İftiracı görümce oldum

Evet kızlar bende öyle yapiyorum artık kimseyle konuşmuyorum hepsini herşeyi Allaha havale ettim benim abilerimle arama girdiler diye yine onlari suclamiyorum benim abilerim istemese böyle olmazdı bayramda abime gidelim dedim nişanlıma abim biz gelecegiz diye evde yokuz dedi ve ben bunu sonradan öğrendim buyuk gelin bizi eve kabul etmemis abimde evde yokuz dedi artik allaha havale ettim benden uzak olsunlar Allaha yakin her ikiside kocasiyla iyi olsunlar benden uzak olsalarda olur dedim bende kendi gorumcemle kardes yoklugumu gidermeye çalışıyorum çok iyi insan cok sukur diyorum belki Allah ordan yüzüme baktı

Abilerin de abiden başka herşeye benziyormuş. Bundan sonra gerçekten "görümce" gibi davran olur mu?
Böyle manyaklara iyilik yapılmaz sen çekil kenara koy mesafeni de kafan rahat etsin.
Senin 10da birin kadar bi görümcem olsa başımın üstünde taşırım kızım görümcesin sen görümce gibi davran :)

İnşallah görümcen de senin gibi iyi bir insandır öyle de devam eder.
Abilerinle aranı yengeler bozmamış, abilerin (kusura bakma) adam olsalardı arayı bozmazlardı.

İnşallah görümcen de senin gibi iyi bir insandır öyle de devam eder.
Abilerinle aranı yengeler bozmamış, abilerin (kusura bakma) adam olsalardı arayı bozmazlardı.
Çok haklısin gerci bu sadece abilerimde değil kizlar anlatsam bu cesareti onlara kimin verdiğini bana atıyorsun bu kadarda değil dersiniz . Bu arada görümcem zaten bir tane evli ve şimdilik cok iyi biri umarim ilerde de boyle olur su evlilik arefesinde annem hic bir seyimde yanımda olmadi kimsesiz gibi giderken hep görümcem geldi abla gibi benden 2 yas büyük ama olsun hem onun fikrini aldıkça o da mutlu oluyor üç günlük dunyada kırgınlık olmasa ne guzel olurdu

Allah iftirayı onların yanına koymaz merak etme, Allah'a havale et. Bi daha da evlerine gitme bence. İrtibatı kes hiçbir işlerine karışma. İyilik bile yapma. Ne biçim insanlar öyle ya. Aman evlerden ırak

Allah iftirayı onların yanına koymaz merak etme, Allah'a havale et. Bi daha da evlerine gitme bence. İrtibatı kes hiçbir işlerine karışma. İyilik bile yapma. Ne biçim insanlar öyle ya. Aman evlerden ırak
evet artık dersimi aldım ben kötülüğe ne kadar iyilikle karşılık verilse de düzelmiyormuş

Kendiniz araniyorsunuz. Herkesi kendi haline birakin aileden kimseylede iyi olmayin. Siz iyi olmaya calistikca insanlar tepenize cikicak ve olan size olacak. Oylelerin cani cehenneme...

Gelinlerinizin bütün işlerini yapmanız, bana tuhaf geldi.Siz kendinize deger vermemişiniz ki gelinler versin.Her zaman mesafe iyidir, kendi hayatınızla meşgul olun.

Kendinizi ezdirmekten zevkmi aliyodunuz?
Utu ne ya? Temizlik ne 9 ay?
Kendinizi ezdirmenin cezasini cok kotu cekiyosunz, niyetiniz iyiydi halbuki uzuldum adiniza.
Ama bu konuda burda dursun, neden ilk once kendine deger vermeli insan en guzel ornegi bu konu.

Tum olanlara nisanlin ne diyor? Nisanlimisin yoksa evlendinmi bile?

Olaylarin anlattigin gibi gelistigine inanmiyorum acikcasi. Sen hizmetci gibi iki geline ayakcilik yap ama ikisi de durduk yere senden nefret etsin iki abin de onlara hak versin. Bu kadar dram inandirici gelmiyo. Hadi biri yapsa delidir derim, ikisi de mi seni buldu yani? Iki abin de mi akilsiz ki onlara inaniyolar?

Bence anlatmiyosun senin de yaptigin yanlislar vardir

Bu arada arya da snow degil stark ölmüs annesine hakaret etme kizin :d

karşı tarafı da dinlemek lazım. hadi büyük gelin kötü diyelim küçük gelinde mi kötü

Babasi dururken nisanlin niye cocugu doktora götürüyor?

Ya bu insanlar sana nisaninda milletin icinde hamilemisinde evlenmek istiyorsun diyor ve sen halen peslerinden kosuyorsun. Elbette degerin olmaz. Sen birini ezdigin halde o kisi halen pesinde dolassa, saygi duyarmisin ona?

Isleri cok fazla abartmissin. Birak herkes kendi halinde, kendi hayatini yasasin. Sende kendine bir hobi bul, baska seyler ile ogras.

Evet buda bana mantikli geldi. Harbiden her iki gelinde karsi geliyor. Bide abi mesajlari okuyor ve halen inmamasi güc. Dedigin gibi, baska seyler oynuyor olabilir.

Aklima burda bir üyenin kv'desi geldi. Kendisi hep gizli sakli üyenin evine giterdi, güya kontrol etmek icin ütü felan acikmi diye. O kadinada sorsan iyilik melegidir kendisi. Acaba konu sahibi cok fazla abilerin aile hayatina dahil olmayami calisti?

Ve dogru arya artik isimsiz kiz degil, arya stark o!

mesajlara rağmen abinler sana kızıp konuşmuyorsa, sen de selamı sabahı kes. onlar hanım köylü olmuş, sizi gözü görmez artık.
ilahi adalet tecelli edince kapına gelirler merak etme.

Dedin, yaptın, iyi düşündün vs... Peki ama neden? Kusura bakma ama aklından zorun mu vardı?

Benim babam neden SADECE abilerime ev alsın, hadi o almak istiyor diyeyim ben neden önce abilerim rahata ersin diyeyim ki. İşi gücü vardır bu abilerin muhakkak. Çalışsın kendileri alsın. İlla birine alınacaksa en çok ihtiyacı olana alınmalı.

Bizim oturduğumuz evin bir kısmı için kredi çektik mesela. Abim bekar ve o ödüyor. Allah gecinden versin ama aileme bir şey olursa o ev bence abimin hakkı. Hatta miras için beklemeye bile gerek yok, o ev abimin üzerine olmalı.
Benim abim benim 2.5 katım kadar maaş alıyor ve Allah nasip ederse kariyer bakımından 2 sene kadar ilerleyince çok daha fazlasını kazanacak. Bunu gerekçe gösterip 2 evimiz de kardeşimin olsun, ben rahatlıkla kendime ev alacak para kazanabilirim, evlenirse eşiyle evlenmezse kendi istediği kadar bu evde otursun diyor mesela. Bence adil değil ve kabul etmeyi de düşünmüyorum ama bunu teklif etmesi bile bana yetiyor.

Kısacası karşındakiyle bağlantılı olarak tutumu değişiyor insanın. Benim abim asalak ve saygısız bir insan olsaydı oturur bu tarz şeylerin kavgasını yapardım belki de. Böyle düşünceli olduğu için her şeyi onun hak ettiğini savunuyorum.

Düşününce benimki de abi seninkiler de... Seninkiler evlenmiş yuva kurmuş hala babanın sırtından inmiyor. Sen de buna göz yumuyorsun. Neden ama?

al işte kurban oluuuym dedin mi dedin adamı böyle kurban ederler....bakma sıfatlarına yarın iki elti düşer birbirlerine kirli çamaşırları ipe sererler rahat ol.o zamanda yorum dahi yapıp ayağına kapanana aman verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…