Biraz daha uzatırsanız ben sizi savcılığa vereceğim de. Neyden korkuyorsun ah ben olacaktım yerinde.Umarım ama ben arkadaşımın nişanlısının tavrından korktum
Canim arkadasin sucu sana atmis. Aramizi bozma sakin demisdir nisanlisina oda arkadasin dedigini söylemiyor iste ...Bilmiyorum biz çocuğu bulduk seni takip ediyormuş dediler sadece
Aynı profil fotoğrafı varmışNumara o hesaba ait oldugunu nasil biliyor ki nisanli bey?
Ay g*tüm deseydin ...Aynı profil fotoğrafı varmış
Öyleyse nasıl insanlara iftira atabiliyorlar ya 1 saattir üzülüyorumCanim arkadasin sucu sana atmis. Aramizi bozma sakin demisdir nisanlisina oda arkadasin dedigini söylemiyor iste ...
Niye üzülüyorsun? Velev ki seni kandirdive sen verdin numarayi... adam sadece kizin ismini yazmis. Oda gidip nisanlisina mi yetisdirdi ... offff muhatabi kesin böyle insanlarla ya coluk cocuk isleri ... mesaji silip engelleseydi numarayi niye böyle büyüdü ki bu meseleÖyleyse nasıl insanlara iftira atabiliyorlar ya 1 saattir üzülüyorum
Öyleyse nasıl insanlara iftira atabiliyorlar ya 1 saattir üzülüyorum
Olabilir haklısınızNumarayı sen vermediysen arkadaşın vermiştir nasıl öğrenecek başka? Kurtulmak için de sana suç atmış işte.
Sakın sinme. Arkadaşın çok değişik işler çeviriyor bence.
Herşeyi söylüyor demekki nişanlısınaNiye üzülüyorsun? Velev ki seni kandirdive sen verdin numarayi... adam sadece kizin ismini yazmis. Oda gidip nisanlisina mi yetisdirdi ... offff muhatabi kesin böyle insanlarla ya coluk cocuk isleri ... mesaji silip engelleseydi numarayi niye böyle büyüdü ki bu mesele
Zaten hiç umrumda değil arkadaşlığı bir sürü arkadasım var şükür.Sadece korktum işte nişanlısının hareketlerindenCanini siktigina degmez, ciz ustlerini gitsin arkadaslik yapilmayacagini gordun en azindan..
Bi zahmet dogrularida söylesin.Herşeyi söylüyor demekki nişanlısına
Deşiğim gibi nişanlısı biraz fevri bi tipmiş ondan korktumBiraz daha uzatırsanız ben sizi savcılığa vereceğim de. Neyden korkuyorsun ah ben olacaktım yerinde.
İnşallahBi zahmet dogrularida söylesin.
Peki arkadaşınız ve nişanlısı numarayı sizin verdiğinizi ima etti mi hiç?Evet ama instadan atmamış o kişi numarasını bulup whatsup tan yazmış
Nişanlısı etmişPeki arkadaşınız ve nişanlısı numarayı sizin verdiğinizi ima etti mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?