iftler gemite yaadklar ilikileri birbirlerine anlatmallarm ?

bence anlatılmamalı gecmıs gecmıste kalmıstır neden hala ustunde durulsunkı??benden oncesı benı hıc ılgılendırmez ondan oncesı de onu ılgılendırmemelı.gecmıste yasanılan ılıskılere de saygı olmalı ve konusulmamalı bence:1closedeyes:

Bence kadın olsun veya erkek, geçmişini anlatmak yada anlatmamak arasında kalıyorsa bu onun hala geçmişde yaşadığını, yeni bir ilişkiye hazır olmadıgını ve yeterince olgunlaşmadığını gösterir. En temizi yaptıklarımızın sorumluluğunu cesurca göğüslemek ve geçmişten ders almaktır. dün yaptıklarımız bu gün bizi mutlu etmiyorsa, bu gün neler yapmamız gerektiğini biliyor olmalıyız, çünkü dünden ders aldık öyle değilmi. Kendimizi ve geçmişimizi anladıktan ve özümsedikten sonra karşımızdakilerle paylaşıcağımız şey artık bizim geçmişimiz veya kirli çamaşırlamız yada utançlarımız olmaktan çıkar, bunlar tecrübe,deneyim adını alır. Eğer bütün bu olgunlaşma sürecinden sonra karşı taraf sizi ve tecrübelerinizi anlamıyorsa ve saygı göstermiyorsa anlatmama yolunu değil bence yolunuza onsuz devam etmeyi tercih edin.

bende anlatılmamasından yanayım.herkes bır degıl sanucta.bazı ınsanlar cok fazla buyutebılıyorlar boyle seylerı.o yuzden gecmıse mazı derler deyıp anın tadını bozmamak gerek.olmus bıtmıs sonucta.karsıdakı kısı ıcın nasıl ılk degılızdır muhakkak,onunda bızım ıcın olmamasında bı anormallık yok bence.ılk olmadıgını bılsın yeterlı olur zannedersem.

anlatılmamalı.. ben karşımdakinin geçmişini bilmek istemem.. çünkü huyumu biliyorum kafamda kurucam da kurucam.. belki o zaman farklı şartlarda bulunsaydı aynı şekilde davrnamazdı ayrıca, bunu bilemeyiz ki.. onun için geçmişle yargılamak son derece yanlış ve çoğu zaman sübjektif diye düşünyorum.. ha geçmişteki olaylar veya etkileri günümüzde ortaya çıkar, o zaman tabi ki anlatılmalı ama onun dışında kurcalamak huzur bozmaktan başka bişeye yaramaz..

anlatılmamalı bana dese eski kız arkadaşımla şöyle şöyle falan diye herhalde sinir krizi geçiririm döverim onu kıskancım zaten yedirememklava:

Kesinlikle anlatılmalıdır....bi gün önüne gelmesinden çok daha iyidir.
Bı ıNSANIN GEÇMıŞı NASIL OLURSA OLSUN GELECEĞı LEKESıZDıR.... yerimseniben
bunu önce beyne aşılamak gerek daha sonrada karşındaki insana....karşı taraf çok önemli;geçmişin nasıl olursa olsun seni taşıyabiliyosa problem yok! CADIARZU

Son düzenleme:
gecmisini bilince elime ne gececek ki??? neden gereksiz soru isaretlerini kafamda birakayim ve karsimdakine de bunu yukleyeyim?? insanoglu belli olmaz yeri gelir ufak birseyi yuzune carpar..kadinlar iyi niyetli soylese de erkekler genelde duymak istemez..kotu birsey olmasi sart degil bunun icin..seven herseyiyle sever sorgulamaz..bizim dusuncemiz 'benimleyken ne yaptigin onemli yada ne yapacagin' kafami bos islerle yoramam..zaman makinasina atlayip gidecek halimiz yok yaaasositososito

ay kızlar anlatsan bi dert anlatmasan bi dert ben anatılması hemde anatılmaması taraftarııyım laelaelaelaelae yani anlatılın istemiyorum çok kıskancım alla adamı geçmişinden kıskanıyorum ama merak ediyorum merak işte yüzüne vurcam laf sokcam ya sırnaşık şey neyse bnmkileride sormasın zzaten alatırken sinirim bozuluyooo :dilcikar:

önceleri bende anlatılmamasından yanaydım. taa ki bir olay başıma gelene kadar.cünkü sonradan öğrenmek gerçekten insanı çok üzüyor maalesef, incitiyor ilişkiyi.ayrılma eşiğine gelmiştik sevgilimle:çok üzgünüm:
şimdiki düşüncem, bence çok ince detayına girmeden yüzeysel olarak karşılıklı anlatılmalı diye düşünüyorum :1closedeyes:. eğer bi gelecek düşüneceksem sevgilimle, gecmişini de bilmeliyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
valla bende çok merak ediyorum ama eşim anlatmıyor,geçmişte kalmış diyor,2-3 sene çıkmışlar,kızlar nasıl kıskanıyorum anlatamam,kızla ilgli hiçbir şey öğrenemedim.ne kadar samimiydiler felan,içim içimi yiyor,belki de anlatsa daha kötü olurum,bence daha önceden hayatında biri olduğunu söylesin ama ayrıntıya girmesin

esin en iyisini yapmiss..insan ister istemez kafasina takabilir bu da iliskiye zarar verir..bunlar yuzunden kavga gurultu cikmasina hicc gerek yok..adi ustunde gecmis ve bitmiss...kaydirigubbakcemile5

anlatsan da tartısma cıkıyor anlatmasanda.asagı tukur sakal yukarıda bıyık hesabı.o yuzden mı boyle bı konunun acılmasının onune gececeksın.yada olduda bı bos bulundugun anda acıldı galeyana getıreceksın aarada kaynıyacak en ıyısı...

daha önce kişinin basından bir evlılık ,nişan atma ne bılım bişi gecmediyse bence gerisini söylemenın geregi yok..
aynı sekılde karsı taraf içinde gecerli , ben karsımdakının eger olduysa onceden bi bosanmıslık veya nısan atma bilmek isterım acıkcası.

Kesinlikle ANLATMAMALI

sorasında bişi yaptıgında karsı taraf be o değilim dior.
yada ne bilimm karsı taraf bişi yapıor.ulen dion bu onada böle yapmıstı ayrılcakmı acep :1shok

ne gerek var yahu. biz herşeyi konustum ama cok pişmanım.

hiç bi fikrim yok ama biz herşeyimizi anlatıyoruz daha bi zararını görmedim inşallahda görmem:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Geçmişte yaşadığı ilişkilerden bana ne, geçmişte bekardı, isterse yüzlerce ilişkisi olsun tabiki yapacak rahip hayatımı yaşayacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…