- Konu Sahibi winx perisi
-
İlerde daha kotu bisi olursa diye korkuyırum cocuklarım buyudugunde imalı konusup bana karsı dokdururlarsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esım gorusmeyelim demis fakat nereye kdr gorusmicek ablası sonucta esimle bu konuyu detaylı konusmak istiyorum fakat uzuldugunun farkındayım ve ustune gıtmek istemiyırum esımden ayrılmak istememin sebebi ise bole konularda ıstedıgım tepkiyi vermemesi.
İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
Goz rengi olayını ben bildigimden onlara izah ettim fakat inanmıyorlar inanmıyorlar inanmıyorlar ben nerde yanlis yaptım bilmiyorum bu evlilikte
dna testi köyden bir akrabamız yaptırmıştı hatta inek sattılar yaptırmak için, olsa olsa 1 milyar civarı olur onuda karşılayamadı mı kocanız bana pek inandırıcı gelmedi hikayeniz ama neyse cidden dogruysa yuh diyorum yıl oldu 2014 hala bu zihniyetler le ugraşıyoruz mavi gözlü diye hey Allahım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?