- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
Teşekkür ederim moral verdiniz bana.Nişanlısı çok kıskançmış delirmiş o yüzden üzerime gidiyorlar
UmarımBu arada size de bi mok yapamazlar. Kendi pis leş ilişkilerinde günah keçisi olarak ilan etmesinler sizi.
Sizi bağlamaz o ya caninizi almayın en fazla şahit yazarlar. Zaten taciz yok , tehdit yok kanıt yok. Mahkeme ne için dava dolusturacak. suç oluşturacak birşey yok. Demekki Ayşe bir yerlerde fac de veya başka biryerde numarası acıkmış. Çok düşünüyorsa Google etkinligim yazıp Google ' a . Bir telefon etkinliğini incelesin nişanlı . Telefonun bagli olduguo maill adresini . Kızın onayı ile yapabilir mail ve sifresiyle. Öbür türlüsü suç oluşturur. Özel hayat gizliliği nedeniyle. Belki birşeyler çıkar. Belki başka bir yerden görüştüğü bir kişi . Sizide Ayşe üzerinden ekledi siz sonradan olay ortaya çıkınca Ayşe'yi fark ettiniz ?Bende mahkeme olayındaki korktum biraz KPSS ye girmiştim tercih yapıcam bu olay etkilerse
Olabilir ben bu açıdan düşünmemiştimSizi bağlamaz o ya caninizi almayın en fazla şahit yazarlar. Zaten taciz yok , tehdit yok kanıt yok. Mahkeme ne için dava dolusturacak. suç oluşturacak birşey yok. Demekki Ayşe bir yerlerde fac de veya başka biryerde numarası acıkmış. Çok düşünüyorsa Google etkinligim yazıp Google ' a . Bir telefon etkinliğini incelesin nişanlı . Telefonun bagli olduguo maill adresini . Kızın onayı ile yapabilir mail ve sifresiyle. Öbür türlüsü suç oluşturur. Özel hayat gizliliği nedeniyle. Belki birşeyler çıkar. Belki başka bir yerden görüştüğü bir kişi . Sizide Ayşe üzerinden ekledi siz sonradan olay ortaya çıkınca Ayşe'yi fark ettiniz ?
Hayır bende yok o kişinin numarası sadece instada ekliydi.Nasıl buldular bilmiyorumBen instagram kullanmıyorum diye mi kafam almadı?
Sizde bu adamın numarası var mı?
Sayet adam telefona mesaj attıysa; bir "Ayşe" kelimesinden adamın instagramına nasıl ulaşmışlar?
Haklısınız ilk defa böyle bişeyle karşılaşınca panik yaptımÖncelikle biraz kendinize güvenerek başlayabilir misiniz işe?
Ne münasebet ben vermişim, diyeceğinize mahçup oluyorsunuz. Çok saçma. Bir şey yapmamışsınız ki. Böyle davranırsanız tepenize biner insanlar.
Kızın nişanlısının tepkisi zaten çok gereksiz, onu geçtim, zaten böyle bir durumda size değil tanımadıkları etmedikleri insana inanıyorlarsa zaten çıkarın hayatınızdan bitsin.
Haklı olan sizsiniz, bu mahçupluğun anlamı yok. Neredeyse yapmadığınız bir şey için özür dileyeceksiniz ve insanlar yapmadığınıza inanmayacak.
Bundan sonra kesicem zatenNişanlısı ruh hastası bence. Ne işi var bu psikopat adamla? Sizde ne korkuyorsunuz tanımadığınız adam sizin neyinizi bilecekte iftira atacak. Zaten arkadaşlığınızı kesmeni sizin yararınıza.
Nişanlısına tapıyor gibi bişeyBende arkadaşlara katılıyorum. Bu kişi kızı tanıdığı için sizi eklemiş olmalı. Cunku insta da sizi ekleyerek kızın numarasına ulaşamaz. Sizde vermediğiniz göre kız vermiş olmalı.. Sonra nişanlısı görüncede bir şeyler uydurmak için sizi bahane etmiş gibi görünüyor. Yoksa watsaptan gelen mesaj üzerine instaya bakmak oradan da ortak arkadaşlara bakmak insanın aklına bir anda gelmez. Ancak bunu zaten o kişiyi bilen biri hemen düşünüp kendini savunmak için akıl eder. Bir daha yazarlarsa ' Ne malum senin önceden arkadaşın olmadığı' diye siz yüklenin birazda. Kendi kendilerine uğraşsınlar. O kızdan da size arkadaş olmaz zaten.sırf nişanlısının Korkusuna sizi hedef göstermiş. Bu olay gerçek bile olsaydı sizi böyle ortada bırakmamalıydı.
Boşuna niye üstünüze aliniyorsunuz ki o zaman . Ben eminsiniz diye düşündum. Bir daha konuşulursa konu bu ayrıntıyı dikkate alın. Büyük ihtimal siz böyle birşey çikinca fark ettiniz ve sizden eklediğinizi düşündünüz. Adamın arkadaş listesi açık ise baksinlar . Ayşe'nin başka arkadaşı var mı . Ay çok buyutmusler ya bosverin bence.Olabilir ben bu açıdan düşünmemiştim
Nişanlısını öyle bi anlattı ki o yüzden korktumSiz niye korkuyorsunuz Allah aşkına? Ne kadar saçma bir olay, böyle delicesine paniklemeniz çok garip.
Sadece ben varmışım ayşenin arkadaşı olarak takip ettiğiBoşuna niye üstünüze aliniyorsunuz ki o zaman . Ben eminsiniz diye düşündum. Bir daha konuşulursa konu bu ayrıntıyı dikkate alın. Büyük ihtimal siz böyle birşey çikinca fark ettiniz ve sizden eklediğinizi düşündünüz. Adamın arkadaş listesi açık ise baksinlar . Ayşe'nin başka arkadaşı var mı . Ay çok buyutmusler ya bosverin bence.
Belli ki başka bir şeyler dönüyor.Hayır bende yok o kişinin numarası sadece instada ekliydi.Nasıl buldular bilmiyorum
Sadece ismini yazdı diye mi bu kadar telaş? Eğer taciz falan yoksa sadece isim yazıldı diye delirdiyse arkadaşınız dikkat etsin. Nişanlısı çok kıskanç sanırım.Merhaba KK hanımları
Bugün çok üzücü bi olay yaşadım.Aylar önce beni biri eklemişti kocaelinden ben Balıkesir de oturuyorum ama kabul ettim arkadaşlık isteğini ama hiç konuşmadık.Bugün benim üniden bi arkadaşıma mesaj atmış kızın ismini yazmış ismi Ayşe diyelim.sadece Ayşe yazmış.
Arkadaşımın nişanlısıda çocuğun beni takip ettiğini görünce delirmiş sanırım numarayı benim verdiğimi düşünüyorlar asla öyle bişey yapmam.Asla kimsenin numarasını kimseye vermedim vermemde
Durumu açıkladım ama ne kadar inandılar bilmiyorum.Yapmadığım bişey yüzünden iftiraya uğramak üzereyim.mesaj atan çocuk açmıyormuş telefonu arkadaşımın nişanlısıda savcılığa vericem o çocuğu dedi.Çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım.Mesaj atan çocukta bana iftira atarsa ondan aldım derse napıcam bilmiyorum.Yemin ederimi vermedim benSizce ne yapabilirim ?
Çok saçma ya benim elimde olsa uğraşırdı bütün mecralardan çıkarirdim . Nişanlınin yerinde olsam. Ama uğraşılcak birşey değil ki. Bence güven problemi de var gibi kişinin . Olay sizin üstünüze kalmış . Sizin ilginiz yok ise direk söylenenleri baz alin bu durumu önce düşünsünler. Instagram da mesajlaşma var ise veri yedeği falan alıyorsa veri yediğini gösterin . Bazı uygulamalar silinen verilerinide bünyesinde tutar.Sadece ben varmışım ayşenin arkadaşı olarak takip ettiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?