- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Boşver o zaman kalbini temiz ferah tutDoktorum hep aynıydı güven verdi bana ama bilemedim. Ben iki defa sordum ilacı yok folik asit yeterli dedi. Bakalım hayırlısı canım
Bende yarın sabah test yapayım diyorum dua edin şu hamiş anneler lütfen yaDoktorum hep aynıydı güven verdi bana ama bilemedim. Ben iki defa sordum ilacı yok folik asit yeterli dedi. Bakalım hayırlısı canım
Senin iğneden sonraki kaçıncı günün canım?Bende yarın sabah test yapayım diyorum dua edin şu hamiş anneler lütfen ya
22 nisanda iğne oldum yarın 12. GünümSenin iğneden sonraki kaçıncı günün canım?
Amin inşallah canım inşallahBende de pko var ama ara formda demisti doktor. Diğer tahlillerim falan hep temizdi. Allah sağlıklı ilerletsin inşaallah canım cunlemizinkini
Acele etmesen mi hani 14.gune kadar etkisi suruyormus ya.22 nisanda iğne oldum yarın 12. Günüm
Erken gebelik testi aldım adetten bi hafta önce yapılan zaten cuma günü kan vericemAcele etmesen mi hani 14.gune kadar etkisi suruyormus ya.
Erken gebelik testi aldım adetten bi hafta önce yapılan zaten cuma günü kan vericem
Benimde 14günüm adet tarihimde 6sıBenim de iğneden sonraki 14. Günüm hala adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Beyaz akıntım ve bel ağrım var. İnternetten test sipariş ettim gelir bir iki güne adet tarihim de 6’sı bakalım ne olacak.
Benim adetle iğne arasında 2 gün vardı. Adet gunumden önceki gün15.gune denk geliyordu idrar testi pozitifti sizin de öyle olur inşaallahBenimde 14günüm adet tarihimde 6sı
Ayy hadi bakalım ne olacakBenimde 14günüm adet tarihimde 6sı
Negatif çıktıAcele etmesen mi hani 14.gune kadar etkisi suruyormus ya.
Daha 12. Günün değil mi canım? Adetine kaç gün var?Negatif çıktıcuma kan vericem
Hayırlısı olsun canım. Adet günün ne zaman peki ?Negatif çıktıcuma kan vericem
Bi hafta var ama ne bileyim bi silik çizgi fln olurdu yine umut etmiştim net bi çizgi vardırDaha 12. Günün değil mi canım? Adetine kaç gün var?
Cuma kan vercem iğnenin üstüne tam 2 hafta olmuş oluyo cuma günü ne bileyim silik bi çizgi görürüm diye düşünmüştümHayırlısı olsun canım. Adet günün ne zaman peki ?
Adet olmayana kadar ümidi kesmek yok
Allahtan umut kesilmez Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinBi hafta var ama ne bileyim bi silik çizgi fln olurdu yine umut etmiştim net bi çizgi vardır
AminnnnAllahtan umut kesilmez Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Sonradan pozitife döner inşaallahCuma kan vercem iğnenin üstüne tam 2 hafta olmuş oluyo cuma günü ne bileyim silik bi çizgi görürüm diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?