İnşallah görümcen de senin gibi iyi bir insandır öyle de devam eder.Evet kızlar bende öyle yapiyorum artık kimseyle konuşmuyorum hepsini herşeyi Allaha havale ettim benim abilerimle arama girdiler diye yine onlari suclamiyorum benim abilerim istemese böyle olmazdı bayramda abime gidelim dedim nişanlıma abim biz gelecegiz diye evde yokuz dedi ve ben bunu sonradan öğrendim buyuk gelin bizi eve kabul etmemis abimde evde yokuz dedi artik allaha havale ettim benden uzak olsunlar Allaha yakin her ikiside kocasiyla iyi olsunlar benden uzak olsalarda olur dedim bende kendi gorumcemle kardes yoklugumu gidermeye çalışıyorum çok iyi insan cok sukur diyorum belki Allah ordan yüzüme baktı
Çok haklısin gerci bu sadece abilerimde değil kizlar anlatsam bu cesareti onlara kimin verdiğini bana atıyorsun bu kadarda değil dersiniz . Bu arada görümcem zaten bir tane evli ve şimdilik cok iyi biri umarim ilerde de boyle olur su evlilik arefesinde annem hic bir seyimde yanımda olmadi kimsesiz gibi giderken hep görümcem geldi abla gibi benden 2 yas büyük ama olsun hem onun fikrini aldıkça o da mutlu oluyor üç günlük dunyada kırgınlık olmasa ne guzel olurduİnşallah görümcen de senin gibi iyi bir insandır öyle de devam eder.
Abilerinle aranı yengeler bozmamış, abilerin (kusura bakma) adam olsalardı arayı bozmazlardı.
evet artık dersimi aldım ben kötülüğe ne kadar iyilikle karşılık verilse de düzelmiyormuşAllah iftirayı onların yanına koymaz merak etme, Allah'a havale et. Bi daha da evlerine gitme bence. İrtibatı kes hiçbir işlerine karışma. İyilik bile yapma. Ne biçim insanlar öyle ya. Aman evlerden ırak
karşı tarafı da dinlemek lazım. hadi büyük gelin kötü diyelim küçük gelinde mi kötükızlar konuları arka arkaya açıyorum kusura bakmayın ama son 1 haftayı iğrenç geçiriyorum benim iki abim var ikiside evli büyük abimın karısı gelin geldiği günden beri beni hiç sevmedi hep arkamdan konuştu sevgilimle nişanlanırken bile söz kesildiği gün herkesin içinde hamile mi kaldın da evlenmek istiyorsun dedi ağzımı bile açmadım abim benimle konuşmuyor karısı istemiyor diye neymiş ben okumuşum çalışmışım o yaşayamamış felan filan bahanesi halbuki aynı yaştayız hamile kaldı 9 ay evini temizledim evlendi 1 yıl ütüsünü yaptım anneler gününü hiç unutmadım ama alıştım artık derken hiç beklemediğim küçük abimin karısından duyduklarım şok etti beni 4 yıldır abimle evli ve ben yine büyük geline yaptığım gibi bütün angarya işlerine koştum artık mahallede beni gören bu ez hangi geline iş yapmaya gidiyorsun diyordu küçük gelin memleketine gitti 2 hafta önce o arada bana msj attı ben abinden boşanacam yeter bıktım diye hayırdır ne oldu kurban oluyum yapma kimseye duyurma dedim ve 2 gün buyunca benim burnumdan getirdi bağırdı çağırdı ben hep kuzum canım diye konuştum en son canım bak bu konu beni aşar ben anneme söyleyim büyüklerle birlikte konuşun dedim ve anneme söyledim ooo olay patladı hayır ben öyle demedim bana kızınız iftira atıyor yuvamı yıkmaya çalışıyor dedi abime bacın bana küfretti demiş ve ben abime msjları gösterdim gözüyle gördüğünü inkar etti benim abim bana inanmadı olay büyük abim ve karısının yanında açıldı ben msjları okuttum bişey demedim büyük gelinde aramış küçük gelini demediğim şeyleri demiş ikimizinde yuvasını yıkmaya çalışıyora döndü mesele ve bu arada onun attığı msjlarıda benim 3 yaşındaki yeğenim atmış salak öyle diyormuş ve sonuç olarak nasıl beceriyorsam her konuda ben suçlu oluyorum ve bu olayda bana kaldı şuan iki abim benimle konşmuyor bende yüzlerine dedim ben evlenince ne siz bana ne ben size ben iftiracı hasetçi insandan korkarım diye artık yorum sizin kızlar
Hadi ben safım tamam ama abilerim çocukları sünnet oldu nişanlımı yanlarına çağırdılar nişanlım dükkanını elemana bırakıp gitti küçük abimin oğlu ufak kaza geçirdi nişanlım her gün bıkmadan abimin yanında çocuğun kontrollerine götürdü ve şimdi sanki damat bize ne iyilik yaptı diyolar bir gün işimize mi koştu dediler
Olaylarin anlattigin gibi gelistigine inanmiyorum acikcasi. Sen hizmetci gibi iki geline ayakcilik yap ama ikisi de durduk yere senden nefret etsin iki abin de onlara hak versin. Bu kadar dram inandirici gelmiyo. Hadi biri yapsa delidir derim, ikisi de mi seni buldu yani? Iki abin de mi akilsiz ki onlara inaniyolar?
Bence anlatmiyosun senin de yaptigin yanlislar vardir
Bu arada arya da snow degil stark ölmüs annesine hakaret etme kizin :d
mesajlara rağmen abinler sana kızıp konuşmuyorsa, sen de selamı sabahı kes. onlar hanım köylü olmuş, sizi gözü görmez artık.kızlar konuları arka arkaya açıyorum kusura bakmayın ama son 1 haftayı iğrenç geçiriyorum benim iki abim var ikiside evli büyük abimın karısı gelin geldiği günden beri beni hiç sevmedi hep arkamdan konuştu sevgilimle nişanlanırken bile söz kesildiği gün herkesin içinde hamile mi kaldın da evlenmek istiyorsun dedi ağzımı bile açmadım abim benimle konuşmuyor karısı istemiyor diye neymiş ben okumuşum çalışmışım o yaşayamamış felan filan bahanesi halbuki aynı yaştayız hamile kaldı 9 ay evini temizledim evlendi 1 yıl ütüsünü yaptım anneler gününü hiç unutmadım ama alıştım artık derken hiç beklemediğim küçük abimin karısından duyduklarım şok etti beni 4 yıldır abimle evli ve ben yine büyük geline yaptığım gibi bütün angarya işlerine koştum artık mahallede beni gören bu ez hangi geline iş yapmaya gidiyorsun diyordu küçük gelin memleketine gitti 2 hafta önce o arada bana msj attı ben abinden boşanacam yeter bıktım diye hayırdır ne oldu kurban oluyum yapma kimseye duyurma dedim ve 2 gün buyunca benim burnumdan getirdi bağırdı çağırdı ben hep kuzum canım diye konuştum en son canım bak bu konu beni aşar ben anneme söyleyim büyüklerle birlikte konuşun dedim ve anneme söyledim ooo olay patladı hayır ben öyle demedim bana kızınız iftira atıyor yuvamı yıkmaya çalışıyor dedi abime bacın bana küfretti demiş ve ben abime msjları gösterdim gözüyle gördüğünü inkar etti benim abim bana inanmadı olay büyük abim ve karısının yanında açıldı ben msjları okuttum bişey demedim büyük gelinde aramış küçük gelini demediğim şeyleri demiş ikimizinde yuvasını yıkmaya çalışıyora döndü mesele ve bu arada onun attığı msjlarıda benim 3 yaşındaki yeğenim atmış salak öyle diyormuş ve sonuç olarak nasıl beceriyorsam her konuda ben suçlu oluyorum ve bu olayda bana kaldı şuan iki abim benimle konşmuyor bende yüzlerine dedim ben evlenince ne siz bana ne ben size ben iftiracı hasetçi insandan korkarım diye artık yorum sizin kızlar
iyilik yapmayacaksın kısacası.işte iyilik yapıyorum aklımca
Artik biraktim fakat benim istedigim bu degildi küçük gelinimiz benden 1 yas küçük fakat ben bir cok şeyimi onunla paylaştım ona danıştım bende evlenecem ve ben kardesler hic kopmayalim aramizda fitne fesat olmasin istedim yani annem babam abilerine daire alacağız sen ne diyorsun dediklerinde ben istemem anne once abilerim rahata ersin onlar evli dedim hiç bir seyde hak talep etmedim bana düşeni de onlara verin dedim zaten benim evim olacak inşaallah dedim ne yaptim diyorum ne suçum var onlara karşı da taa benimle konuşmalarını yasakliyorlar abilerime buyuk abim bana kpss sınavı için çıktı aldi diye karisi kiskandi ortaligi yikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?