İğneden sonraki gebelik testi

Valla sen yazmadan ben soruyorum artık hani tanımıyorum ama diyorum inşaallah olur güzel şeyler yazar ya da ne durumda falan merak ediyorum çünkü aramızda pek bi zaman farkı da yok aynı şeyleri ben de yaşıyorum tuhaf rüyalar görüyorum hani diğer düşükten sonra da bayağı etkilendim endişelerim henuz geçmedi. Senin durum da aynı benim gibi

Haberini alır almaz bize dua et

Yok ya hiç sorun değil Allah razı olsun tabiki öyle burda hepimiz aynı durumdayız aynı amaç uğruna burdayız ve benzer durumlar yaşamışız mutlaka o yüzden birbirimizi tanımasak bile bizi bizden başka anlayacak kimse yok emin ol çok teşekkür ederim

Haberini alır almaz bize dua et
İnşallah canım hep ediyorum Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah darısı tüm isteyen kadınlarımızın başına inşallah Rabbim kimseyi nasipsiz bırakmasın
Canım sonuç çıktı 530 olmuş çok şükür Çarşamba son kez ver diyor doktorum

Ay ne güzel yükselmiş keseyi de görürsün bu hafta inşaallah

Ay ne güzel yükselmiş keseyi de görürsün bu hafta inşaallah
Aynen Çarşamba son kez kan ver dedi yarın da doktoruma gideceğim çağırdı işte bı kaç ilaç başlayacam dedi kan sulandırıcı falan artık çok iyi dedi umut verici dedi ayy inşallah böyle ilerler sağlıklı bir hamilelik geçiririz kuzum ya

Ayy çok sevindim senin adına sağlıkla ilerler inşallah hamileliğin

Benim de iğneden sonraki 14. Günüm hala adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Beyaz akıntım ve bel ağrım var. İnternetten test sipariş ettim gelir bir iki güne adet tarihim de 6’sı bakalım ne olacak.

Bana sadece folik asite devam dedi hatta ilaç vs kullancam mi diye sordum yok

Bana sadece folik asite devam dedi hatta ilaç vs kullancam mi diye sordum yok
Aynen bende folik asit ve glifor kullanıyorum onlara devam et bide bı iki ilaç daha kullanmak için yarın gideceğim işte bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da da ilerleyelim de ne gerekiyorsa yaparım kullanırım hiç sıkıntı değil inanki

Glifor ne için ben bilmiyorum da. E bana neden ilaç vs vermedi diye düşünüyorum şu an . Gidip zorla ilaç yazdirasim var

Glifor ne için ben bilmiyorum da. E bana neden ilaç vs vermedi diye düşünüyorum şu an . Gidip zorla ilaç yazdirasim var
Bende glifor kullandım ama yan etkisi yüksek bi ilaç olunca doktorun bıraktırdı salladı ilaç ikinci haftada beni . Diyabet ilacı kilon yada şekerin varsa ondan vermiştir

Glifor şeker ilacı ben pkoluyum ya insülin direncim var o yüzden kullanıyorum bayadir yok kız öyle düşünme demekki herhangi bir risk görmemiş o yüzden vermemiştir herkes ilaç kullanmiyor ki sonuçta öyle şeyler düşünme boşver

Bende de pko var ama ara formda demisti doktor. Diğer tahlillerim falan hep temizdi. Allah sağlıklı ilerletsin inşaallah canım cunlemizinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…