu olur birbirine daha cok kenetlenir ciftler. Tabi iki taraftan biri ucuzlasmadikca. Zaman aşımına ugramasi da şu acidan iyi bisey (evet 6 ayda dava açtın actin ispat yoksa güncel, acamiosun) : bi adam tutup dövdür kimse senden bilmez.
Dava edemiyorum zaman aşımı olmuş. Ayrıca böyle birsey duyulursa babam direk katil olur
Canım o zamanlar araştırmıştım. 6 aydı yanılmıyorsam. Üzerinden bir yıldan fazla zaman geçtiği için unuttum.Nasıl zaman aşımı olmuş? Araştırınız mi cidden
Canım o kadar cok bayan yaşamış ki benzer durumları. Maalesef toplum da çanak tutuyor böyle haysiyetsizler itibar ediyor. burdan kız evladı olan arkadaşlara sesleniyorum. Asla kızınızı ezdirmeyin ne kötü niyetli erkeklere ne de çevreye...var öyle ayrılığı hazmedemeyince çirkinleşen tiyniyetsiz bir kitle..
yalnız değilsin benimde başıma geldi biz eşimle daha kenetlendik o kudurdu..
yokmuş gibi davranın en iyisi erkek arkadaşın sana güveniyorsa ailesini de bir şekilde ikna edecektir.
gelin olursan da zaten tavırlarını gördükçe senden şüphelendikleri için kendilerine kızacaklardır..
Canım cok İlginc bir ailesi var. Tanışma anındaki nezaketimi bile samimiyetsizlik olarak değerlendirmiş böyle söylesem işe yarar mı bilinmez ama yapacağım bunu.Cikarim annesinin karsisina, onu anladigimi suphe duymasina hak verdigimi, bu ulkede elde edilemeyen kadina yapilacak en basit seyin iftira oldugunu, oglunu cok sevdigini mutlu etmek istediginizi, atilan butun iftiralarin dogru olmadigini ispatlayabilecegini soyleyin. Samimiyet ise yarar diye dusunuyorum...
Sıkışınca dediğin şey hayatımdaki en kötü olaylardan biri. Duygularımı ifade etmek istedim ve içimden gelen bu. Biri iftira atıyor gölge gibi seninle geliyor. Herkes üstüne birsey ekliyor. Kime ne anlatacaksın..Sıkışınca hemen ölüyorsunuz.
Erkek arkadaşınız ikna edemiyor mu aileyi tüm bunların iftira olduğuna.
Amin canım aminnnnnnnnNe yazılır bilemedim. Ama bir kadın bir kız annesi bir kızın kardeşi olarak Allah belasını versin demek istedim.
Babanın öğrenmesi hayırlı olur o zaman.Dava edemiyorum zaman aşımı olmuş. Ayrıca böyle birsey duyulursa babam direk katil olur
Sıkısınca hemen ölüyorsunuzzSıkışınca hemen ölüyorsunuz.
Erkek arkadaşınız ikna edemiyor mu aileyi tüm bunların iftira olduğuna.
Sıkısınca hemen ölüyorsunuzz
Sıkışınca dediğin şey hayatımdaki en kötü olaylardan biri. Duygularımı ifade etmek istedim ve içimden gelen bu. Biri iftira atıyor gölge gibi seninle geliyor. Herkes üstüne birsey ekliyor. Kime ne anlatacaksın..
Kedi ulaşamadığı ciğere mındar der her zaman başını dik tut geçicek elbet konuşsunlar bugün konuşulur yarın unutulur bende çok çektim ama hatırlayan yok şuan 1 yıl çekmiştim bende.Arkadaşlar merhaba. Güzel giden bir ilişkim var. Evlenmek istiyoruz. Sorun eski erkek arkadaşım ve çıkardığı dedikodular, attığı iftiralar.. Eski erkek arkadaşımla geçen yıl ayrıldık. iffetimle ilgili ağıza alınmayacak (ciddi anlamda ağıza alınmayacak ve aklınıza gelebilecek tüm uç şeyler) iftiralar attı. Ve bunları birçok insan duydu şahit oldu. Bu iftiralar az bişey evlenmek istediğim adamın ailesinin kulağına gittiği için beni istemiyorlar. Tamamını duysalar ne olur düşünemiyorum bile. Bu iftiralar karşısında ölmek istiyorum.Nasıl bir tutum sergilemem gerek bilmiyorum. Çünkü hiçbir ispatı yok ve hiçbir kabul edilebilir tarafı yok. Çok şükür ki erkek arkadaşım bana güveniyor inanıyor ama kaldıramıyorum artık ciddi ciddi böyle anılmaktansa ölmeyi düşünüyorum..
Kurduğunuz her cümlede haklısınız. Ama bazen yoruluyor insan. Her zaman her seyle her yerde mücadele et et bir yerde pes diyor insan. İnsallah gücümü toplayabilirim mücadele etmek için...Ve ölerek kurtuluyor musunuz tüm bunlardan.
Savaşıp kendinizi aklamak yerine bir çapsızın yüzünden canınızdan vazgeçiyorsunuz yani.
Anne babayı evlat acısına muhatap bırakmayı tercih edeceksiniz demek ki.
Mevzunun yani ölmek istemenin saçmalığını görmeniz için yazdım bunları.
Bu konuda başınıza gelebilecek şeyleri sıralayayım mı?
Sevgilinizden ayrılır ailesinin anlamsız tribini çekmezsiniz
Ya da onun dediğini yapar aile onayı olmadan evlenirsiniz
Şehir değiştirir size iftira atan adamdan uzaklaşırsınız
Aileniz duysa sizi reddetse bir kaç yıl içinde affederler
Ama tüm bunlar çözülebilecek şeyler
Ölüm çaresizdir
Canım çok teşekkür ederim umut verici yorumun için. İnşallah dediğin gibi olur...Kedi ulaşamadığı ciğere mındar der her zaman başını dik tut geçicek elbet konuşsunlar bugün konuşulur yarın unutulur bende çok çektim ama hatırlayan yok şuan 1 yıl çekmiştim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?