İğne ile çoğul gebelikler

Merhabalar bende pcoluyum gonal f kullanmaya başladım ikiz çok istiyorum yumurtalarım gelişir inşAllah eşimde sorun yok rahim filmim temiz cıktı 1 yıl önce bu ikinci aşılamam olacak

Merhabalar bende pcoluyum gonal f kullanmaya başladım ikiz çok istiyorum yumurtalarım gelişir inşAllah eşimde sorun yok rahim filmim temiz cıktı 1 yıl önce bu ikinci aşılamam olacak
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah tutar bugün mü basladin ignelere

Kızlar size bir şey diyeceğim ben geçen çarsamba aşılama oldum bugün çok fena karın agrım oldu ve doktor a gittim doktor yumurtan catlamıs ama çatlarken damar a denk gelmiş kanama olmuş dedi oda kist e dönüşmüş dedi aşılama sonra böyle olan oldumu

Canım son durumun nedir yeni görüyorum mesajini

Canım son durumun nedir yeni görüyorum mesajini
Canım gebelik olusmus biraz küçük aşılamadan sonra olusmus büyük bir ihtimalle pazartesi filan tekrar kan testi istedi doktor benim 2 yumurtam oluşmuştu biri büyük diğeri küçük büyük olan kist oldu küçük olan da tutmus

Ayy hamilesin yani şu an çok sevindim gözün aydın canımmm

Canım peki nasıl bir tedavi sürecinden geçtin uygun olduğunda anlatır mısın bilirsin bizim gibilere böyle şeyler duymak iyi geliyor..
Yazayım canım benim pcos um var ben genelde her ay adet oluyorum ama 30 günde filan ortalama yılda 10 defa filan 1.5 yıldır çocuk istiyoruz klomen kullandım 5 ay filan çatlatma iğnesi filan aşılama ya geçelim dedim doktor a tamam dedi gnal f 75 kullandım 2 enfektör onu kullandım 2 tane yumurtam oluştu doktor alttan muayene ederken senim rahim ağzı çok geride pcos da etkili bu da etkili olmuş olabilir dedi aşılamadan 3 gün sonra agrım başladı çok kötü doktor a gittim kist olmuş dedi dedim aşılamanın tutma olasılığı var mı dedim bir ihtimal dedi ama pek umutlanma dedi 9. Günü kan verdim beta hcg 0.125 çıktı 15 kan verdim 121 cıktı

Sağol canım Allah bütün isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Arada böyle biraz tuhaf olacak ama koca karı yöntemleride uyguladım aşılamadan sonra yakı taktım belime ama aşılama olacagı ay ve ondan önceki ay bol bol incir yemiştim soğan kürü yapıyordum arada aklıma gelince

Canım teşekkür ederim yazdığın için rabbim emeklerini boşa çıkartmamis çok şükür darısı bize inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini

Slm hangi iğneydi sana verdiği ben menogon kullanıyorum 4 gün oldu 26 tane daha vurulucam 1 aylık iğne tedavisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…