- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Aaa süper MaşaAllah hayırlısı olsun hakkınız da çok sevindimMerhaba canım evet 27 Nisan salı günü çatlatma iğnesinin 14. Günü kan verdim 10.69 çıktı bugün tekrar verdim 31.16 cikti cumartesi tekrar kan vereceğim inşallah yükselmiştir değerim bakalım hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen dileyen herkesin başına inşallahAaa süper MaşaAllah hayırlısı olsun hakkınız da çok sevindim
Evet gecti ama yapicam yarin allah herkese hayrli evlat nasip etsin halen goguslerim sis ve beyaz akintim var ama bel agrisim yok adet olacakmmisim gibi bir is da yok anlayamidim durumumu gitiAma bayağı geçmiş üzerinden yarın mutlaka yap inşaallah adet olmazsin buraya yaz sonucunu
Belirtilerin de varEvet gecti ama yapicam yarin allah herkese hayrli evlat nasip etsin halen goguslerim sis ve beyaz akintim var ama bel agrisim yok adet olacakmmisim gibi bir is da yok anlayamidim durumumu giti
Daha gitmedim ya
Canım gittim yapmadılar maalesefSaat kaç olmuş hala burda
Yasak diye mi hem ne alaka bi kan altı üstüCanım gittim yapmadılar maalesefpazartesi gelin dediler iki hastaneye gittim yapmadılar bende pazartesi gideceğim inşallah
Kesinlikle yapamayız normal şartlarda da acil de gebelik testi yapılmıyor dedim hafta içi yaptım nasıl yapılmıyor yapılmıyor dedi pazartesi gelseniz de ben olsam yapmam dedi kime yaptirdiysaniz ona yaptırın yine dedi gelirseniz deYasak diye mi hem ne alaka bi kan altı üstü
Yasak diye mi hem ne alaka bi kan altı üstü
Sadece aşı için açıkmış güya acil sadece aşı yapıyoruz dediYasak diye mi hem ne alaka bi kan altı üstü
Merhaba cok sevindim sunucunuzaBen adet olcam dedim kesin . Sadece dediğim gibi geçen hafta o akıntım oldu farklıydı. İğneden 3-4 gün sonra da biraz ağrım oldu yine kasıklarımda kısa süreli. Hala adet olacak gibi hissediyorum yani. Senin de olcak inşaallah
Son bir kaç gün kala hissettim. Ama çok şiddetli değil öyle ara ara geldi gitti. İnşaallah pozitiftirMerhaba cok sevindim sunucunuzaadet ağrısı dediginiz artarak mi devam etti yoksa hep ayni miydi benim bi kac gundur artti pazartesi kan verecegim korkuyorum
PehhhSadece aşı için açıkmış güya acil sadece aşı yapıyoruz dedi
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun canım.Esimim amcasi vefa eti biz ayni evde yasiyoruz kizlar sora yapicam testi ve size sonucu bildiririm
Dostalr sagolsun canm cok sagol ondan dolayi testi erteledim cunku esimin amcasi yani biz bir evde yasiyoruz ondsn dolayi cok misafir geliyo yinde testi yaparsam size yazarimBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun canım.Herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?