- Konu Sahibi cimcime eses
-
hakkınızda hayırlısı olsun.yanınızda sevdiğiniz olduktan sonra canınız sıkılmaz
bu arada arkadaşınızın dediği kadar bingöl kötü bir yer mi?
evet canım kimse büyük konuşmasın ben tek çocuk olmama rağmen manisadan trabzona geldim.
evet arkadaşın dediği gibi herkes bi laf söylüyor evlendim hala söylüyorlar. çok uzak napcan orda gel bu tarafa (sanki kolay) sen aileni düşünmedin mi? gibisinden kimse düşünmeden konuşuyor. sonra bi de bu lafları söyledikten sonra olsun huzuru yerin de olsun da o yeter ama lafını söyleyen söylüyor
alışacaksın canım sıkma canını
Derler canım derler... sorsan Igdır'ın I'sını bılmezler... Ama cok guzel konusurlar...
Ben doğulu deılım ama suan görev ıtıbarıyle dogudayım ve gormedıgımız o kadar guzellıkler varmıs ki...
hakkında hayırlısı olsun çevremizde var böyleleri malesef yani nasıl yapcan bilmem ne amcamlar adıyamanda yaşıyolar bende çok sık giderdim polis bi arkadaşları gelmişti ben napcam adıyamanda diye hep sızlandı eşi sonra alıştı herkese çevreye tayinlari çıkınca ağlaya ağlaya gitti şimdi her sene bi kere gidiyolar adıyamana o yüzden belki ist daha keyif alacakasın orda yaşamaktan ama hiç bi zaman ben asla yapmam yaşayamam demeyelim çünkü kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?