İftiracı görümce oldum

Bu arada kizlar şu konuya açıklık getireyim zannetmeyin ben sürekli onlarin evinde bitiyorum onlar israrla beni arayıp çağırdılar eger bana ulaşamazlarsa annemi ya da babamı ararlardi hadi gelsin neden gelmiyor aman hep ders bahanesi gelmemek için yalan söylüyor bile diyorlardı ve ben anneminde baskısıyla gitmek zorunda bırakıldim yoksa çok merakli degildim

Ve küçük gelinin boşanacam olayinada karışma nedenim sürekli bana abinle konuş abine söyle demesi bütün ailenin telefonunu açmamaya başladığında söyledim ve anneme aynen şunu dedim anne abim galiba gelini üzüyor kiz memleketine tatile gitti ama bak çok huzursuz bi abimlr konuş nedeni ne dedim ve şunu da ekleyim işin icine beni gectim komsu kizina da iftira atinca demek zorunda kaldim abim komsu kiziyla selamlamış beni aldatıyor diye laf etti elin kizi nişanlı dune kadar cani cigeriydi biri duysa o kiza yazik degil mi dedim

en basta neden siz onlarin isini yapiyosunuz herkes kendi yaginda kavrulsun kendi isini kendi gorsun sen hizmetcimisin? hamileyse yardim icin yapmisin diyecem ama neden hep sen bu kizin anasi bacisi yokmu arkadasi kuzeni yokmu hep sen yaptin. neden utusunu sen yapiyosun biraz kendine deger ver hicmi gururun incilmedi yaparken

neden siz soyluyosunu bi sorunu varsa cozmek istiyosa kendi soylesin

kusura bakmada onları insan yerine koymuşsun olmadılarını bile bile koşmuşsun peşlerinden ,işte sonuçda bu oysaki , bataklılkta başak büyümez abi ve yengelerinin kalbleride aynen öyle verilen emeğe vefa gösterememişler demekki vefasızlarmış sende bundan sonraki adımlarını dikkatli at seni saymayanları sevmeyenleride hayatından çıkart ve yok say ....

Son düzenleme:
Derdin ne be güzelim?
Gelin de bir insan, neden bu kadar tepene çıkarırsın ki?
Boşanırsa boşansın, senin zorunla evli kalacaksa o evlilikten bir hayır gelmez zaten..

gitme sende.. maden arkandan konuşcaksa..
onlar arkandan konuşacak bi yer ariyo

Gelinlerin bu kadar şımarmasi tamamen ailemin suçu kızlar babam sanki kendi kızı yokmus gibi buyuk gelin evimize geldiginde onu göklere çıkardı beni hep dışladı annem abilerime düşkün ve karilari her zaman haklidir benim annem ve babamin yaptığı bencillikler bana karşı mesela şunu söyleyeyim dün kiz kardeşime ev temizliğinde yardım et dedim diye annem benimle konuşmuyor surekli beni ve kaynanami herkesin içinde kotuluyor gelinlerde oradan cesaret alıyor

Ustelik evlisiniz.ailenize de abilerinize de mesafe koyun.evli barkli kadinsiniz anneniz nasil israr edebiliyo temizlige git diye.insanogluna iyilik yaramaz

Kesinlikle görüşme tehlikeli insan bunlar
Abinlerde yok var say iyilikten maraz doğar doğru işte.
Çok geçmiş olsun üzmeyin kendinizi günahınızı aldılar bol bol...

Benim abim de evli böyle bir şey yaşasam açık ve net. Çık kendi evine git benim kardeşim var deme artık kapımada gelme derim. Ama ben boşanmalarına karışmazdım o başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…