Iftiraya uğrasaydınız ne yapardınız

Ama siz de yanlış yapmışsınız. Temaslı öyle istekle yazdirilmaz ve yanlış bildirmek suçtur. Gerçekten temas ettiğinizi düşünerek cevap veriyorum.
Patron sorduğunda temasımız olmuştu o nedenle yazdırdım demeliydiniz. O bana yazdır dedi ben de yazdirdim demek hem arkadaşınız için hem kendiniz için hiç iyi bir görüntü olmamış. Kandırmak ister gibi. Ben patron olsam buna tepki verirdim. Arkadaşınızın yetinde olsam da tepki verirdim. Gidip patrona o yazdırdı demek, aslında temaslı değiliz ama o istedi ise gelmemek için demek.
Olayın devamı zaten daha da saçma. Ama ilk yanlışları yapan sizsiniz.
Işte ben kesinlikle art niyetli söylemedim patron bana yazdirmissın zaten temasli dedi tepkili şekilde bende temasıydı evet t.csini verdi bende ekiplere verdim dedim zaten kız kötüydü belirtileri de vardı dedim benim yaptığım kötü bi durum yokki:(

Ben zaten temasliydik banat.csini verdi o yüzden dedim yazdır dedi demedim olay niye bana patliyo yanlış bisey mi söylemişim ben

ilk mesajinizda da “benden kendisini soylememi istedi” yazmissiniz. ben ona gore yazdim. patronunuzla konusurken yaninizda degildim yani.

ilk mesajinizda da “benden kendisini soylememi istedi” yazmissiniz. ben ona gore yazdim. patronunuzla konusurken yaninizda degildim yani.
Temasli olduğumuz için kendisini söylememi istedi anlamında yazdım onu ters konusmaniza gerek yok

Temasli olduğumuz için kendisini söylememi istedi anlamında yazdım onu ters konusmaniza gerek yok
ya aslinda ben uzun uzun yazardim da hic enerjim yok. ilk mesajda yazan cumle ve su an soylediginiz sey bir patron tarafindan farkli anlasilir bu sadece.

Ama iste patron dediki ben sen ondan istemişsin dedi yani beni suçladı bende temasli olduğumuz için t.csini verdi dedim ben kötü niyetle bisey söylemedim ve inanın napicagimi bilmiyorum 1 haftadir gözlerim kan çanağına döndü
İyi tamam ne derse desin,temaslı sorulunca onunla aynı araçta seyahat ettiğimiz için söyledim deseydiniz, kendisi istedi,söyledi vs diyene kadar ki zaten yalan da degilmiş.

Back
X