İğneden sonraki gebelik testi

Hadi hayırlısı ne güzel güne denk gelmiş iki sevinç bir olsun

Benim de iğneden sonraki 15. Günüm az evvel test yaptım negatif nasip değilmiş demek ki.

Nasıl bi yol izlicekmiş doktor peki
Bu ikinci Femara + çatlatma iğnesi kullanışımdı. Doktorumla henüz konuşmadım ama ara vermek istiyorum. Her ay bu stresi yaşayıp olumsuz sonuç almak biraz sıktı beni. 4 yıldır da sadece 1 defa gebeliğim oldu kendiliğinden onun da kalbi durdu. Belki Rabbim istemiyor diye düşünüyorum. Biraz ara vereceğim o yüzden..

Erken gebelik testinde göremedin mi bende göremedim. Yok üzerimde bi belirtide yok senin var mı ağrın

Bende ilk femera sonra yumurtam kendisinden çatlamıştı ama olmadı bu ikinci bunda bilmiyorum umudum vardı Bunda da klomen çatlatma iğnesi denedim Allahım yarın güzel bi haber verdirir inşallah ama rahimde perde var bende o engel olabailir dedi doktor

Kuzum rahimde perde varsa ameliyat olman gerekiyor. O gebeliğe engel zaten. Gebelik olursa da düşükle sonuçlanıyor bunu doktorunun söylemesi gerekirdi zaten önce onu halletmen gerekiyor. Yakın arkadaşımın vardı düşükle sonuçlandı gebeliği ardından operasyon geçirdi tekrar hamile kaldı doğum yaptı hatta ikinciye hamile şu an. Onu bi doktorunla konuş gerekirse de doktorunu değiştir.

İnternetten araştırdığım okuduğum yazılar senin dediğin gibi söylüyor ama doktorum bu ay deneyelim olmazsa rahim filmi çekip perdeyi alalım dedi düşükolur demedi direk

İnternetten araştırdığım okuduğum yazılar senin dediğin gibi söylüyor ama doktorum bu ay deneyelim olmazsa rahim filmi çekip perdeyi alalım dedi düşükolur demedi direk
Aynen kuzum olmazsa bu ay onu halledersin. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin.

Kızlar bu ay da nasip değilmiş negatid hcg değerim
2 nin altında dedi aile hekimi
Ben anlamıyorum ya yumurtalar büyüyor çatlıyor ama neden olmuyor
Tarifi mi yanlış yapıyoruz acaba

Hayırlısı olsun canım Allah kucağımızı boş bırakmasın

Hayırlısı olsun canım Allah tez zamanda nasip etsin en güzel şekilde
Tatlı limon merhaba bugün gittim doktora cuma günü kese için çağırdı bakalım hayırlısı hap verdi iğne verdi ordayken bir serum taktı Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bizler de dahil ya inşallah

2 nin altında derken 5 ve üzeri olması gerekmiyor mu internette hep 5 ve üzerini gösteriyor. Benim dün kanda 0.81 Di bugün 3.46 geldi acaba hamii olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…