- Konu Sahibi winx perisi
-
Dortyuz yl dıye arastırmıs odıcem dedi bındortyuz deyınce odeyememborclarım var dedı ben dayanamadım kucuk kızımı alıp asagıya ındım hastanede sora esıme sordum tamammı dıye odemedı dedı supheleniyorsa dava acsın karar cıkarttırsın dedım ama bi avukata danısıcam bu konuyu gercekten birderse ihtiyacı var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seytan arada dogruyu söyler bunlari yapabilseniz keşke kusura baknayin ama gorumceniz kadar esinizde suçlu madem inaniyir neden hastaneye götürüyor veya gidiyor gorumcenize ağzının payini verip oturtsaydiya ben boyle durumlarda kocayi suclarim esine sahip ciksa kimse laf soyleyemez benimde bir kizim var buyuk konusmak icin demiyorum ama boyle birsey olsa bodanirdim çalışıyorum ama her isi yapar yinede namusuma laf ettirmezdimAsla mesaj fel n yok asla.evet kendisi bekar. Evliligimde acıkcası seytan diyorki ise gir bosan maddi manevi dava ac cocuklarla kendine sorunsuz bi hayat kur.fakat kızlarımın geleceklerleri? Buyuduklerınde anne keske birazdaha sabretseydın fedakarlık yapsaydın derlerse.bi evlilik kolay kurulmuyorki ıkıncı evliligim ustelik.kendi aikemle gorusmuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum
İii geceler herkese.icinden cıkamadıgım sindiremedigim yediremedigim bi konu iftira....bi hafta once gorumcem bir ruya gormus ruyasında esımı aldattıgımı.zaten surekli benimle ilgili bu tarz ruyalar goren bi insan ıkıncı cocugumun gozleri mavi diye sırf dedıkodu cıkarttılar aldattımı diye uc gun once dna testıne gıttık ucretını karsılayamadıgı ıcın vazgecıldı.esım onlara deil bana inanıyor fakat esim de eskisi gbi candanlık ictenlik yok acıkcası ailesiyle yasanan sorunlar yuzunden artık bendede yok ve artık okdr yoruldumki tekrar nası basa doner iyilesirim bilemiyorum[/Q
Allah belasını versin böyle insanların bende boşandım eşimden aldattığı için boşandı dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?