- 28 Ocak 2009
- 34.383
- 57.600
- 1.123
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Ayrıca bilgisayarda ki hiçbir döküm tarihi,mesajlar isim silinemez ve tarihleri değişmez, üzeinde oynama vs yaparlarsa oda ispatlanır bilişim suçları tarafından,eğer daha önce facebook yazışması var ise ve silindiyse onun da konuşma kayıtları çıkmaz yanlış bilgi vermesinler size.şiddet nedeni ile düğünümden iki ay sonra bitirdigim bi evliligim vardı hatirlarsaniz . çocuğun olmazsa seni boşarım diyen bir adam. ufak bi sebepten çıkan kavgada yüzüm gözüm mor memlekete geldim. biz davamızı açtık tazminat talep ettik. ve aldatma da var konuşma görüntüleri var tarihi ben evden çıktıktan sonra olan.
tüm eşyalarım o evde kaldığı için bilgisayarım hard diskim vs vs. eski konuşma kayıtlarını ve fotoğrafları çıkartmış karşı taraf silinen dosyaları (dilekçe de sundukları erkek isimleri ya normal arkadaşım ya görüşmek isteyen yada eski sevgilim) 10 yıllık bilgisayar
asla ama.asla aldatmadım kimse ile görüşmedim. bu sundukları eski konuşmalar fotografları avukatım inceleme istetecek ama
oyun yapma ihtimalleri var mı tarihi degistirme ihtimalleri var mi yüzde yuz belli olur mu tarihleri
Teşekkür ederim kızlar okuduğunuz için
Ayrıca bilgisayarda ki hiçbir döküm tarihi,mesajlar isim silinemez ve tarihleri değişmez, üzeinde oynama vs yaparlarsa oda ispatlanır bilişim suçları tarafından,eğer daha önce facebook yazışması var ise ve silindiyse onun da konuşma kayıtları çıkmaz yanlış bilgi vermesinler size.
Benim bildigim kadarı ile suç, özel hayatin gzililigi kapsaminda sizden facebook ya da msn girip mesajlari gosteremez avukatiniz dogru bilgi versin, siz kendinizden eminseniz sorun yok sammimi ve sacma sapan bir poz olmadiktan sonra arkadasinizla da oturup cafede konusabilirsiniz ne var ki bunda çok takmayin duygusal bir iliski inde olmayin boşuna zan altinda kalmayin cekismeli davalarda iftira normal benim eski esim neler uydurmus okuyunca kahkaha krizine girdim basta insan sinirleniyor ama sonra dogru bir karar verdigin icin kendini tebrik ediyorsun.
Bence mahkemede onemli olan dilekce. 10 15 dk suruyor durusma zaten oyle filmlerdeki gibi degil siz ve avukatiniz dik durdugunuzda kaybetmezsiniz bence.
Üzmeyin kendinizi 3 günlük dünyada böyle adamlar için...
Tarihler evlilik öncesi ise rahat ol amaa evlendikten sonra ise ki bir kısmı öyle diye tahmin ediyorum, o zaman sıkıntı büyük. Pc incelemeye alınır tarihi çıkar her şeyin ve değiştirilse bile belli olur, eşim bilişimci ona sordum.
Dosyaların oluşturulma ve değişiklik tarihleri bilgisayara farklı olarak kaydedilir. Yani üzerinde değişiklik yapılsa bile ilk oluşma tarihi görünür. Ayrıca sıfırdan yeni dosya oluştursa bile tarih siz evden gittikten sonra olacağı için bu durumu pek inandırıcı bulmaz.
Bilgisayarı bilirkişiye verdiğinde mahkeme, bilgisayarın imajı alınır ve orada herşey çıkar ortaya merak etmeyin
Benim bildiğim kadarıyla da eğer aldatma varsa sosyal medya üzerinden de olsa kanıt oluyor. Ancak konu sahibinin böyle bir endişesi yok, sanıyorum evliliğinden önce çekilen foto söz konusu onun tarihi üzerinde oynama yapılıp,suçu olmadığı halde suçlu durumuna düşürülmek gibi endişesi mevcut. (dilerim doğru anlamışımdır)
şöyle izah edeyim.
bambaşka bi konudan kavga çıktı evden çıktım ben evden çıktıktan sonra başkaları ile.konusnaya başladı davayı açmadan. konuşma esnasında aynı anda bende gordum mesajları. ben davaya bunu da ekleyince karşı taraf eski konuşmaları çıkarttı 10 yıllık pc den.
ben kendimi biliyorum kimse olmadi kimse ile.konusmadim görüşmedim tanışmadm
aslında evet evden ciktigim.tarih belli e peki bunu bile bile yalan beyanda neden bulunurlar ki
oh super rahatladimBende şuan boşanma aşamasındayım
Eski resimlerin sunmasının nedeni gözünüzü korkutmak
Karşı taraf dilekçesine neler sundum neler
Hepsini tek tek karşı delillerle çürüttüm
Yalan beyan bunlar aynı zamanda
Ama karşı taraf buna cesaret edebiliyor
Korkma tarihleri eskiyse bunu dilekçende belirt
Hiçbirşey olmaz
Bekarken olan konuşmalarsa rahat olun.tarihi değişseler bile bu ortaya çıkar.facebook yazışmaları kanıt sayılabiliyor mahkemede aldattığını bu şekilde ispat edebilirsiniz.teyzem boşanırken mahkemeye sundu hakim kabul etti.eşi başka kadınlarla yazışıyormuş.
Hafıza tek kayıt alır değiştirilse bile eski haline döner ordaki yazılar ve kayıtlar tarihine göre sınıflandırılır yani olamaz yapamazlarşiddet nedeni ile düğünümden iki ay sonra bitirdigim bi evliligim vardı hatirlarsaniz . çocuğun olmazsa seni boşarım diyen bir adam. ufak bi sebepten çıkan kavgada yüzüm gözüm mor memlekete geldim. biz davamızı açtık tazminat talep ettik. ve aldatma da var konuşma görüntüleri var tarihi ben evden çıktıktan sonra olan.
tüm eşyalarım o evde kaldığı için bilgisayarım hard diskim vs vs. eski konuşma kayıtlarını ve fotoğrafları çıkartmış karşı taraf silinen dosyaları (dilekçe de sundukları erkek isimleri ya normal arkadaşım ya görüşmek isteyen yada eski sevgilim) 10 yıllık bilgisayar
asla ama.asla aldatmadım kimse ile görüşmedim. bu sundukları eski konuşmalar fotografları avukatım inceleme istetecek ama
oyun yapma ihtimalleri var mı tarihi degistirme ihtimalleri var mi yüzde yuz belli olur mu tarihleri
Teşekkür ederim kızlar okuduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?