iftira.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inanamadım arkadasım benCe DNA testine kadar gittiyse bu olay bence eşin de sana güvenemiyor Allah bu dedikoduyu çıkaran insanı kahretsin.hayır yani öyle bir rüya gördüysen anlatman mı lazım rüya bu neticede ne kadar ayıp ya ayıbı geçtim ne kadar günah. Bence görümceni karşına al yada bu dedikoduyu çıkaranları size hakkımı helal etmiyorum de beni düşürdüğünüz durumda siz de olun de say savuştur cok üzüldüm arkadaşım ya biran önce bu sıkıntıdan kurtulursun inş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım yalan yere rüya anlatmak günahtır bence bunu görümcenize söyleyin sizin aranızı bozmak istiyorsa şerefsizce yollara başvurmasın hiç konuştunuz mu görümcenizle...

peygamberimiz (s.a.v) "her kim ki görmediği bir rüyayı anlatırsa iki arpa tanesini birbirine düğümlemekle mükellef tutulacaktır." demiştir...

Yuh artık.Sen neyle itham edildiğinin farkında değilsin galiba.Bir de gidip DNA testi yaptırmaya çalışıyorsun.Ne sen ne kocan yani size diyecek laf bulamıyorum.Görümcene bunları dedirtene bak.

dna tesi ne münasebep ben olsam o görümceyi bir güzel yolar bir dahada ağzını açmasına müsade etmezdin kusura bakmayın niçin gidiyosunuz efendim kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz eşinizede yuh bu kadar yıprandığınızı görüyorda bi dur bakalım ne olur kardeşim diyemiyormu huzurunuz için araya mesafe koyamıyormu hep söylerim herşey erkekte biter diye dangalaklar ya

Biraz once evdeydı konustuk karsılıklı asla benden suphelendıgını solemedı bana senden suphelensembu evde barınamassın sen dedı.gorusmuyor suanda sadece kan vagı vardıye basına bisi gelirse gderım artık diyor ben herzmn senin yanındayım diyor bgunekdr haklı olan sendın ben herseyın farkındayım dıyır sırf o testı yuzlerıne fırlatıp cenelerini kapatsınlar dıye kabul ettım diyor gerekeni konustum ben onunla diyır bana sen sadece bana inan ve bana guven baskada kimsenin dedıkodusu kulagında olmasın dıyor herzmn sana guvendim akluma bile gelmedi bole supheyı bırak dusunmedimbile diyor ailemin hepsi ruh hastadı benim neyın ne oldugunu biliyırum ama aile iste diyır gereken yerde gereken cvbı ver dedi bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence görümcenız sizofren acil tedavi olması gerekıyor

Eşinizde yüzlerine atacakmıs fılan yalan bence çünkü ne kadar cok söyledilerse artık onda da şüphe uyandırmıs

Bana bırı öyle imada bulunacak yüzüne tokatı yerdi

Öldürseler kabul etmezdim kendimi niye bır sizofren kadın yüzünde bu duruma düşüreyim

Boşanamadıgınız için kabul etmizsiniz yada sizinde psikolojını bozmuslar

Agırlıgınızı koyun lütfen

eee kendisi neden gereken yerde gereken cevabı vermemiş acaba?

allah iftiradan korusun..

valla o dna testini ne olursa olsun yaptırırım. o şüpheyle yaşanmaz ki..
para yoksa o rüyaları gören görümceniz karşılaşasın.. .. bu günahın altında kalmasın. ayrıca o kadar şüpheleri var bulsun buluştursunlar yaptırsınlar..

amaaaaaaaaa işte ondan sonra onların yüzüne bakmam..

ama böylede sorun halolmuyor ki..
yani
aldatma durumu öyle birşey ki çocuk eşinizin olabilir ama aldatma olmuyor anlamına gelmez ki..

güven meselesi kesinilkle öyle bir ailenin içinde kalmazdım. susup oturmak da olmaz.. onlar üzerinize gelmeye devam eder. eşinizde şüpheler giderek artar.. farklı boyutlara gelir.

hem niye böyle birşey yapıyorlar anlamış değilim.

en ufak bir imayı çekemem ben..

dolayısıyla en azından mağdem buna takıklar dna testini yaptırsınlar.. sonra güven meselesini aranızda haletmeye çalışın.. çünkü test aşamasına gelmiş ama paradan dolayı kalmış.. az buz şey değil ki bu..

Son düzenleme:
neyin kafasında sizin görümce yaa...iş DNA'ya kadar gitmiş...kızımız oğlumuz var Allah korusun böylelerinden...tanımasam da sizi çok üzüldüm sizin adınıza...

siz ne kadar kafanıza takarsanız o insanlar sizin o kadar üstünüze gelir kısacası evet belki çok zor ama UMURSAMAYIN !! işte o zaman gerçekten sorunlar halloluyor dna mı istedi siz zaten kendinizden eminsiniz ver parasını yaptır deyin, kendinizi asla ezdirmeyin

Allaha havale ediyorum herkesi bu ailede kim fesatlık kıskanclık yapıyorsa bana karsı evliligime karsı biran once bedelini odesın.ıkı dunyadada yuzu gulmesin kalplerine gıre versin evliligim imtihan ediliyor onların istedigi zaten bu evliligi bitirmek istediklerini onlara vermicem ben esimi seviyorum

Benim yasadıklarımı cocuklarımın yasamasını istemwdigimden mucadelem bu imtihanı gecmek istiyorum

ağzım açık okudum bunlar nasıl insanlar hele eşinize ne demeli görümcenize diyecek laf dahi yok.iftira atmak ve bir yuvaya nifak sokmak nasıl büyük bir vebal bu dünyada da diğer dünyada da hesabını nasıl verecek hiç mi düşünmez insan evladı.siz peki bu olay geçip gittikten sonra eşinizin tavrını kolay kolay sindirebilir misiniz bilmem ama ben olsam ömür boyu unutmazdımki o aileyi mahkemeye verirdim gerekirse bitirirdim evliliği

üzenlerin de üzüldüğü vakit gelir elbet..
Allah de sabret seyreyle..
yedi büyük günahtan biri yaptıkları şey..
Allah yanlarına koymayacaktır...
Allah yardımcın olsun canımm...

Cahilligin bu kadarinada pes.Sirf cocugunun gozleri renkli diye boyle yapiyolarsa;Allah gorumcenizede yasatir ins.Esinin akli yokmu;bu suclamalarin karsisinda cozumu dnadami buldu.Susturamadimi ailesini.
Benimde yigenimin biri esmer zeytin gozlu;digeri sarisin mavi gozlu...
Gorumcenize gore benim yengemdede sorun var o zaman...Allah dusman basina vermesin;boyle ne dedigini bilmeyen insanlari...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…