İftiraya uğramak üzereyim acil yardımmm

Savcılığın çok işi var canım böyle olaylara vakit ayıramazlar onlara sadece şunu söyle muhabbetini yaptıklarında savcılığa verin tüm dökümümü de isteyin de benim suçum olmadığı anlaşılır dersin sonra da bana iftira attığınız için ben vericem sizi de geç.
Arkadaşların dediği gibi belki eski konuştuğu biriydi.... Yada sen arkadaşın tarafından bir oyunun içindesin olayı sakın kurcalama dediğim gibi yap canım arkadaşını kaybet bitir konuşma asla. Nişanlısına karşı seni savunamıyorsa zaten senin arkadaşın değil o şahıs

Numarayı sen vermediysen arkadaşın vermiştir nasıl öğrenecek başka? Kurtulmak için de sana suç atmış işte.

Sakın sinme. Arkadaşın çok değişik işler çeviriyor bence.

Savciliga verse ne olacak? Numarayi senin verdigini ispatlamasi gerekir nasil ispatlayacak?

Öyleyse nasıl insanlara iftira atabiliyorlar ya 1 saattir üzülüyorum
Niye üzülüyorsun? Velev ki seni kandirdive sen verdin numarayi... adam sadece kizin ismini yazmis. Oda gidip nisanlisina mi yetisdirdi ... offff muhatabi kesin böyle insanlarla ya coluk cocuk isleri ... mesaji silip engelleseydi numarayi niye böyle büyüdü ki bu mesele

Herşeyi söylüyor demekki nişanlısına

Canini siktigina degmez, ciz ustlerini gitsin arkadaslik yapilmayacagini gordun en azindan..
Zaten hiç umrumda değil arkadaşlığı bir sürü arkadasım var şükür.Sadece korktum işte nişanlısının hareketlerinden

Daha önce söyleyen olmuştur belki; Ayşe bu çocuğu tanıyor, nişanlısı durumu farkedince de suçu size yıkmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…