İftiraya uğramak üzereyim acil yardımmm

Ne kadar mal çiftler var ya! B*ktan ilişkilerine başkalarını da bulaştırıyorlar.

Sizinle ilgili bir mevzu yok. Karışmayın. Gerekirse siz, iftira davası açacağınızı söyleyin. Hem o adama, hem de nişanlıya.

Iftira atan iftirasini ispatlamakla mukelleftir. Eger cocuk iftira atarsa ispat da etmeli...
Savciliktan da bir sey cikmaz.
Sosyal medyada herkes herkesi ekleyebilir, bu suc degil.
Arkadadiniz da sosyal medya hesabinin ayarlarini degistirsin bizahmet, madem oyle bir erkek arkadasi var. Ayrica erkek arkadasi da hic normal degil.

Evet nişanlısı fevri biriymiş

Ben kendimi sakince açıkladım ama inandılar mı bilmiyorum

Anlatmadığım bişey yok ama nişanlısı psikopatça davranan biri galiba yani öyle insanlar herşeyi yapabilir ondan korktum

Ben karışmıyorum açıkladım benle alakası yok diye ama şüpheler benim üstümdeymiş

Ben kendimi sakince açıkladım ama inandılar mı bilmiyorum
Valla kendileri bilir.
Benim sosyal medya hesaplarımda arkadaş grubum hariç mesaj özelliği kapalı. Öncesinde bana da mesaj atılırdı bazen. Mesaj da hep merhaba falan olurdu. Eşime/sevgilime biri bunu yazmış siliyorum haberin olsun derdim. Nişanlısı da bilmiyor muymuş böyle sağa sola mesaj atan tipler olduğunu. Aman değmez. O kızla da ilişkini bitir inanmıyorlarsa sana.

Geri.... lı mı ya bunlar. Ayşe’ye mesaj atsa nolur atmasa nolur. Engellesin Ayşe de. Yani afedersin de numaralarımız herkesin elinde. Bankalar, çiçekçiler internet alışverişi yaptığımız yerler, devlet daireleri, kitapçılar, cafeler vs vs. En küçük işlemde numara istiyor. Ne olmuş yani. Tövbe ya.

Nişanlısı Ayşe'nin bir telefonu kurcalasin o zaman. Madem başka ihtimal yok geriye bu kalıyor. Öyle bir iftira oluşursa olay mahkemeye intikal ederse; siber olarak bulunur ilginiz olmadığı çıkar. Ancak mahkemelik birşey yokki. Bir kere Ayşe yazılmış??? Saçma değil mi?

Siz neden bu kadar panik yaptınız?? Aklı başında olan biri Ayşe diye adlandırdığınız arkadaşınızı sizin listenizden görüp mesaj attığını düşünür, sizin olayla ne gibi bağlantınız var ki size iftira atılsın ayrıca da ortada hırsızlık, dolandırıcılık falan yok ne iftirası yahu

Bu arada size de bi mok yapamazlar. Kendi pis leş ilişkilerinde günah keçisi olarak ilan etmesinler sizi.

Nişanlısı bunları anlamayacak biri sanırım

Bende mahkeme olayındaki korktum biraz KPSS ye girmiştim tercih yapıcam bu olay etkilerse

Evet ama instadan atmamış o kişi numarasını bulup whatsup tan yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…