- 20 Eylül 2009
- 1.271
- 47
- 163
- Konu Sahibi cimcime eses
-
Asla deme canım, bende uzak olacağımı hiç aklıma getirmezdim, hele Iğdır assla aklımdan geçmezdi.
Ama öyle bir oluyorki, diyorum ya aynı sokakta 3 kişi istedi 3'ünüde istemedim.
Demekki nasip böyle bişeymiş...
slm cimcime öncelikle hakkında hayırlısı olsun.
Benim eşim Iğdırlı başlığı görünce konu dikkatimi çekti ve endişelerinden dolayı sana yazmak istedim. Iğdır'ın iklimi akdeniz iklimi gibiymiş ben gidip görmedim ama aklına gelebilecek her türlü şey yetişebiliyormuş orda pamuk bile ayrıca insanlarıda gerçekten çok yardımsever, merhametli ve uyumlu insanlar eşim ve 7 kardeşi halen oradan bahsederler kısmetse bigün bende gidip görmek istiyorum oraları
Herkesten uzakta olmak belkide eşinle senin için en iyiside olabilir birbirinizden başka tutunacak dalınız olmayacağı ve kendi kendinize yaşayacağınız için orda da zannetmiyorum ki yalnızlık hissedesin dediğim gibi çok sıcakkanlı insanlar eşinle mutlu ol gerisi boş arkadaşım dilerim herşey gönlünce olur.. :)
Ooooo mevsimi de çok güzelmiş!
Ne güzel ya!
Benim için önemli olan yerin iklimidir,arkadaşım hiç üşümezsin harika!!!
Ben de merak ettim şimdi,ama maalesef böyle bir imkanım yok..
slm cimcime öncelikle hakkında hayırlısı olsun.
Benim eşim Iğdırlı başlığı görünce konu dikkatimi çekti ve endişelerinden dolayı sana yazmak istedim. Iğdır'ın iklimi akdeniz iklimi gibiymiş ben gidip görmedim ama aklına gelebilecek her türlü şey yetişebiliyormuş orda pamuk bile ayrıca insanlarıda gerçekten çok yardımsever, merhametli ve uyumlu insanlar eşim ve 7 kardeşi halen oradan bahsederler kısmetse bigün bende gidip görmek istiyorum oraları
Herkesten uzakta olmak belkide eşinle senin için en iyiside olabilir birbirinizden başka tutunacak dalınız olmayacağı ve kendi kendinize yaşayacağınız için orda da zannetmiyorum ki yalnızlık hissedesin dediğim gibi çok sıcakkanlı insanlar eşinle mutlu ol gerisi boş arkadaşım dilerim herşey gönlünce olur.. :)
tabi canim burukluk lmazmi tamamen farkli bir hayat kuracaksiniz.bide söyle düsün esinle beraber ilk defa gideceginiz yer beraber kasfedeceksiniz her yeri.esin daha önce gidip yasayip cevre kurmus deil.herseyi beaber yapacaksiniz. hakkina hayirlisi artik arkadasim.
Ooooo mevsimi de çok güzelmiş!
Ne güzel ya!
Benim için önemli olan yerin iklimidir,arkadaşım hiç üşümezsin harika!!!
Ben de merak ettim şimdi,ama maalesef böyle bir imkanım yok..
Slm Laale, evet gerçekten de çok güzelmiş sadece eşim ve ailesinden duysam bi acaba derdim ama Iğdır'a gitmiş ve bilen arkadaşlardan da aynı yorum geldi. Doğuda her yer yağmurlu pusluyken Iğdır'ın üstünde güneş olur diye.
Cimcime bu arada içinde burukluk olması çok çok normal ailene yakın olmuşsun uzak olmuşsun hiç farketmiyor o burukluğu herkes yaşıyor. Zamanla alışırsın arkadaşım 3-4 ay sonra kendi evinden başka yerde yapamaz duruma geliyorsun ki bende aileme çok düşkün ve rahat yetişmiş biri olarak bu kadar kolay ve çabuk alışacağımı düşünmezdim hiç. Elbette hayat bi pembe dizi değil zorlukları olacak birbirinize alışma evresi olacak ama sonra bi bakmışsın bir bütün olmuşsunuz yaşanılan her sıkıntıya değmiş diyeceksin.
Karamsar düşünmek karanlıkları çekiyor insanın üstüne. İyi düşün iyi olsun boshayallersmile
Keşke herkes sizin gibi olsa...
Ben o kadar karamsar değilim, ama herkesten olumsuz tepki alınca "acaba yanlışmı yapıyorum" diye düşünmeden edemiyorum.
Kimseye anlatamıyorum, ben teselli beklerken, insanlara dert anlatmak zorunda kalıyorum.
Oysaki birçoğu memleketlerinden çıkıp İstanbul'a yerleşmişler...
Bende iyi olucam inşallah, takmıcam söyleyenleri, çünkü ben üzülünce daha üstüme geliyorlar.
Annem duygusal yaklaştığı için trip yapıyor sanırım ama diğerleri yapmasa keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?