- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Yok zaten o ortada olmaz da. Belirtilerin ve adetinin bayağı geçmesi pozitif gibi de umarım öyledirDostalr sagolsun canm cok sagol ondan dolayi testi erteledim cunku esimin amcasi yani biz bir evde yasiyoruz ondsn dolayi cok misafir geliyo yinde testi yaparsam size yazarim
Evet canm yazarkm cok sagulun insh Allah olur ya bugun basim iftara yakin cok agryoyru buda bir beltriri olabilirmi ??Yok zaten o ortada olmaz da. Belirtilerin ve adetinin bayağı geçmesi pozitif gibi de umarım öylediryazarsın sen sonucunu
15 . Gün . 318 çıktı sonuçn
Ay mesajını okurken nasıl sevdim15 . Gün . 318 çıktı sonuç
Allah razı olsun evet letu kullandım 5 gun sonra çatlatma iğnesi vuruldum canım .Ay mesajını okurken nasıl sevdimHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Bişy sorucam çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldın acaba
Oruç tutuyosan ondandır belki. Baş ağrısı normal ama diğerleri hamilelik belirtileri sanki . İnşaallah da öyledirEvet canm yazarkm cok sagulun insh Allah olur ya bugun basim iftara yakin cok agryoyru buda bir beltriri olabilirmi ??
14.gunden sonrayı bekle canım. İnşaallah pozitiftir. Benim belirtiler de adet gibiydi ve ikinci iğne kullanimimdi senin gibi.Kızlar merhaba, bugün iğneden sonraki 13. Günüm son 5 gündür adet olacakmış gibi ağrılarım olup geçiyor, beyaz hafif akıntım var ve malum göğüslerde sızlama arada. Sizde de böyle oldu mu? Bu arada ikinci kullanımım çatlatma iğnesini, geçen ay böyle olmamıştım. 10. Ve 11. Günlerde dayanamayıp test yaptım fakat onlar ilacın etkisiydi sanırım.
Ayy inşallah14.gunden sonrayı bekle canım. İnşaallah pozitiftir. Benim belirtiler de adet gibiydi ve ikinci iğne kullanimimdi senin gibi.
Cok var beyazakitim oda gebelik belitirisimi yoksa adet oncesimi ve arasira kasik agrim varOruç tutuyosan ondandır belki. Baş ağrısı normal ama diğerleri hamilelik belirtileri sanki . İnşaallah da öyledir
Daha önce adet öncesi geliyor muydu akıntınız?Cok var beyazakitim oda gebelik belitirisimi yoksa adet oncesimi ve arasira kasik agrim var
Tamam da senin iğneden sonra bayağı zaman geçmiş adet olmamışsin o yüzden ihtimal veriyorum ben.Cok var beyazakitim oda gebelik belitirisimi yoksa adet oncesimi ve arasira kasik agrim var
Sanki hayir dikatimi cekmedi bilmiyorum ama cok yirgun hisediyorum kendimi ve klomen kulandim 25 marta adetim geldi ve cok duzenesiz adetimi 3 cu gunu basladim ve ramazanin 1 gunde pregnyl ignemi vurdum ve hala adet olmadim adetim gelmez olmazmiydi simdiye kdr ..Daha önce adet öncesi geliyor muydu akıntınız?
Olabilir birkac gun daha bekliyicem cunku burasi kalabalik gecsin sonra yaparim testi ..Tamam da senin iğneden sonra bayağı zaman geçmiş adet olmamışsin o yüzden ihtimal veriyorum ben.
Gittin mi kan vermeyeAynen öyle valla
Evet canım verdim sonucu bekliyorum hayırlısıylaGittin mi kan vermeye
İki saat sonra mı cikcak? İnşaallah yükselmiştirEvet canım verdim sonucu bekliyorum hayırlısıyla
Evet canım birazdan çıkar bi yarım saate ayy inşallah ya bakalım sabırsızlıkla bekliyorum çok korkuyorum adet ağrıları oluyor ara ara dün gece rüyamda kanamam olmuştu inşallah bu sefer sağlıklı olur ya dua edin bana lütfenİki saat sonra mı cikcak? İnşaallah yükselmiştiryukselmisse keseyi de görürsün belki bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?