- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Valla sen yazmadan ben soruyorum artık hani tanımıyorum ama diyorum inşaallah olur güzel şeyler yazar ya da ne durumda falan merak ediyorum çünkü aramızda pek bi zaman farkı da yokEvet canım birazdan çıkar bi yarım saate ayy inşallah ya bakalım sabırsızlıkla bekliyorum çok korkuyorum adet ağrıları oluyor ara ara dün gece rüyamda kanamam olmuştu inşallah bu sefer sağlıklı olur ya dua edin bana lütfen
Haberini alır almaz bize dua etEvet canım birazdan çıkar bi yarım saate ayy inşallah ya bakalım sabırsızlıkla bekliyorum çok korkuyorum adet ağrıları oluyor ara ara dün gece rüyamda kanamam olmuştu inşallah bu sefer sağlıklı olur ya dua edin bana lütfen
Yok ya hiç sorun değil Allah razı olsunValla sen yazmadan ben soruyorum artık hani tanımıyorum ama diyorum inşaallah olur güzel şeyler yazar ya da ne durumda falan merak ediyorum çünkü aramızda pek bi zaman farkı da yokaynı şeyleri ben de yaşıyorum tuhaf rüyalar görüyorum hani diğer düşükten sonra da bayağı etkilendim endişelerim henuz geçmedi. Senin durum da aynı benim gibi
İnşallah canım hep ediyorum Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah darısı tüm isteyen kadınlarımızın başına inşallahHaberini alır almaz bize dua et
İnşallah canım hep ediyorum Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah darısı tüm isteyen kadınlarımızın başına inşallahHaberini alır almaz bize dua et
Canım sonuç çıktı 530 olmuş çok şükür Çarşamba son kez ver diyor doktorumValla sen yazmadan ben soruyorum artık hani tanımıyorum ama diyorum inşaallah olur güzel şeyler yazar ya da ne durumda falan merak ediyorum çünkü aramızda pek bi zaman farkı da yokaynı şeyleri ben de yaşıyorum tuhaf rüyalar görüyorum hani diğer düşükten sonra da bayağı etkilendim endişelerim henuz geçmedi. Senin durum da aynı benim gibi
Ay ne güzel yükselmişİnşallah canım hep ediyorum Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah darısı tüm isteyen kadınlarımızın başına inşallahRabbim kimseyi nasipsiz bırakmasın
Canım sonuç çıktı 530 olmuş çok şükür Çarşamba son kez ver diyor doktorum
Aynen Çarşamba son kez kan ver dedi yarın da doktoruma gideceğim çağırdı işte bı kaç ilaç başlayacam dedi kan sulandırıcı falan artık çok iyi dedi umut verici dedi ayy inşallah böyle ilerler sağlıklı bir hamilelik geçiririz kuzum yaAy ne güzel yükselmişkeseyi de görürsün bu hafta inşaallah
Ayy çok sevindim senin adına sağlıkla ilerler inşallah hamileliğinAynen Çarşamba son kez kan ver dedi yarın da doktoruma gideceğim çağırdı işte bı kaç ilaç başlayacam dedi kan sulandırıcı falan artık çok iyi dedi umut verici dedi ayy inşallah böyle ilerler sağlıklı bir hamilelik geçiririz kuzum ya
Çok sağol canım amin inşallah darısı tüm kadınlarımızın başına inşallahAyy çok sevindim senin adına sağlıkla ilerler inşallah hamileliğin
Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin resim mevlamÇok sağol canım amin inşallah darısı tüm kadınlarımızın başına inşallah
Bana sadece folik asite devam dedi hatta ilaç vs kullancam mi diye sordum yokAynen Çarşamba son kez kan ver dedi yarın da doktoruma gideceğim çağırdı işte bı kaç ilaç başlayacam dedi kan sulandırıcı falan artık çok iyi dedi umut verici dedi ayy inşallah böyle ilerler sağlıklı bir hamilelik geçiririz kuzum ya
Aynen bende folik asit ve glifor kullanıyorum onlara devam et bide bı iki ilaç daha kullanmak için yarın gideceğim işte bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da da ilerleyelim de ne gerekiyorsa yaparım kullanırım hiç sıkıntı değil inankiBana sadece folik asite devam dedi hatta ilaç vs kullancam mi diye sordum yok
Amin inşallah kuzum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGözün Aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin resim mevlam
Glifor ne için ben bilmiyorum da. E bana neden ilaç vs vermedi diye düşünüyorum şu an . Gidip zorla ilaç yazdirasim varAynen bende folik asit ve glifor kullanıyorum onlara devam et bide bı iki ilaç daha kullanmak için yarın gideceğim işte bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da da ilerleyelim de ne gerekiyorsa yaparım kullanırım hiç sıkıntı değil inanki
Bende glifor kullandım ama yan etkisi yüksek bi ilaç olunca doktorun bıraktırdı salladı ilaç ikinci haftada beni . Diyabet ilacı kilon yada şekerin varsa ondan vermiştirGlifor ne için ben bilmiyorum da. E bana neden ilaç vs vermedi diye düşünüyorum şu an . Gidip zorla ilaç yazdirasim var
Glifor şeker ilacı ben pkoluyum ya insülin direncim var o yüzden kullanıyorum bayadir yok kız öyle düşünme demekki herhangi bir risk görmemiş o yüzden vermemiştir herkes ilaç kullanmiyor ki sonuçta öyle şeyler düşünme boşverGlifor ne için ben bilmiyorum da. E bana neden ilaç vs vermedi diye düşünüyorum şu an . Gidip zorla ilaç yazdirasim var
Başka doktora da görün o Aman içinde şüphe kalmasınGlifor ne için ben bilmiyorum da. E bana neden ilaç vs vermedi diye düşünüyorum şu an . Gidip zorla ilaç yazdirasim var
Bende de pko var ama ara formda demisti doktor. Diğer tahlillerim falan hep temizdi. Allah sağlıklı ilerletsin inşaallah canım cunlemizinkiniGlifor şeker ilacı ben pkoluyum ya insülin direncim var o yüzden kullanıyorum bayadir yok kız öyle düşünme demekki herhangi bir risk görmemiş o yüzden vermemiştir herkes ilaç kullanmiyor ki sonuçta öyle şeyler düşünme boşver
Doktorum hep aynıydı güven verdi bana ama bilemedim. Ben iki defa sordum ilacı yok folik asit yeterli dedi. Bakalım hayırlısı canımBaşka doktora da görün o Aman içinde şüphe kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?