iftiraya maruz kaldim

Ayrıca bilgisayarda ki hiçbir döküm tarihi,mesajlar isim silinemez ve tarihleri değişmez, üzeinde oynama vs yaparlarsa oda ispatlanır bilişim suçları tarafından,eğer daha önce facebook yazışması var ise ve silindiyse onun da konuşma kayıtları çıkmaz yanlış bilgi vermesinler size.

beni aldattığını ben facebook mesajlarından gördüm ekran görüntüsü aldim. ise yaramaz mi ki .

iftiraya uğradigim konuşma kayıtları yüzde yüz eski. bunu bile bile neden mahkemeye sunarlar ki

peki size nasıl iftira atmislardi.
facebook mesajlarını nasıl gösteremeyiz. aldatıldığımi ancak şekilde ispatlayabilirim.
tarihleride yeni tarih

Hayır evlilik sonrası olduğunu nerden çıkardınız. hepsi önceki hayatım. o hayatımda iken konuşmadım kimse ile

yalnız ben aldatıldim o da beni evden koyduktan sonra yapılan konuşmalar. bem birebir kendim okudum ve kaydettim.

Yavuz Hırsız ev sahibini bastırmış durumu olmuş .

Öyle bşy yaparsa size itiraz edersiniz .

Bilgisayarı bilirkişiye verdiğinde mahkeme, bilgisayarın imajı alınır ve orada herşey çıkar ortaya merak etmeyin

Dosyaların oluşturulma ve değişiklik tarihleri bilgisayara farklı olarak kaydedilir. Yani üzerinde değişiklik yapılsa bile ilk oluşma tarihi görünür. Ayrıca sıfırdan yeni dosya oluştursa bile tarih siz evden gittikten sonra olacağı için bu durumu pek inandırıcı bulmaz.

aslında evet evden ciktigim.tarih belli e peki bunu bile bile yalan beyanda neden bulunurlar ki

şöyle izah edeyim.
bambaşka bi konudan kavga çıktı evden çıktım ben evden çıktıktan sonra başkaları ile.konusnaya başladı davayı açmadan. konuşma esnasında aynı anda bende gordum mesajları. ben davaya bunu da ekleyince karşı taraf eski konuşmaları çıkarttı 10 yıllık pc den.
ben kendimi biliyorum kimse olmadi kimse ile.konusmadim görüşmedim tanışmadm

Eski konuşmaları çıkarttı derken, siz bekarken ki konuşmaları mı çıkarttı?

Bekarken olan konuşmalarsa rahat olun.tarihi değişseler bile bu ortaya çıkar.facebook yazışmaları kanıt sayılabiliyor mahkemede aldattığını bu şekilde ispat edebilirsiniz.teyzem boşanırken mahkemeye sundu hakim kabul etti.eşi başka kadınlarla yazışıyormuş.

Bende şuan boşanma aşamasındayım
Eski resimlerin sunmasının nedeni gözünüzü korkutmak
Karşı taraf dilekçesine neler sundum neler
Hepsini tek tek karşı delillerle çürüttüm
Yalan beyan bunlar aynı zamanda
Ama karşı taraf buna cesaret edebiliyor
Korkma tarihleri eskiyse bunu dilekçende belirt
Hiçbirşey olmaz

oh super rahatladim

super çok sevindim

Hafıza tek kayıt alır değiştirilse bile eski haline döner ordaki yazılar ve kayıtlar tarihine göre sınıflandırılır yani olamaz yapamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…