iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümce dövülesi türden! Koca ondan da beter,ağzı burnu kırılası,sürüm sürüm süründürülesi!!! Kendi yapıyor olmasın bu görümce? Hani kişi kendi gibi bilirmiş ya karşısındakini.bence sen de onu öyle şeylerle itham et,ben de sana güvenmiyorum sende bi haller var falan diye.bak nasıl oluyor o zaman!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben katılırım valla.

Benim anlamadigim esin seni dna ya götürecek kadar güvenmiyorsa neden hala senle beraber? Nasil midesi aliyor?

Adam olan adam madem süphesi var o parayi bulur bulusturur gerekirse borc kredi alir o testi yaptirir!!!

Para yok diye bi adam süphelendigi karisiyla beraber yasarmi?

Bence isin icinde is var! Esin sana guveniyor Ama ailesini susturamiyor yoksa niye hala senle ayni evi paylassin süphelendigi cocugu beslesin?

Esine bir teklifte bulun borc harc o testi yaptirin sonrada sen tüm iliskini kes o görümceyle...

Sacmalık bastan sona kadar

Kiseye hic bir sey kanitlamak zorunda degilsin heleki gorumcene dis kapinin dis mandali.

Eli bos gonlu hos herhalde gorecek ruyami kalmamis deliye bak sen

Esinde onlara firsat vermesin bir iki gunlugunemi evlendiki susuyo ailesine karsi...

mendel bir görümceniz iki maşallah genetik konusunda.

ya ayrıca olabilir diyelim ki bir şüphe var insan bunu nasıl dile getirebilir, ailenin diğer fertleri nasıl birer manyak ki bunu nasıl onaylayabilir, eşiniz nasıl bir insan ki sizi hastanelere götürebilir, siz nasıl bir psikolojidesiniz ki bunu kabul edersiniz?

hakikaten yazan yazmış toplu halde tımarhaneye kapatılması gereken bir sülaleye çatmışsınız sonunda sizi de kendilerine benzetmişler hiç kusura bakmayın.

ailenizle görüşmüyormuşsunuz bir mesleğiniz geliriniz var mı bari? ya da boşanma durumunda eşiniz ne kadar nafaka verebilir? bence bu saatten sonra nasıl aç kalmadan çocuklarıma bakarımın hesaplarını yapın, altınınız paranız varsa yavaştan toparlayıp bir kasaya koyun sonra da boşanma davasını açın. bu yaptıkları yüzünden manevi tazminat da isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Beş para etmez insanlar bunlar olsa gerek. Kocanda dahil. Walla kusura bakma. Ağzım açık okudum yazdklarını. O adama koca da denmez adamda..
Bi güZel dna yaptrmaya gtmiş şuraya bak. Şaka gibi..

Allah tez zamansa ıslah etsin inşallah!
Her şey güzel olur sizin için umarım...

Kendii gbi zannettigini bende dusunuyorum evliyken bitakımhaltl r yedi herhaldeki herkesı ole zannediyor offf allah afetsın sahurumu yapıyım gıybet etmek istemiyorum onun sewıyesıne dusmicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil yani sirf gozu mavi diye sana kocani aldattin gayri mesru cocuk dogurdun dendi, sen de dna testi yaptiralim mi dedin????? Kendini niye suclu gibi ispata surukledin ki? Benim namusuma laf edenin alnini karislarim ben, ne munasebet gidip test yaptiracagim ya

Bi de kocam iyi davranmiyo diyosun. Derdin o mu yani simdi? Kocanin bi kere karisina namussuz deyip namusuna laf eden kisilere haddini bildirmesi gerekiyor.

Off daha neler okuyacagiz bu forumda

Gorumce degil genetik mühendis i mubarek!!! O kadarda degil yani yavas gelsinler sen nasil susabildin boyle biseye insanin uyku girmez gozune yaaa hay yarabbim sen akil ver neler duyucaz. Kusura bakma ama kocanda adam olsa bi dur derdi yani kardesine. Demekki hic korkusuda yok abisine karsi. Danisikli dovus mu olmus acaba. Ayrica teste gitmeden once bedava olacağını dusunmuyolardi herlade. Bence sen gurur yapip gidersin diye yem atmışlar bellliki. Yazik.

benim oglumunfa gozleri boncuk gibi anne baba annane babanne kimseciklerdedw yok
iyiki boyke gorumcem yok yoksa ortalik fen karisirdi
tabi ben dna ya degil esimde dna testi yaptirmama musade edicek bir konumdaysadogru bosanmak uzere adliyeye giderdim

inanma zaten,esinde ablasina inaniyor size belli etmiyor, yoksa dna testi yaptirmaya izin vermezdi kiyametide koparirdi

ALLAHA büyük konusmuyum böyle kocayida yolar sonrada bosardim ama siz calismiyormussunuz sorun orda bence acil is arayin kurtulun onlardan

Yuh sakami bu ya? Birde dna testimemi gittiniz? Ben olsam o insanlarla hayatta bidaha konusmam!! Esindede akil varsa oda konusmaz! Lanet olsun oyle insanlara uff morelim bozuldu

yuhh artık ya daha neler duyacagız

Hayatını başkalarının mutsuzluğuna adayan, bundan resmen sapıkça keyif alan insanlar var. Görümceniz bunlardan biriymiş. Fakat bir noktada sizi çok hatalı buldum. Neden DNA testi yaptırmayı kabul ettiniz? Böyle bir şeyi teklif etme aşamasına dahi getirtmemeliydiniz. Evliliğiniz hakkında yorum yapmak bana düşmez ama ilişkinizin devamını çok sağlam bulmuyorum. Yaşadığınız olay çok yıpratıcı.

Bence gorumceniz ruyasinda felan gormedi basbaya sizden supheleniyorlar
DNA istemislerse kesinlikle yaptirmam demek ve kacmak olmazdi
kesin cocuk baskasindan gozuyle bakarlardi, DNA testi isteyebilen biri
cok uzucu

Bazı konularda insan ne dusunecegini bilemiyor. Eski Türk filmi senaryoları gibi olaylar. Basroldekiler Suzan Avcı, Lale Belkıs. Erkekle de Önder Somer, Erol Taş gibi tipler. Konu sahipleri sanki bir Aysecik bir Hülya Koçyiğit. Madem bir film senaryosu değil, kim gerçek hayatta bu kadar Saçmalıga, zulme Kınalı yapıncak gibi göğüs gerer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…