- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Benim bildiğim bu özel hayatın gizliliği ve böyle bir şey yapamazlar. Tabiki avukatlar daha iyi bilir ama sizden izinsiz konuşmalarınızı çıkartamazlar.
Hayır var. Bi kaç tane öyle dava duydum haberlerde.eşler arasında özel hayat durumu yok. zaten ben mesajlasmalari sunduğum için yaptılar
10 yıl önceyse zaten simanız, kilonuz, tarzınız değişmiştir heralde belli olur
Hayır var eşde olsa özel hayatın gizliliği siz de onu şikayet edin.eşler arasında özel hayat durumu yok. zaten ben mesajlasmalari sunduğum için yaptılar
avukat eşler arasında gizlilik yok sosyal medya gibi şeylerde dediHayır var eşde olsa özel hayatın gizliliği siz de onu şikayet edin.
Hayır var eşde olsa özel hayatın gizliliği siz de onu şikayet edin.
Var hanımfendi evet evliyken de oluyor özel hayat gizliliği hele hele casus program bilişim suçu kanunu kapsamına giriyor,sizin izlediğiniz haberde ki hakim boşanma kanıtı olarak kabul etmiş olabilir ama her hakim kabul etmeyebilir,ayrıca haberde ki kadın eşini şimdi bilişim suçlarına şikayet etse hapis cezası bile alır,ha ilk kez yaptığı ortaya çıkarsa cezası ertelenir 5 yıl için de aynı suçu işlerse hapise girer.Hayır yok hanımefendi evliyken nasıl özel hayatın gizliliği mi olur hanımefendi aldatıyor ispat sunuyor ama yok efendim özel şeyler olur mu hiç. Daha bugün haber vardı hakim kadının itirazını kabul etmemiş ve kanıt saymış adama tazminat ödemesine hükmetmiş kadının işyerinden biriyle cinsel ilişki yaşadığı ispat edilmiş nasıl sayılmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?