İğne ile çoğul gebelikler

Mojo44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
1.536
1.202
133
Selam kızlar iğne büyütücü yumurta ile çoğul gebelik yaşayan var mı ?

Bir arkadaşımda çoğul gebelikti. ikizleri doğurdu:) sorunuz nasıl?

Bir arkadaşımda çoğul gebelikti. ikizleri doğurdu:) sorunuz nasıl?

Teşekkürler cevabın için canım bende polikistik over var ve bu ay adet olunca yumurta geliştirici iğne kullanicam inşallah benim de gebeligim oluşur

Teşekkürler cevabın için canım bende polikistik over var ve bu ay adet olunca yumurta geliştirici iğne kullanicam inşallah benim de gebeligim oluşur
Umarım sizde her şey iyi olucak cnm! iyi şanslar size:)

Siz Kıbrıs'ta mı Türkiye mi tedavi görüyorsunuz?

Pcos Luyum canım eşimde de bir problem yok sizde ne var canım

Ben de aynı pko var esimde problem yok..ne zamandır istiyorsun canım şimdiye kadar nasıl tedavi gördün ? Ben şimdiye kadar üç kere klomen kullandım yumurtam buyumedi rahim filmim çekildi geçen ay bir sorun yokmuş 1 yıldır da istiyorum

Ortalama 1 yıldır istiyorum canım klomen kullandım 1 tane gelişti Çatlatma iğnesi filan yaptık 3 defa ama tutmadı klomen 5 ay film kullandım Rahim film i çektirdim bir şey çıkmadı doktor aşılamaya geçelim dedi gonal f 450 mg verdi tanesi 120 ye geldi raporla bugün gittim 2 tane yumurtan olmus dedi 19 ve 17 mm çatlatma iğnesi verdi Çarşamba bir aksilik çıkmazsa aşılama olacak canımı

Canım ikimizin durumu da aynı doktorun ne diyor peki çok şükür esinde falan problem yok bence tutacak bu sefer burdan senin de haberini alırım yakında diğer arkadaşlar gibi darısı bana derim inşallah :)

Canım ikimizin durumu da aynı doktorun ne diyor peki çok şükür esinde falan problem yok bence tutacak bu sefer burdan senin de haberini alırım yakında diğer arkadaşlar gibi darısı bana derim inşallah :)
İnsallah canım ya ama pek umudum kalmadı gibi negatif e alıştım artık

Haklısın canım ama sıkıldım gerçekten negatif görmekten
Canım daha kotu durumda olanları düşün yıllarca bekleyenler var çocuğu kesinlikle olamayacak kadınlar var erken menopoz vs Allah beterinden korusun bizim hastaligimizda er ya da geç Allah'ın izniyle çocuk oluyor ama sabretmek lazım :)

Biraz sabırsızım galiba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…