iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tarz olayları cok ayıplardımonceden kınardım ates olmayan yerden duman ckmazmıs derdım ama cocuklarımın olusunu goreyımki kuran askına benimbir yanlisim olmadı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok afedersiniz ilk kez böyle bir laf edeceğim bu forumda ama,

benden o testi isteyecek kocanın ağzına s.....m ben,haysiyetsiz herif.

ne düşünüyordu kabul ederken acaba, çocuk baskasından çıkacak mı sanıyor ki,

sinir küpü oldum benim neyime gerekse.

HEY ALLAHIM YA Bİ DE UTANMADAN hastaneye kadar geldi mi hala onun yüzüne bakıyor musunuz...çocuklarınaza bakınca ben eridim...nasıl bi hala ki bunları yakıştırıyor....yazık değil mi onlar ne kadar masum yaa...

Esra cok haklısın bende aynısıı yapmak istiyorum

Ama ekonomik zorluklar ise grsem asgarı ucret kıra faturalar bakıcı hangı birisini karsılıycak

Esımde bende grusmuyoruz ama bi ozur dilese esım gorusur biliyorumama ben bundan sora asla ne eve alırımnede gıderım

Allahtan tek dilegım bana hayırlı bi kapı acması ve beni yalnız bırakmaması ona sıgınıyorum yalnız ona guveniyorum onun adaletıne bırakıyorum

Seytan arada dogruyu söyler bunlari yapabilseniz keşke kusura baknayin ama gorumceniz kadar esinizde suçlu madem inaniyir neden hastaneye götürüyor veya gidiyor gorumcenize ağzının payini verip oturtsaydiya ben boyle durumlarda kocayi suclarim esine sahip ciksa kimse laf soyleyemez benimde bir kizim var buyuk konusmak icin demiyorum ama boyle birsey olsa bodanirdim çalışıyorum ama her isi yapar yinede namusuma laf ettirmezdim

töbe töbe bu nasıl bir kafa nasıl bir cehalet yahu. rüyada görüp çocuk benzemiyo diye dna testine bile gitmek. yazıklar olsun. bu eşle bu aileyle mutlu olacağınızı hiç zannetmiyorum bu iftiralar unutulmaz çünkü.

Esım suclu evt bgune kdr cıkan tartısmalarda beni sahipsiz bıraktıgu icin bukdr ileri gıttıler ve esımden buyuzden soguyorum

Muhtemelen görümceniz fala falan baktığı için görüğü rüya ve söylemleri şüphe uyandırmış. Görümcenin yaptıkları ve ona inanmaları çok yanlış gaybı ancak Allah bilir. Görümcenin gözüyle görmeden emin olmadan bir rüyaya göre namusuna dil uzatması affedilecek birşey değil. Senin bunu böylece kabullenmeni de anlayabilmiş değilim. Belki ailen destek değildir maddi anlamda çekincelerin vardır bunları anlarım. Ama bu yaşadıkların bütün bunlar olsa bile katlanılabilecek şeyler değil. Bir kadın ne için yaşar ki namusu, evlatları için... Siz de dil uzatmadık birşey bırakmamışlar ki. Benim şahsi fikrim eğer kendinizden eminseniz her anlamda resti çekin. Hatta dna testinin parasını bul buluştur yaptır ardına da aç boşanma davasını onlar sürünsün peşinde. Yazık ya yarın bir gün görümce dediğin zavallı evlatlarına zerre kadar imayla baksa belli etse yaşyabilir misiniz bu acıyla? Evladınız sorsa babam gerçek babam değil mi diye demez misiniz öleydim de duymayaydım diye. Eğer hiçbir suçunuz günahınız yoksa dik durup kendinize güvenin ve resti çekin en kısa zamanda.. Allah yardımcınız olsun inşallah...

Bu olaydan ötürü sadece ve sadece eşin suçlu, seni ezdiriyor haklı bir neden varsa ortada kanıt ispat göstermeleri gerekir, konu akışta gözüme takıldıkça eşine kızıyorum günahına girmek gibi olmasın:18:

yazıklar olsun o insanlara, eşine de...

sen acaba ikinci evliliğim diye biraz ezik mi hissediyorsun kendini? daha dik durmalısın, bi de gidip onlara açıklama mı yapıyorsun?

bu tarz kadınlara ( görümcen gibi ) şiddete karşı değilim, hatta destekliyorum

Nasıl yani

Eşiniz size inanıyor ama yine de DNA testi yaptırmaya kalkıyor
Allah iftiradan korusun herkesi, size de güç kuvvet, sabır versin, çok özür dilerim ama bunlar nasıl zihniyette insanlar ki çocuğun gözleri mavi diye iftira ediyorlar, bu kadar mı bilgisizler
Bebekler 7 göbek sülaleye benzer, bunu bilmeyecek ya da bilipte iftira atacak kadar kalbi kararmış insanlarla işiniz zor, Allah yar ve yardımcınız olsun.

Ben o görümcenin ağzını yırtarım, o kocaya da adam demem. Bir yaşıma daha girdim daha neler okuyacağız şu forumda...

Böylelerine hanımefendi duruşunu bozacak, ağzını caarrt diye ayırıvereceksin valla

Bi kadının namusuna dil uzatmak bu kadar mı kolay!!

Eşin de resti çekmemiş, dna testine kadar gitmiş, çok incitici, aşağılayıcı..

Bacım bi kampanya falan mı başlatsak 1400 tl toplayıversek, şöyle çarpsan suratlarına testi..

Kusura bakmayın da bu nasıl bir ruh hastalığıdır rüyasında görüp sizi böyle iğrenç bir durumla itham ediyor. Ayrıca eşiniz kardeşine inanmadığı halde neden gidip dna testi yaptırılıyor. Sizi bu şekilde aşağılamalarına müsade etmeyin lütfen.

Esıme altı sayfalık bir mektup yazdım butun hissettıklerımı yazdım ve testı tekrar yaptırıp ayrılmak istedigimi soledım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…