iftler gemite yaadklar ilikileri birbirlerine anlatmallarm ?

geçmişimi dürüstçe anlattım diye eskiyi yüzüme vuracak adamla işim olmaz benim :1closedeyes:

zaten bekLenmedik bir anda demiştim canım dikkat ettiysen...maLesef ne zaman noLacağı beLLi oLmuyor bazen...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de meraklıyımdır bu konuda. bilmek isterim benden önce hayatına kimler girip çıkmış, neler yaşanmış.. bi de ben en çok ayrılık sebeplerinin üzerinde dururum. onlardan neden ayrılmış? eski rakibemin hatalarından ders çıkarmaya çalışırım yani :)

aynen canım benimde merak konularımdan biride budur kim kimi bırakmış neden bırakmış ayy merak ediyorum işte ne yapayım:sm_confused:

evet hoş değil, ama bir yandan da karşınızdakini tanımış oldunuz belki de bu sayede :1closedeyes:

tabi benim karşımdaki insan ayrı bir psikopattı sonradan anLadım bunu... =)
sabah beni,bana eski erkek arkadaşLarının isimLerini saysana eksik war mı hatırLamaya çaLışıorum diyerek uyandıran bir insandı,o yüzden fazLa dürüstLüğün Lüzumu yok diyorum.. laelaelaelaelae

hadi canım yuh artık oda pek sağlıklı biri değilmiş canım sağlıklı bi insanla kıyaslamamak lazım bence sağlıktan kastım tabiki akıl sağlığılaelaelaelaelae

aynen katılıyorum

detay vermeden yüzeysel bir şekilde neden bittiğini kısa ve öz bilmelidir. herşeyiyle a dan z ye bilmek zorunda değil. eğer ısrarcı bir erkekse hep daha fazla anlatmanızı istiyorsa emin olun kafaya takan bir tiptir ve zamanla bunları ısıtıp ısıtıp önünüze sunmaktan başka bişey yapmaz.

Bana gecmişindeki ilişkisini anlatıcak bir ilişkisi yoktu
Benim olmuştu...
O sormadan analtmadım tabi delimiyimde analtımlaelaelaelaelae
Burdamı yaşadıklarını falan sordu.. Başkada bir şey sormadı...
Sorsada cevap vermezdim acıkcası yaşanmış bitmiş gitmiş.
Gelecege onla olan ilişkim ikimizi ilgilendirir. Gecmişte yaşananlar değil:içelim:

çok detaya girmeden evet.
iki taraf içnde geçerli bu ..
erkek açısından zaten sıkıntılı bir durum hepimiz biliyoruz neler hissettiklerini eş yada sevgilinin eski ilişkileri gündeme geldiğinde..
kadın içnde kötü aynı oranda..
ben bilmek istemem sefgilimin benden öncekilerle yaşadığı ilişkilerin boyutlarını..
hem tuhaf hissederim hemde ister istemez kıyaslama yaparım.
bak bana da aynı davranıyor..
yok ona böyle dememiş ama ..
vır vır dır dır kendimi yer bitiririm..
sonra adamı tüketirim.
durup dururken al sana facia
bu sebeple gerek yok..

eşime anlattım ben...çünkü ikisinide oturduğumuz yerden tanıyo eşim... başkasından duymasını istemedim.

eşinizin yapısına bağlı aslında anlatmak...
bazı insanlar nefret eder dinlemekten,hele hele konu,
eşlerinin sevgilileriyle yaşadıklarıysa...
bazıları sever dinlemeyi,bakalım neler yaşamış diye,
benim anlatacak birşeyim olmadığı için anlatmadım ama
eşime sordum,hoşuma gitmese de, dinlemekten rahatsız olsam da
benim için önemli olan sonuçtur...
kimseyi geçmişte yaşadıklarıyla yargılayamazsınız...
sizle başlamış bir milat var,o milat ve sonrası ilgilendirir bizi
diye düşünüyorum...
sevgiler...

Bence anlatılmalı, daha sonra yeni şeyler duymak istemem açıkçası.
Ancak; detaylara çok fazla girmeden; örneğin ne kadar süre görüştüğü,
ailelerin bilip bilmediği anlatılabilir ama ne kadar aşık olduğunu, onun için
neler yapmayı hayal ettiğini vs kendine saklamalı.

Ben anlattım oda anlattı ancak anlatıldıgı gun kapanmalı tekrar acılmamalı dıye dusunuyorum
Ancak fazla durust olmamak gerektıgını savunuyorum ınsanız sonucta yrın nolur ne sekılde gerı donusu olur bılemeyız ...

anlatılmamalı tabi ki hiç gereği yok sinek küçüktür ama mide bulandırır
o hesap ilişkiyi bulandırmanın bi anlamı yok çünkü o anlatılar hafızalardan silinmez
onlada böyel yapmıştı ona bunu demişti gibi düşünceler takıntı yapar insanda buda ilişkiye ciddi zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…