İğneden sonraki gebelik testi

Dostalr sagolsun canm cok sagol ondan dolayi testi erteledim cunku esimin amcasi yani biz bir evde yasiyoruz ondsn dolayi cok misafir geliyo yinde testi yaparsam size yazarim
Yok zaten o ortada olmaz da. Belirtilerin ve adetinin bayağı geçmesi pozitif gibi de umarım öyledir yazarsın sen sonucunu

Yok zaten o ortada olmaz da. Belirtilerin ve adetinin bayağı geçmesi pozitif gibi de umarım öyledir yazarsın sen sonucunu
Evet canm yazarkm cok sagulun insh Allah olur ya bugun basim iftara yakin cok agryoyru buda bir beltriri olabilirmi ??

Kızlar merhaba, bugün iğneden sonraki 13. Günüm son 5 gündür adet olacakmış gibi ağrılarım olup geçiyor, beyaz hafif akıntım var ve malum göğüslerde sızlama arada. Sizde de böyle oldu mu? Bu arada ikinci kullanımım çatlatma iğnesini, geçen ay böyle olmamıştım. 10. Ve 11. Günlerde dayanamayıp test yaptım fakat onlar ilacın etkisiydi sanırım.

Eklentiler

• 645AEAD6-16E1-4C39-9619-EEF474814BE1.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 96
Bu arada iki yıl öncede tedavisiz hamile kaldım 7 haftalıkken düşük yaptım. Pco’yum. 4 yıllık evliyim Rabbim inşallah bana ve tüm isteyenlere sağlıkla nasip eder. Geçen ay genetik test yaptırdım. B vitaminini vücudum tutmuyormuş onu öğrendim. Hergün B vitamini kullanmam gerekiyormuş. Hamile kalırsam sa başka bir ilaç kullandıracağını söyledi doktorum. B vitamini eksikliği gebelikte düşüğe engel olabiliyomuş. Folik asiti bile B vitaminli olandan verdi.

14.gunden sonrayı bekle canım. İnşaallah pozitiftir. Benim belirtiler de adet gibiydi ve ikinci iğne kullanimimdi senin gibi.

Daha önce adet öncesi geliyor muydu akıntınız?
Sanki hayir dikatimi cekmedi bilmiyorum ama cok yirgun hisediyorum kendimi ve klomen kulandim 25 marta adetim geldi ve cok duzenesiz adetimi 3 cu gunu basladim ve ramazanin 1 gunde pregnyl ignemi vurdum ve hala adet olmadim adetim gelmez olmazmiydi simdiye kdr ..

İki saat sonra mı cikcak? İnşaallah yükselmiştir yukselmisse keseyi de görürsün belki bu hafta
Evet canım birazdan çıkar bi yarım saate ayy inşallah ya bakalım sabırsızlıkla bekliyorum çok korkuyorum adet ağrıları oluyor ara ara dün gece rüyamda kanamam olmuştu inşallah bu sefer sağlıklı olur ya dua edin bana lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…