iftler gemite yaadklar ilikileri birbirlerine anlatmallarm ?

evet eşiniz soruyorsa doğru ve yüzeysel cevaplar verilmeli. falanca kişiyle birkaç ay görüştük gibi bilgiler.
ama onun yerine şununla çıktık elele gezdik çok severdi brni annesi ayırdı şundan kavga etnmesek ayrılmazdık. gibi yersiz açıklamalar yapılmamalı.

Karşıdaki kişinin tavrıylada alakalı bir durum bu aslında.
Mesela çok kıskanç biriyse eğer ya da hemen parlayan sinirli biriyse tartışmayla sonuçlanabilir bu konuşma.
Ama beraber olduğum insanın benden önceki ilişkisini/ilişkilerini çok özel olmadığı sürece paylaşmasını isterim.
ılişkilerinin ne kadar sürdüğü,ileriye dönük planlarının olup olmadığı,neden bittiği... gibi yüzeysel şeyleri öğrenmek isterim,bunları anlatış biçiminede dikkat ederim.

Anlatılırsa yanlış olacağını düşünmüyorum...

Kişisel bir tercih de olabilir...

Geçmiş geçmiştir, beni benimle olanı ilgilendirir ilişkinin...

ben anlatmaktan yanayim. Erkek arkadasimada kendinden önce hayatimda neler oldu neler bitti, herseyi anlattim. Belli olmaz, hayat kötü millet laf pesinde.
Herseyi benden dinlemis, duymus olsun, cünkü baskalari üstünde 3-5 koyarak anlatiyor.
O'da benden hicbirseyini gizlemez, hayatinda kimler geldi kimler gecti, herseyini biliyorum.
Gecmisini bilmeyen adama güvenmem, gelecekte planlamam...

Anlatılmalı, Anlatılmamalı derken;

ılişki içinde sürekli eski sevgililerden bahsetmekse; bu elbetteki kabul edilir bir tutum değil.

Ama çiftler ilişkiye başlarken her anlamda geçmişteki hayatlarını bilmeli bence...

Geçmişiyle tanımalı; ıyisiyle kötüsüyle, eğrisiyle doğrusuyla konuşulmalı. Sonradan sağdan soldan şunu duydum, şu varmış, bu varmış sorunları yaşanmaması için...

Bu paylaşımdan sonra; ilişki içinde hiçbir şekilde geçmiş konuşulmamalı...

Adı üzerinde; geçmiş geçmiş, yaşanmış bitmiş...

bence anlatılmamalı o eskide olsa onun ve senin özelin herşeyin bir anısı vardır güzel yada kötü
ayrıca eski sevilisini
yerden yere vuran sevmiyodum şöyleydi
yok böyleydi diye kötülüyorsa direk
terkedin gitsin eskisini kötüleyenden hayır gelmez

bunun en canlı kanıtı benim..
neler çektim öğrendiğim o geçmişten nelerrr
halada çekiyorum..
duyduklarım cınlayıp durdu kulaklarımda..
herkes bana geçmiş dedi..geçmişte yaşamış dedi..
ama geçmişde olsa yaşamış ve yaşadıklarını aklımın almadığı bi saflıkla
bana anlatmış bi insanla ben evliyim..
anlattkıları ona karşı ilk zaman hissettiklerimi bitirdi..
ve malesef o geçmişisin kurbanı oldu..
ömrü boyunda eşinden bi güzell söz duyamıyacak...
ömrü boyunca bende açtığı yaraları görerek yaşayacak..
ömrü boyunca hep eşinin onunla evlendiğine ne kadar pişman olduğunu bilerekyaşıyacak..

ayyy wallaha anlatılmalı mı bılemıyorum
ben anlatıyorum anlatmasınıı da beklıyorum karsıdakınden
cunku eskılerden örnek alabılırız dusuncelerını ogrenırız walla ben meraklıyım sorarım soylerım hıh

bence anlatılmamlı sonra sorun cıkıo ıster ıstemez.sız cıkarmasanızda karsınızdakı cıkartıo.anlatılıo da ne oluo bı karıs boymu atıoruz.bızden once yada ondan once ne olduysa olsun ne yapıldıysa yapılsın.onemlı olan bırlıkteyken ne olacak o var yanı.onemlı olan elındekının kıymetını bılmek ona gore davranmak...

Hiçççç gerek yok bence eger buyuk bır sey olmadıysa tabı kı,sonucta kandırmacadan hıc hoslanmam,ama yuzeysel olarak anlatılmasında bence zarar yok sonucta ınsan evlenecegı ınsanı az cok bılmek tanımak ıster.

olmuşla ölmüşün çaresi yok derler.. insanı duymak istemeyeceği şeyler yaralar elbet.. ama evlenmişsiniz.. bu hayatı ve evliliği kendinize zehir etmeyin.. bir adım atın, sil baştan başlatın sizde.. duyduklarınız çok büyük yaralar açtıysa bu yaraları profesyonel destek ile tedavi etmeye çalışın.. geçmiş için geleceği harcamayın..

bence de anlatılmalı,ama ennnn başta.daha sonra böyle şeyler anlatıldıkça sanki kıyasa dönüyo olay.ve bu çok nefret edilesi bi hal alıyo.'yarennkara',size ne anlatıldı da duyduklarınızdan bukadar etkilendiniz bilemiyorum,ama bir de şöyle düşünün,bukadar soğuyacağınız bişey gizli saklı olsaydı,siz çok melake zannederek devam etseydiniz daha mı iyiydi?ben her şekilde dürüst olunmasından yanayım,en başında belirli dozajda anlatılmasının bi zararı olmaz bana kalırsa ..

evlendikten sonra eşim bana bekarken yaşadığı tüm ilişkileri ben sormadığım halde anlattı
bu bizde sorun olmadı hepsi geçmişte kaldı beni benden sonrası ilgilendirir çünkü
ben daha önce nişanlanıp ayrılmıştım eşim bunu biliyordu ama asla geçmişimle ilgili hiçbirşey sormadı bana:1no2:bende anlatmadım
eğer erkek soracakda olsa bence en güzeli herşeyi yüzeysel anlatmak.

yuzeysel ewet anlatilmali eger sorulursa derine girmeye gerek yok her iki kisi icinde olur olmaz bir zaman aklina takilabilir..esimin aklina bile gelmedi sormak zaten adi ustunde gecmis bitmis..

hayır kesinlikle anlatılmamalıdır. özellikle benim gibi huysuzsanız hele hiiiiiiiiiiiiiiiiç anlaılmamalıdır kötükedihüso
geçmiş geçmişte kalmalıdırklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…