- Konu Sahibi cimcime eses
-
merhaba ben ığdırda 3 yıl yaşadım eşimin işi ğereği şu an başka bi lideyim halan unutamadım orayı doğu gbi değil sanki çokdoğu gezdim ama orası çok farklıydı insanları çok modern gezmeyi çok seviyolar hanımları havası güzel düz ova zaten orada kaldığım süre içinde manto giyinmedim msela kışları hafif bi kabanla kışları geçirdim ozaman havaalanı yoktu şimdi yapılıyormuş sanrım
tek kötü tarafı çok uzak olması dediğim gibi uçak olduktan sonra o da mühm değil.pazar olayı yoktu ozaman taze sbze meyve balık bizim için bulunmaz nimetti ama yinede özlüyorum oraları ..
allah allaaaaaaaah...konuyu tam anlamadım ama konu başlığı ilgimi çektibenneyaptımki....
ben ilk ataamamda ığdıra atandım...ankaranın 1 saat bile doğusuna gitmemiş bir insan olarak ve binbir çeşit önyargıyla dolduurlmuş olarak ağlaya ağlaya ığdıra gittim...giderken yanımda doğru düzgün hiç bir kıyafetimi götürmedim...türkiyenin en doğu ucu,her şey fazla gelebilir,abartı görünmeyeyim diye...
ama gittiğimde şok oldum...insanlar benim ankarada giyindiğimden bile havalı,modern giyiniyorlar,saç-baş hep yapılı...son derece zarif ve bakımlılar,kıyafetleri çok şık,takıları makyajları hep özenlibayanssulusmile...
iklimi çok güzel,doğuya göre ılıman bir iklimi var...halkı çok sıcakkanlı,okumaya çok önem veriyorlar,eğitim seviyesi yüksek,dışarıdan gelen insanlara çok yardımcı oluyorlar...orda o kadar güzel günler geçidim,o kadar iyi dostluklar kurdum ki anlatamam...ağlaya ağlaya gittiğim ığdırdan ağlaya ağlaya geldim...hala daha ararımboshayallersmileboshayallersmile...
git hayret edeceksin,hiç düşündüğün gibi bir yer çıkmayacak karşına...
doğudaki diğer illere hiç benzemiyor...yobazlık yok...insanlar sokakta rahatça yürür dolaşır...kendine göre alışveriş merkezleri,kafeleri var...sıkılmazsın...ben çok sevmiştim,yeni atanacak arkadaşlaara da hep tavsiye ederim,doğuya atanacaksanız ığdırı yazın diye...
inşallah güzel günler geçirirsinizyerimseniben
Evet nişanlıma arkadaşı giderken kabanını bana ver demiş :))
senin gibi çok dolduruşa geliyorum, eğer burada yazılanları okumasaydım bu sorun devam edecekti :))
Öyle anlatıyorlarki, kuaför bulabilirmiyim, alışveriş yapabilirmiyim, hatta nişanlıma orada bim varmı diye bile soruyorum :))
İnsanlar bilmeden konuştukları için, bende kötü hissediyorum kendimi, çünkü bende bilmiyorum, o nedenle savunamıyorum düşüncemi...
Evet nişanlıma arkadaşı giderken kabanını bana ver demiş :))
senin gibi çok dolduruşa geliyorum, eğer burada yazılanları okumasaydım bu sorun devam edecekti :))
Öyle anlatıyorlarki, kuaför bulabilirmiyim, alışveriş yapabilirmiyim, hatta nişanlıma orada bim varmı diye bile soruyorum :))
İnsanlar bilmeden konuştukları için, bende kötü hissediyorum kendimi, çünkü bende bilmiyorum, o nedenle savunamıyorum düşüncemi...
Otobüs tercih etmiyorum, zaten Erzurum kendi memleketim oraya uğrayıp geçerim diyorum, artık güzel hayaller kurmalıyım orası ile ilgili, sürekli olumsuz olunca kendimi çok kötü hissediyorum.
Okula giderken de bu psikolojiye bürünmüştüm ama çok güzel 2 yıl geçirdim, gerçi oraya yazlık bölgeydi ama sonuçta kimseyi tanımıyordum.
İşte böyle canım iyi düşün iyi olsun güzelliklerde seninle olsun inş. birbirinize kavuşup çok mutlu olursunuzopuyorumnanaktan
cimcime ne güzel yorumlar gelmiş arkadaşlardan sende rahatlıkla gir nişanlının koluna git ne güzel:)) peki arkadaşlar silopide yaşamış olanlar var mı benimde güzel şeyler duymaya ihtiyacım var...1 yıl sonra bende gidiciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?