- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Evet nişanlısı fevri biriymişKonu sahibi sen kızın nişanlısından mi korktum acaba. Bı kere o kiz senin arkadaşın olmasın artık. Şu durumda var ya bunları şikayet etsen yeridir. Bu kadar panikledigine göre tehdit mi ettiler diye düşündüm.
Ayrıca o adam lütfen savcılığa gitsinbak gitmezse sen hatırlat hani gidiyodun diye. Size artistlik yapan adam, savcının yanından dizleri titreyerek çıkmazsa ben de birşey bilmiyorum.
Teşekkür ederim tavsiyeniz içinAilenize yansısın iyi bile olur.
Siz de kendi tarafınızdan göründüğü gibi anlatın. "Eski sevgilisi peşine düşmüş beni aracı gibi gösteriyor kendini aklamak için" deyin..
Ben kendimi sakince açıkladım ama inandılar mı bilmiyorumYuh ya millet kafayı yemiş.
Sen böyle sinersen üstüne gelirler. Ayşe yazdı diye savcılığa verilmez ama birimin hayatını bu derece etkileyecek şekilde korkuturlarsa sen savcılığa verebilirsin. Bu ne terbiyesizlik.
Bir daha ararlarsa, olayın anlattığın gibi olduğunu başka birşey bilmediğini iyi niyetle durumu açıkladığını söyle. Arkadaşın da seni korumuyorsa, nişanlısına benden bu kadar istersen bence de üstüne git çünkü numarayı ben vermedim demek ki bir alakaları var ki geçmişte oradan bulmuştur; beni suçlayacağına nişanlınla hallet sorununu de. Çünkü sadece Ayşe yazdı diye olmuyor herhalde bu tantana. Başka açıklaması yok demek ki konuşmuşlar ki beni suçluyorsun dersin.
Anlatmadığım bişey yok ama nişanlısı psikopatça davranan biri galiba yani öyle insanlar herşeyi yapabilir ondan korktumSen niye rezil oluyorsun onu anlamadım. Ailene şu kişiyi tanıyor eklemiş diye söylerler diye mi korkuyorsun? Ailen böyle şeylere ters bakıyorsa yalan söyle geç. İletişimin de olmadı zaten olsa nolacak yani. Seni zor duruma sokanı sen de sok. Seni tehdit ederlerse mesajları silme. Artık yeter ben vereceğim savcılığa sizi de. Senin korkun ne neyden rezil olacaksın bunu anlamadım anlatmadığın birşey var mı?
Bilmiyorum biz çocuğu bulduk seni takip ediyormuş dediler sadecemesaj atan kişinin instagramını nasıl bulmuşlar ki.
Ben karışmıyorum açıkladım benle alakası yok diye ama şüpheler benim üstümdeymişNe kadar mal çiftler var ya! B*ktan ilişkilerine başkalarını da bulaştırıyorlar.
Sizinle ilgili bir mevzu yok. Karışmayın. Gerekirse siz, iftira davası açacağınızı söyleyin. Hem o adama, hem de nişanlıya.
Valla kendileri bilir.Ben kendimi sakince açıkladım ama inandılar mı bilmiyorum
Bilmiyorum biz çocuğu bulduk seni takip ediyormuş dediler sadece
Merhaba KK hanımları
Bugün çok üzücü bi olay yaşadım.Aylar önce beni biri eklemişti kocaelinden ben Balıkesir de oturuyorum ama kabul ettim arkadaşlık isteğini ama hiç konuşmadık.Bugün benim üniden bi arkadaşıma mesaj atmış kızın ismini yazmış ismi Ayşe diyelim.sadece Ayşe yazmış.
Arkadaşımın nişanlısıda çocuğun beni takip ettiğini görünce delirmiş sanırım numarayı benim verdiğimi düşünüyorlar asla öyle bişey yapmam.Asla kimsenin numarasını kimseye vermedim vermemde
Durumu açıkladım ama ne kadar inandılar bilmiyorum.Yapmadığım bişey yüzünden iftiraya uğramak üzereyim.mesaj atan çocuk açmıyormuş telefonu arkadaşımın nişanlısıda savcılığa vericem o çocuğu dedi.Çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım.Mesaj atan çocukta bana iftira atarsa ondan aldım derse napıcam bilmiyorum.Yemin ederimi vermedim benSizce ne yapabilirim ?
O nışanlıdan hayır gelmezTeşekkür ederim haklısınız ama nişanlısı çok kıskançmış işin peşini bırakmazmış
Siz neden bu kadar panik yaptınız?? Aklı başında olan biri Ayşe diye adlandırdığınız arkadaşınızı sizin listenizden görüp mesaj attığını düşünür, sizin olayla ne gibi bağlantınız var ki size iftira atılsın ayrıca da ortada hırsızlık, dolandırıcılık falan yok ne iftirası yahuMerhaba KK hanımları
Bugün çok üzücü bi olay yaşadım.Aylar önce beni biri eklemişti kocaelinden ben Balıkesir de oturuyorum ama kabul ettim arkadaşlık isteğini ama hiç konuşmadık.Bugün benim üniden bi arkadaşıma mesaj atmış kızın ismini yazmış ismi Ayşe diyelim.sadece Ayşe yazmış.
Arkadaşımın nişanlısıda çocuğun beni takip ettiğini görünce delirmiş sanırım numarayı benim verdiğimi düşünüyorlar asla öyle bişey yapmam.Asla kimsenin numarasını kimseye vermedim vermemde
Durumu açıkladım ama ne kadar inandılar bilmiyorum.Yapmadığım bişey yüzünden iftiraya uğramak üzereyim.mesaj atan çocuk açmıyormuş telefonu arkadaşımın nişanlısıda savcılığa vericem o çocuğu dedi.Çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım.Mesaj atan çocukta bana iftira atarsa ondan aldım derse napıcam bilmiyorum.Yemin ederimi vermedim benSizce ne yapabilirim ?
Pek mantıklı biri değil maalesefaman boşver ya. arkadaşın mantıklı biri ise zaten senin vermeyeceğini bilir.
Nişanlısı bunları anlamayacak biri sanırımGeri.... lı mı ya bunlar. Ayşe’ye mesaj atsa nolur atmasa nolur. Engellesin Ayşe de. Yani afedersin de numaralarımız herkesin elinde. Bankalar, çiçekçiler internet alışverişi yaptığımız yerler, devlet daireleri, kitapçılar, cafeler vs vs. En küçük işlemde numara istiyor. Ne olmuş yani. Tövbe ya.
Bende mahkeme olayındaki korktum biraz KPSS ye girmiştim tercih yapıcam bu olay etkilerseNişanlısı Ayşe'nin bir telefonu kurcalasin o zaman. Madem başka ihtimal yok geriye bu kalıyor. Öyle bir iftira oluşursa olay mahkemeye intikal ederse; siber olarak bulunur ilginiz olmadığı çıkar. Ancak mahkemelik birşey yokki. Bir kere Ayşe yazılmış??? Saçma değil mi?
Evet ama instadan atmamış o kişi numarasını bulup whatsup tan yazmışSiz neden bu kadar panik yaptınız?? Aklı başında olan biri Ayşe diye adlandırdığınız arkadaşınızı sizin listenizden görüp mesaj attığını düşünür, sizin olayla ne gibi bağlantınız var ki size iftira atılsın ayrıca da ortada hırsızlık, dolandırıcılık falan yok ne iftirası yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?