söylediği sosyal prestije saygınlığa evlilik birliğinin bozulmasına sebep olabilecek birşey ve en önemlisi bu bir iftirane söylediğine bağlı
somut kanıt derken şahit buna yeterli olmaz mı. bunu bana söyledi demesi yeterli olmazmı?Mahkemede o dedi bu dedilerle is donmez. Somut kanitin var mi ona bakarlar.
somut kanıt derken şahit buna yeterli olmaz mı. bunu bana söyledi demesi yeterli olmazmı?
Kiz yapmam demis diye okudum. Yinede birsey cikmaz. Bir zarar gordunuz mu bu durumdan? Misal ise girecektiniz ama o laf yuzunden almadilar gibi falan. Tabi manevi olarak sizi uzmustur ama bilemedim. Mahkemelerin is yuku o kadar fazla ki acikcasi ugrasirlar mi bilemedimsomut kanıt derken şahit buna yeterli olmaz mı. bunu bana söyledi demesi yeterli olmazmı?
Yeterli olmuyor, yazılı delil olması lazım, size atılan iftirayı yazılı olarak birine aktarmadıysa şahitler olsa dahi ben böyle birşey söylemedim, yalancı şahitlik yapıyorlar deyip karşı dava bile açabilir.somut kanıt derken şahit buna yeterli olmaz mı. bunu bana söyledi demesi yeterli olmazmı?
anladım... yazılı olarak değil sözlü olarak aktarmış. şuan sakin kalmaya çalışıyorum... yanlış birşey yapmak istemiyorum.Yeterli olmuyor, yazılı delil olması lazım, size atılan iftirayı yazılı olarak birine aktarmadıysa şahitler olsa dahi ben böyle birşey söylemedim, yalancı şahitlik yapıyorlar deyip karşı dava bile açabilir.
evet stres gerçekten şuan hiç istemediğim bir durum ama iftira atmakta bu kadar kolay olmamalı... sadece çok üzgünümBence hiç uğraşıp strese girmeyin derim benim şahsıma yönelik ağır derecede hakaret tehdit hatta darp ve rapor vardı hakaret tehdit içerikleride mesaj halinde yyazılıydı şikayetçi oldum mahkeme dahi acılmamıstı aradan aylar gecti bi uzlaştırmacı aradı uzlaşmamız gerektiğini söyledi malum olaylar vardı o dönem( 15 temmuz) benim dosya arada kaynadı daha mahkeme 4 gün önce görüldü ondan öncesinde uzlasma olmustu zaten ugrasmak istemiyorlar böyle şeylere araya hemen uzlastırıcılar giriyo zaten bişey çıkmaz ugrastıgınıza degmez vs insan bi destek görmeyincede vazgeçiyor zaten memurun kendisI söyledi 2 senenin altındaki cesaları önemsemiyorlar diye sizinkinde kanıt niteliğinde bir delilde yok dava acılsa dahı belki seneye anca görülür ozamana kadarda inan olayı dahi unutmuş olursunuz laps diye tebligat gelir
bu konuyu önce eşimle konuşucam...Al karsina konus ve kov hayatindan gitsin. Iftirayi soyledigi kisiyi de yanina al ki inkar edemesin. Davayla ugrassan da bisey cikmaz. Hele su aralar mahkemeler hep bambaska seylerle ugrasiyor.
Esin de yaninda olsun o zaman konusurkenbu konuyu önce eşimle konuşucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?