İğne ile çoğul gebelikler

Benimki de çatlatma iğnesi yine bakalım bu kez tutacak mı bize de aşılama der sanırım sonrasında bizde de hiç bir sorun yok ama olmayınca olmuyor 10 yıllık evliyim bir oğlum var 8 yaşında sonradan da olabiliyormuş bunu çok iyi anladım kader kısmet artık tüp bebek istemiyor eşim yaptırısak son kez aşılama yaptırırız gerisi Allah a kalmış artık çok yoruldum artık bende

Canım Esine baktırdın mi

Valla önce aşırı stres yapıyordum canım çok yiprattim kendimi tedavimi olup oluruna bırakıyorum artık . Allah a şükür bir oğlum var Rabbim nasip ederse olur yine inş
Oğlumdan önce düşük yaptım 1 de tahliller flimler herşey tertemiz doktor bile sorun şu diyemiyo yumurtaliklarım gayet iyi ama yine de 3 senedir korunmamamıza rağmen olmadı maddi manevi yoruldum artık sırada aşılama var bu iğneler fayda etmezse aşılama der Dr 1 kez de aşılama olurum tüp bebek istemiyor eşim zaten aşılama da tutmazsa hastaneden ayağımı çekicem artık

GonalF yumurta geliştirme iğnesi ve çatlatma iğnesi ovitrella.kullandim şimdi 15 haftalık Hamileyim dokora ilk gittigim de çift kesem olduğunu ikiz hamile olduğumu söyledi ama sadece biri gelişmiş diğeri kanama yapabilirmiş ama kanama olmadı Son gittiğimde de iç kanama yapabilirmiş gelismeyen kese bebeğe de bana da zarar verebilirmiş bu konuda bilgisi olan başına gelen varsa beni de bilgilendirir misiniz

Benim adetlerim düzenli gibi bazen 35 günü yıl da bi iki geçiyordu son aylarda çene altımda kıllanma oldu kilom da çok değil 67 sadece ultrasonda görünüyor yumurtaligimda bi sürü yumurta var

canm aynı sorun bendede varr suan klomen kullanıyorum salı gunu gıdcem doktora klomenı kullanıp senin gebelik oldumu pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…