İftiraya uğramak üzereyim acil yardımmm

İftirasını kanıtlaması lazım. Elinde sizde ekli olmadı dışında bir kanıt Yok ki. Ne mesaj var ne ekran görüntüsü ne konuşma. Nasıl kanıtlayabilir. Siz de mümkünse tanımadığınız kişileri kabul etmeyin bence. Bir sürü tanımadığı kadını ekleyip sosyal medyasındaki resimleri kopyalayan sapıklarla dolu memleket. Hatta bebek resimlerini bile kopyalayan pedofililer varmış

Her kafası atan da savcılığa veririm diyor savcılığın işi gücü yoktu zaten.Şimdi eğer kızın numarası onda varsa ve kız instaya numarasını kullanarak kaydolduysa o şahıs “rehberimi bağla” diyerek kızın hesabını bulabilir.Belki sizi ondan görüp ekledi?Ben o kızın çocuğu sizden önce numarasını verecek kadar tanıdığını düşünüyorum tabi kimsenin günahını almak istemem.Nişanlısı üstüne gidince kendi paçasını kurtarmak için sizi ortaya atmış olabilir.Buna benzer bir şey yaşadım.Sevgilisi olan bi kız arkadaşım benim takipleştiğim bi çocuğu eklemişti.Muhabbet geçmiş aralarında kızda mesajları silmeyi unutmuş.Sevgilisi girip konuşmalara bakıyor ve kız benim hesabımın bloke olduğunu onun hesabından çocuğu benim ekleyip benim konuştuğumu söylemişti.

Haklısınız bir daha asla kabul etmem tanımadıklarımı

Neden insanlar birbirine bu kadar kolay iftira atabiliyorlar ya

Püff engellesinler gitsin
Nişanlısına güvenen sallamaz zaten
Bu kadar büyütmelerine gerek yok
Bence sen bunların hepsini toptan engelle
Çıkar hayatından gereksizleri ...

Alla alla çok saçma bir olay bu ..
siz kendinizden eminsiniz sonuçta vermedim deyin geçin inanıp inanmamak onlara kalmış artık ..

Savcılığa ne diye şikayet edecek. Benim helalime Ayşe dedi, namusumuz kirlendi mi diyecek? Ayşe'ye söyleyin nişanı atsın. Ayşe de durumdan memnun ise ve bir erkek ismini söyledi diye yiğidine şikayet ettiyse bu manyaklardan kurtulun.

Evli ve çocukluyum. İnstagram'dan gelen mesajları anında siliyorum. Eşime söyleme gereği bile hissetmiyorum. Yemin ederim kafayı yemiş insanlar.

Siz niye terör örgütünde adınız geçmiş gibi paniklediniz ki onu anlamadım ben. İftira yazmışsınız başlığa, ben de ciddi bir şey sandım. Kim ne düşünürse düşünsün, deli zaten onlar.

Benim panik yaptığım şey nişanlısının tavırları yani aşırı kıskançmış biliyorsunuz böyle kişiler herşeyi yapabilecek kapasitede oluyorlar.Bana bi zarar verir diye korkuyorum.Mesaj atan kişide olaydan sıyrılmak için benim üstüme atabilir yani sen neden nişanlımın numarasını verdin diye bana zarar verebilir yada dava falan açabilir diye korktum ben

sen niçin bu kadar korkuyorsun ki? numarayı vermemişsin ve hiç görüşmediğin bir sosyal medya arkadaşı ayşe'yi nereden nasıl bulmuşsa bulmuş.senin bu kadar korkman ve ayşeyle nişanlısının da ellerinde kanıt olmadan savcılığa gideceğiz demesi oldukça saçma. bir de benden sana tavsiye tanımadığın insanları sosyal medya hesabına alma. başına bir şey gelmez gelmez bir gün de olur işin içinden çıkamayacağın bir bela gelir başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…