iftiraya maruz kaldim

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
şiddet nedeni ile düğünümden iki ay sonra bitirdigim bi evliligim vardı hatirlarsaniz . çocuğun olmazsa seni boşarım diyen bir adam. ufak bi sebepten çıkan kavgada yüzüm gözüm mor memlekete geldim. biz davamızı açtık tazminat talep ettik. ve aldatma da var konuşma görüntüleri var tarihi ben evden çıktıktan sonra olan.

tüm eşyalarım o evde kaldığı için bilgisayarım hard diskim vs vs. eski konuşma kayıtlarını ve fotoğrafları çıkartmış karşı taraf silinen dosyaları (dilekçe de sundukları erkek isimleri ya normal arkadaşım ya görüşmek isteyen yada eski sevgilim) 10 yıllık bilgisayar

asla ama.asla aldatmadım kimse ile görüşmedim. bu sundukları eski konuşmalar fotografları avukatım inceleme istetecek ama
oyun yapma ihtimalleri var mı tarihi degistirme ihtimalleri var mi yüzde yuz belli olur mu tarihleri

Teşekkür ederim kızlar okuduğunuz için
 
Benim bildiğim bu özel hayatın gizliliği ve böyle bir şey yapamazlar. Tabiki avukatlar daha iyi bilir ama sizden izinsiz konuşmalarınızı çıkartamazlar.
 
BS kayıtlarında Belgelerde tarih değişikliği yapılamıyor diye biliyorum.
 
Benim bildigim kadarı ile suç, özel hayatin gzililigi kapsaminda sizden facebook ya da msn girip mesajlari gosteremez avukatiniz dogru bilgi versin, siz kendinizden eminseniz sorun yok sammimi ve sacma sapan bir poz olmadiktan sonra arkadasinizla da oturup cafede konusabilirsiniz ne var ki bunda çok takmayin duygusal bir iliski inde olmayin boşuna zan altinda kalmayin cekismeli davalarda iftira normal benim eski esim neler uydurmus okuyunca kahkaha krizine girdim basta insan sinirleniyor ama sonra dogru bir karar verdigin icin kendini tebrik ediyorsun.
Bence mahkemede onemli olan dilekce. 10 15 dk suruyor durusma zaten oyle filmlerdeki gibi degil siz ve avukatiniz dik durdugunuzda kaybetmezsiniz bence.
Üzmeyin kendinizi 3 günlük dünyada böyle adamlar için...
 
Benim bildiğim kadarıyla da eğer aldatma varsa sosyal medya üzerinden de olsa kanıt oluyor. Ancak konu sahibinin böyle bir endişesi yok, sanıyorum evliliğinden önce çekilen foto söz konusu onun tarihi üzerinde oynama yapılıp,suçu olmadığı halde suçlu durumuna düşürülmek gibi endişesi mevcut. (dilerim doğru anlamışımdır)
 
Daha bugün bununla ilgili haber vardı adam hemşire karısından şüphelenmiş ve casus programı kurmuş işyerinden biriyle cinsel münasebet kurduğunu öğrenmiş boşanma ve tazminat davası açmış hakim evlilikte özelin olamayacağına kanaat getirmiş kadının itirazını kabul etmemiş. Siz de bana masum gelmediniz kusura bakmayın eski sevgilinizle ya da başka erkeklerle neden konuştunuz ya da arkadaşlık kurmak isteyen olduysa direkt silerdiniz o evde kullandığınız bilgisayarın diskinde sonuçta bunlar eğer evlenmeden önceyse tarihleri belli olur değiştiremezler
 
Hayır var eşde olsa özel hayatın gizliliği siz de onu şikayet edin.

Hayır yok hanımefendi evliyken nasıl özel hayatın gizliliği mi olur hanımefendi aldatıyor ispat sunuyor ama yok efendim özel şeyler olur mu hiç. Daha bugün haber vardı hakim kadının itirazını kabul etmemiş ve kanıt saymış adama tazminat ödemesine hükmetmiş kadının işyerinden biriyle cinsel ilişki yaşadığı ispat edilmiş nasıl sayılmaz ki.
 
Tarihler evlilik öncesi ise rahat ol amaa evlendikten sonra ise ki bir kısmı öyle diye tahmin ediyorum, o zaman sıkıntı büyük. Pc incelemeye alınır tarihi çıkar her şeyin ve değiştirilse bile belli olur, eşim bilişimci ona sordum.
 
Var hanımfendi evet evliyken de oluyor özel hayat gizliliği hele hele casus program bilişim suçu kanunu kapsamına giriyor,sizin izlediğiniz haberde ki hakim boşanma kanıtı olarak kabul etmiş olabilir ama her hakim kabul etmeyebilir,ayrıca haberde ki kadın eşini şimdi bilişim suçlarına şikayet etse hapis cezası bile alır,ha ilk kez yaptığı ortaya çıkarsa cezası ertelenir 5 yıl için de aynı suçu işlerse hapise girer.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…