- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.709
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Igdirda yasamiyorum hic gitmedim ama ygs sinavinda igdiri tutturmustum. Cok uzak diye gitmedim ailem de pek gonullu degildi. Sonra okuldan bi hocamla konustum insanlarinin cok sicak ve misafirperver oldugunu soylemisti. Bu kadar bilgim var paylasmak istedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Farklı etnik gruplar var azeriler, Türkler kürtler falan bi arkadaşım öğretmenlik yapmıştı. 1 sene uç mahalleler sıkıntılı demişti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ığdır da öğretmen doktor tanıdıklarım var tatlım ben de bi kaç kez gittim düşündüğümden rahat huzurlu bir yer. küçük bi ilimiz ama ben zihniyeti çok dar bulmadım açıkcası bayan olarak çoğu doğu iline göre rahat edersin ve en güzeli öğretmene hürmet var ve soğuğu da diğer çevre doğu illerine göre daha yumuşak kışın düşündüğünden sıcak geçer
Seminerlerde Iğdırlı insanlarla tanışmıştım (bakanlık seminerlerine Türkiye genelinden herkes geliyor) çok sıcak kanlı, düzgün insanlar ve havasının ılıman olduğunu yaşanması güzel bir yer olduğunu söylemişlerdi.
Evet arkadaşlar.. Tayin gibi bir durum var.
Derdim bilgisizlik..
Iğdır merkez hakkında bilgi istiyorum.
Orda öğretmenlik ya da polislik şartları nasıl?
Ev kiraları, sosyal hayat..?
Bol yorumlu konu olur inşallah. Teşekkür ederim şimdiden..
Merhaba canım ben ığdırlıyım Iğdır Doğu ama Türkiye'nin Paris'i diyede bilinir bi çok ilden çok güzel ve daha iyi ama küçük bi yer polis olsan pası yatarsın öğretmen olsanda saygı gösterirler öle orada çok olay çıkmaz ailelerin çoğu bilgili ailelerdir çocukları için hocalarla devamlı irtibat halindedirler... Tabi Iğdır'ın içinde hiç kötü insan yok desem yalan olur her yerde olduğu gibi orada da kötü insan olabilir ama yabancıları hayatta dışlamazlar Bilakis daha çok önem verirler ...
Canım yorumun beni çok mutlu etti.
Çok teşekkür ediyorum :)
Ne demek canım sormak istediğin şeyi sorabilirsin ? Polismisin öğretmen mi ? Merkeze mi gidiyon yoksa ilçelere mi ?
Öğretmenim eşim polis canım. Merkez istedim ama gelecek mi haftaya belli olacak.
Aslında ev kiraları nasıldır? Uygun güzel bulabilir miyiz?
Alışveriş, giyim imkanları nasıldır bunları da merak ediyorum..
Bayanları çok kokoştur :) böle makyajsız pek çıkmazlar genelde ama genelde azeriler giyimine kuşamına dikkat eder evler tutacağın yere göre fiyat değişiyor ama böle güzel sağlam cadde de bi ev istersen 500-600 tl kirası kaloriferi var hatta yazın orada vali yolu diye bi yer var cadde araba girişi yok sağlı sollu cafeler canlı müzik oluyor kışın pek öle sosyal bi eğlence çok olmuyor bildiğim kadarıyla ev kirası fiyatı değişiyor ama benim dediğim yerde genelde elit insanlar oturuyor ve evler büyük
Ben pek kokoş sayılmam ama uyum sağlarız artık heheh
Sağol canım tekrar birileri böyle güzel güzel anlatınca iyi hissediyorum..
Ya genelde ığdır diyince böle eski püskü evler Cafe felan yok dışarıda yemek yiyelicek bi yer yok böle saat 8 de hayat ölüyor gibi düşünüyor ama öle değil orası büyük sehir gibi çok güzel değil ama her türlü imkan var merak etme
Tabi büyük şehir beklemiyorum ama canım da sıkılmasın, bir kaç parça kıyafet bulup alabileyim isterim canım.
Pek ucuz bir şehir değil anladığım kadarıyla?
Tabi büyük şehir beklemiyorum ama canım da sıkılmasın, bir kaç parça kıyafet bulup alabileyim isterim canım.
Pek ucuz bir şehir değil anladığım kadarıyla?
Yok çok ucuz diyemem pahalıda diyemem yani şöyle orada avm yok ama alışveriş yapabileceğin markaların veya markasız mağazalar var rahatlıkla alışveriş yapabilirsin şöyle düşün istanbulda hakkalı veya Sefa köydeki evle bahçeşehirdeki ev kirası bir mi yok biri 600 tl diğeri 2600 tl onun gibi semt semt değişiyor 200 tl yede var evler
Ya bu arada kokoş dedim ya canım yanlış anlama düzelteyim orayı yani kadınlar öle salvar giyip gezmiyor saclar boyalı makyajlı giyimleri normal böle salvar giyen yoktur pek onu kastetmek istemiştim yanlış örnek verdimse kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?