• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftiraya uğradım

flyfulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
28
38
8
33
Yakın bir arkadaşımın eşi sosyal medya üzerinden "yuvamı yıktın ilişkiniz var sizin vs " mesajlar atmış. Şok oldum. Rahatsızlık devam edince iftiradan dava açtım. Sizce ne yapmalıyım? Bu tarz bir dava açanınız oldu mu ? Bu hakaret davası mı iftira davası mı oluyor?

Son düzenleme:
Yakın bir arkadaşımın eşi sosyal medya üzerinden "yuvamı yıktın ilişkiniz var sizin vs " mesajlar atmış. Şok oldum. Rezil etme tehditlerine başlayınca iftiradan dava açtım. Şimdi geri çekmem için yalvarıyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu tarz bir dava açanınız oldu mu ? Bu hakaret davası mı iftira davası mı oluyor?
Geri çekmeyin. Dayanağı olmayan şeyler hakkında bu kadar kesin konuşuyorsa arkasında duracak. Böyle çocuk gibi ağlayacaksa konuşmayacak. Çeksin cezası neyse

Yakın bir arkadaşımın eşi sosyal medya üzerinden "yuvamı yıktın ilişkiniz var sizin vs " mesajlar atmış. Şok oldum. Rezil etme tehditlerine başlayınca iftiradan dava açtım. Şimdi geri çekmem için yalvarıyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu tarz bir dava açanınız oldu mu ? Bu hakaret davası mı iftira davası mı oluyor?
Konunuzu neden duzenlediniz ?

Back
X