İftira!!!

Kurduğunuz her cümlede haklısınız. Ama bazen yoruluyor insan. Her zaman her seyle her yerde mücadele et et bir yerde pes diyor insan. İnsallah gücümü toplayabilirim mücadele etmek için...

Bittim dediğiniz noktadan itibaren bitmenize daha çok olduüunu görüyorsunuz.
Defalarca bittim dedim defalarca daha bitmediğini öğrendim.
Biraz dirayet.

mahkemeye versene şunu ya sessiz kalman hata!!!
Canım zaman aşımı var 6 ay gibi bir süre. Bu süre zarfında dava almayınca olayı kabullenmiş sayılıyormuşsun.. Araştırdığımda öyle olduğunu gördüm. Çokta üstüne düşmedim o dönemler çok yorulduğum için unutmak istedim ilaç kullandım falan. Oysa taa o zamandan hesap sorulmalı imiş....

Benimde böyle şeref yoksunu sevgilim daha betelerini yaptı bir tane kız kuzeni mi alet etti ınan kalmayacak yanına çok acılar çektim. Kız kuzenimin bana attığı iftira yüzünden sinir krizi geçirdim kendimi paracalayacaktim ailem tutmasaydi beni ... 1 yıl geçti o kuzenim 1 hafta once panik atak krizi gecirip akabinde kalp krizi geçirip öldü hemde o birlik olduğu adam onu daha büyük sıkıntılar soktu..ölümlü dünya kalmayacak sabır et ..

Ne desem bilemedim. Tek dileğim şu ki herkes hakettiğini yaşasın. Kuzenin için yine de üzüldüm. Allah affetsin...

Ne gibi iftiralar atıyor ki? Yani neden kanıtlanamaz olsunlar ki?
Her şeyin aslı ya da aksi kanıtlanabilir.

Empati kurdum sadece ve cok kötü hissettim. Hayatım bir şekilde iftira ettiğini belgeleyebilirsen savcılığa ver lütfen.

Ne gibi iftiralar atıyor ki? Yani neden kanıtlanamaz olsunlar ki?
Her şeyin aslı ya da aksi kanıtlanabilir.
Canım ne sen sor ne ben söyleyeyim. Ağıza bile alınmayacak şeyler. O yaptığımı ispatlayamaz çünkü yok öyle bir şey ama bende yapmadığımı ispatlayamam öyle bir durum işte....

Empati kurdum sadece ve cok kötü hissettim. Hayatım bir şekilde iftira ettiğini belgeleyebilirsen savcılığa ver lütfen.
Çok tesekkur ediyorum nazik yorumun için. Savcılığa vermek için geç kaldım sanıyorum. En iyisi beklemek ve işin içinden çıkılmaz hale geldiğinde itiraf etmeye zorlamak...

O pisligin anasi babasi falan yok mu onlarla konussaniz.
Oglunuz bana iftira atiyor yuva kurmak üzereyim deseniz...

doktora yapmış kadınsın bunlara mı takıyorsun ya?
o sevgilinin ailesi halt etmiş, kendi oğulları kim bilir senle tanışmadan ne haltlar etti ama kıza geldi mi vaaaayyy... asıl böyle zamanda yanında olacaklar, destek olacaklar. oğulları inanıyor güveniyor.
zaten iftira olmasa ne olacak?
biz birlikte olduk filan diyordur muhtemelen.
evet o dönem kendi kararımla birlikte oldum benim bedenim size ne diyemiyorsan sen o doktorayı at gitsin..
senin bu pasif zihniyetle başkalarına vereceğin bir şey yok bence.
dik durun ya biraz.

Canım öyle değil işte. En fazla birlikte olduk diyordur dedin ya keşke sadece onu dese. Doktoralı bir insansın diye birkaç kez vurgulamışsın ya bende cevap vereyim Doktoralı bir insanın para karşılığı birşeyler yaptığına varan iftiralardan söz ediyorum sana... Ve daha fazlası. Bir taraftan da her duyduğuna inanan mal bir toplum. Evet haklısın ben bin doktora daha yapsam bile bu kadar iki yüzlü bir topluma katacağım birşey yok maalesef

öyle işte. o şerefsiz bişey derken çekinmiyor da sen mi çekineceksin?
evet para karşılığı yapıyordum. madem öyle o neden benleydi bunca zaman diye kendini savunacaksın. şu an hayatındaki insan sana inanıyor zaten. sen neden kendini böyle geri çekiyorsun?
toplum mal diye o topluma uyarsan bu kendine kazdığın çukurdan çıkamazsın.
dedim ya benim hayatım benim kararım diyeceksin. bu mal toplum karşısında ezilirsen daha da ezerler.

Son çare gerekirse ağzını burnunu kırdırıp itiraf ettireceğim. Sadece kaldıramıyorum bu kadar çok rezilliği. Öyle desem Vereceği cevabı şimdiden tahmin edebiliyorum. Bende öğrendiğim için ayrıldım zaten diyecektir. Böyle şeref yoksunu adamlar yaş tahtaya basmaz... Akılları bir tek böyle şeylere çalışır çünkü...

evet öyle diyecek o zaman soracaksın ne zaman öğrenmiş?
nasıl öğrenmiş?
emin mi?
öyle derse kendi kendini ele verir.

gel bakalım efendi ne zaman nasıl öğrenmişsin bi anlat bakalım desen orada susar kalır bu tipler.
eziğin tekidir hepsi ciğerlerini bilirim.

çıkar sevgilinin ailesinin karşısına anlat bakayım nasıl öğrendin ben ne yapmışım diye yüzltir bak nasıl süt dökmüş kedi olacak...

bu tiplere ezilmeyin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…