Iftiraya uğrasaydınız ne yapardınız

Bi dakika ne alaka pardon
Gerçekten böyle düşünüyorum, arkadaşın zaten temaslı yani bunu o istedi diye dedim havasını çizip patronun karşısında olaydan sıyrılmak istemişsin durumun özeti bu. Resmen onu zor duruma düşürmüşsün işten kaçmak için senin pozitif çıkmanı kullanmak ister gibi olmuş, ama o istedi diye dedim diyerek nereye varmayı planlıyordun ki Patronun zaten normal değil.

Patron öyle dİyince kendini aklamak için topu arkadaşına atmışsın o de dedi diye, haksızsın gerçekten.
Tam tersi ya arkadaşım kendisi bana mesaj attı t.cmi vereyimde benide yazdır dedi tamam dedim ise başladım raporum bitince patron benim bilgim yoktu kim sana yazdırmani söyledi dedi bende arkadaşımla temasli olduğumuz için tedbir amaclı t.csini verdi dedim arkadaşımda kendisine patlamasın diye olay ben istedim de dedi asıl mağdur benim

Yahu ne fark eder? Temaslıları hastanede sormuyorlar mı zaten? Patron da ne biçim insan, ne demek bana sormadan temaslı yazdırma. Deli midir nedir. Bunlar yüzünden bitmiyor bu hastalık.
Yahu ne fark eder? Temaslıları hastanede sormuyorlar mı zaten? Patron da ne biçim insan, ne demek bana sormadan temaslı yazdırma. Deli midir nedir. Bunlar yüzünden bitmiyor bu hastalık.
Işte soruyorlar ama bana patladı olay üstüne iftira attılar

Gerçekten böyle düşünüyorum, arkadaşın zaten temaslı yani bunu o istedi diye dedim havasını çizip patronun karşısında olaydan sıyrılmak istemişsin durumun özeti bu. Resmen onu zor duruma düşürmüşsün işten kaçmak için senin pozitif çıkmanı kullanmak ister gibi olmuş, ama o istedi diye dedim diyerek nereye varmayı planlıyordun ki Patronun zaten normal be

Pardonda gerçeği söylemek sıyrılmak mi kendisi sordu sen mi söyledin arkadaşının t.csini diye ne dememi bekliyodun

Meraba arkadaşlar ben 10 15 senelik arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyorum benim testim pozitif çıkmıştı kendisi de bana aynı arabada ise gittiğimiz için doğal olarak temasli olarak onu da söylememi istedi bende söyledim karantinam bittikten sonra ise başladım patronum bana ayşeyi de söylemişsin temasli diye dedi bende aciklma yaptım kendisi ismini vermemi istedi temasli olduğu için dedim çocukluk arkadaşım daha raporuydu aradım böyle böyle bilgileri yokmuş senin bana temasli soyle diye dediklerinden ben istemişim t.c ni sanmışlar dedim sonra o da patronu aramış patronda gelip ben sana ayseyle ilgili bisey mi dedim gidip konuşuyorsun onunla diyip beni yalancı çıkardı aradan zaman geçti bugün o arkadaşımla konuştuk sorarlarsa ben jsteidm t.c sini de dedi yani başta söylediğimin tam tersi yalan söylememi istedi. Onada tamam dedim sonra mesaj artı bana patronla konuştuk da ben sana yalvarmışım beni illa temasli yazdır diye dedi ben öyle bisey şöylemedim kimseye ve iftira attı patron dediğim kişi arkadaşıma durumu açıkladım ama neden bana iftira atmaya çalışmış patron neden çalışanına iftira atar ben kafayı yicem..ne yapmalıyım:KK43:
Allah rızası için ayda bir tane kitap okuyun

hayatı böyle yaşamak zor değil mi
şuncacık meseleyi ne hale getirmişsiniz hep beraber
ee aynı arabadaysanız zaten temaslı gerisinin ne önemi var
Bence önemi patrona söylerken ki tavırda yatiyor..arkadaşı hakkında konuşmuş oldu..evet kız işten yırtmak istemiş yatmak istemiş ama arkadaş bu şekilde söylememeli patrona..resmen kızın niyetini patrona şikayet etmis

Şu alt emojiler var ya begen beğenme kızgınım bölümüne dil çıkarıp ölü taklidi yapma emojisi gelsin gelsin isterdim.
Bir çok yorumda onu kullanmak isterdim.

Konu sahibi sana gelince dün de yazdım bugün de yazıyorum.

İşten atmazlar.
Olayi büyütmeyin.
Iftira sandığınız şey mübalağa.
Patronunuz sizden duyduğu bir şeyi gidip abartarak arkadaşınıza söylemiş.
Lafın üstüne laf koymuş.
Sen iftira görmemişsin kuzum ya

#Kadının evine erkek kardeşi girip çıkıyor. Bilmeyen de kadın eve erkek attı diyor .
# adam eve gelirken arabası bozuluyor onu yaptırıp eve geç geliyor diye komşuları aha bu adam karısını aldatıyor diyor

(korkunç iftira örnekleri)

Başlığa bakınca insanlar sizin tarafınızda olmak için gelmiş konuyu okuyup hepsi dil çıkarıp gitmiş .🤪🤪🤪

Büyütmeyin. Korkmayın. Ve kaldığınız yerden devam edin.

Şu alt emojiler var ya begen beğenme kızgınım bölümüne dil çıkarıp ölü taklidi yapma emojisi gelsin gelsin isterdim.
Bir çok yorumda onu kullanmak isterdim.

Konu sahibi sana gelince dün de yazdım bugün de yazıyorum.

İşten atmazlar.
Olayi büyütmeyin.
Iftira sandığınız şey mübalağa.
Patronunuz sizden duyduğu bir şeyi gidip abartarak arkadaşınıza söylemiş.
Lafın üstüne laf koymuş.
Sen iftira görmemişsin kuzum ya

#Kadının evine erkek kardeşi girip çıkıyor. Bilmeyen de kadın eve erkek attı diyor .
# adam eve gelirken arabası bozuluyor onu yaptırıp eve geç geliyor diye komşuları aha bu adam karısını aldatıyor diyor

(korkunç iftira örnekleri)

Başlığa bakınca insanlar sizin tarafınızda olmak için gelmiş konuyu okuyup hepsi dil çıkarıp gitmiş .🤪🤪🤪

Büyütmeyin. Korkmayın. Ve kaldığınız yerden devam edin.
Teşekkür ederim çok haklısınız ama sizce susup hic bisey olmamış gibi işime mi devam edeyim

Nasıl tiptir anlayamadim
🙄😂😂Benim kızıma öğretmenler diğer öğrencileri şikayet ettiği zaman sınıf öğretmeni mesajla soruyor neler oldu diye. kızım asla görmedim bilmiyordum diye bilgi vermiyor. yani arkadaşlarını satmıyor.
Sende bilmiyordum falanla geçiştirebilirsin olayları

Back
X