İftiranın Böylesi

sevinedsesesli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
19
0
36
Bingöl
Sinirim bozuk kkızlar..
Bir sinir olduğum insanla tartıştım..
Bana senin giibi evli erkeklerle gezmiyorum dedi.
Beni seven biiri vardı ama asla konuşmadım..
Sevdim sadece..Evli olduğunu duydum uzak durdum.
Bunu söleyen ahlaksız insan bana iftira atıyor yardım..

görüşmediğinize göre,kanıtlayacak bir şeyi de olamaz umursamaz davranın,ilgilenmeyin. korkak davranırsanız daha çok üstüne üstüne gider

ya hayır sürekli o kkızla görüşüyorum ama allah mesut etsin banane yahu ondan ben tınlamasamda her kavgada yapmış giibi gösteriyorarkdaşlarım şaşırıo

aynı şey benimde başımda var, işyerinde beni seven biri var, çok belli ediyor, itiraf etti, bide kız var, kavgalıyız kızla, oda her fırsatta bu durumu ima ediyor. tamam biz o kişilerden uzak duruyoruz ama Allah iftiradan korusun, millet inanır, bende çok korkuyorum

Sadece uzaktan sevdin de o nerden duydu?

Ben sürekli dükkanın önünden giderdim evden dikkatini çektiğimi farkettim hoşlandım bende ama asla konuşmadım taki ir gün yolum düştü dükkanına arkdaşlarımsaolsunişte.
Adambeni çaya çağırdı gitmedimhatta

Arkadaşın nerden duydu diyorum :) Gizli gizli sevdiysen onun nasıl haberi oldu

İnsanların sağı solu belli olmuyor canım çokta tınn de konuşmayı kes...Ben açık biriydim kapandım bi arkadaşım bana cahiller kapanır dedi hiçte sallamadım direk ilişkimi kestim seviyemde değil çünkü aynısını sende yappp

İnsanın yapmadığı şey kendine mal olması çok üzer..
Hı dertleştim çok ii arkdşlarımdı tartıştım ayrıldıkkötü bitti bir kez yine böle dedi dövdüm yine uslanmadı

niye kendini üzüp laf anlatmak için uğraşıyosun insanlarla uğraşılmaz sen kendini bildikten sonra gerisi teferruatacımasızca laf cambazlığı yapan çok insan var etrafta

dövdüğün halde kız hala susmuyorsa artık hiç onu umursama bence:26:
tepki vermezsen gülüp geçersenbir söyler iki söyler sonra bıkar konuşmaz belki
birde herşeyini herkese anlatma kimi insanlar çok acımasız ve arsız.bu zamanda kimseye güven olmuyor:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…