İğneden sonraki gebelik testi

Aaa süper MaşaAllah hayırlısı olsun hakkınız da çok sevindim

Ama bayağı geçmiş üzerinden yarın mutlaka yap inşaallah adet olmazsin buraya yaz sonucunu
Evet gecti ama yapicam yarin allah herkese hayrli evlat nasip etsin halen goguslerim sis ve beyaz akintim var ama bel agrisim yok adet olacakmmisim gibi bir is da yok anlayamidim durumumu giti

Yasak diye mi hem ne alaka bi kan altı üstü
Kesinlikle yapamayız normal şartlarda da acil de gebelik testi yapılmıyor dedim hafta içi yaptım nasıl yapılmıyor yapılmıyor dedi pazartesi gelseniz de ben olsam yapmam dedi kime yaptirdiysaniz ona yaptırın yine dedi gelirseniz de

Esimim amcasi vefa eti biz ayni evde yasiyoruz kizlar sora yapicam testi ve size sonucu bildiririm

Merhaba cok sevindim sunucunuza adet ağrısı dediginiz artarak mi devam etti yoksa hep ayni miydi benim bi kac gundur artti pazartesi kan verecegim korkuyorum

Merhaba cok sevindim sunucunuza adet ağrısı dediginiz artarak mi devam etti yoksa hep ayni miydi benim bi kac gundur artti pazartesi kan verecegim korkuyorum
Son bir kaç gün kala hissettim. Ama çok şiddetli değil öyle ara ara geldi gitti. İnşaallah pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…