- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Hemşiremle konuştum yarın kan ver dediSonradan pozitife döner inşaallah
Ay inşaallah çıkar yaHemşiremle konuştum yarın kan ver dedi
Hadi hayırlısı ne güzel güne denk gelmiş iki sevinç bir olsunKızlar benim de bugün iğne vurulduğum günden itibaren 14.günüm İğneyi 21 nisan sabah 7.30 da vuruldum. Sabah gittim sağlık ocağına kan verdim. Öğleden sonra aile hekimim haber verecek. Yarın oğluşumun doğum günü. İnşallah sürpriz olur..
İğnenin 11.günü erken gebelik testi yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı
Nasıl bi yol izlicekmiş doktor pekiBenim de iğneden sonraki 15. Günüm az evvel test yaptım negatifnasip değilmiş demek ki.
Bu ikinci Femara + çatlatma iğnesi kullanışımdı. Doktorumla henüz konuşmadım ama ara vermek istiyorum. Her ay bu stresi yaşayıp olumsuz sonuç almak biraz sıktı beni. 4 yıldır da sadece 1 defa gebeliğim oldu kendiliğinden onun da kalbi durdu. Belki Rabbim istemiyor diye düşünüyorum. Biraz ara vereceğim o yüzden..Nasıl bi yol izlicekmiş doktor peki
Erken gebelik testinde göremedin mi bende göremedim. Yok üzerimde bi belirtide yok senin var mı ağrınKızlar benim de bugün iğne vurulduğum günden itibaren 14.günüm İğneyi 21 nisan sabah 7.30 da vuruldum. Sabah gittim sağlık ocağına kan verdim. Öğleden sonra aile hekimim haber verecek. Yarın oğluşumun doğum günü. İnşallah sürpriz olur..
İğnenin 11.günü erken gebelik testi yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı
Bende ilk femera sonra yumurtam kendisinden çatlamıştı ama olmadı bu ikinci bunda bilmiyorum umudum vardı Bunda da klomen çatlatma iğnesi denedim Allahım yarın güzel bi haber verdirir inşallah ama rahimde perde var bende o engel olabailir dedi doktorBu ikinci Femara + çatlatma iğnesi kullanışımdı. Doktorumla henüz konuşmadım ama ara vermek istiyorum. Her ay bu stresi yaşayıp olumsuz sonuç almak biraz sıktı beni. 4 yıldır da sadece 1 defa gebeliğim oldu kendiliğinden onun da kalbi durdu. Belki Rabbim istemiyor diye düşünüyorum. Biraz ara vereceğim o yüzden..
Kuzum rahimde perde varsa ameliyat olman gerekiyor. O gebeliğe engel zaten. Gebelik olursa da düşükle sonuçlanıyor bunu doktorunun söylemesi gerekirdi zaten önce onu halletmen gerekiyor. Yakın arkadaşımın vardı düşükle sonuçlandı gebeliği ardından operasyon geçirdi tekrar hamile kaldı doğum yaptı hatta ikinciye hamile şu an. Onu bi doktorunla konuş gerekirse de doktorunu değiştir.Bende ilk femera sonra yumurtam kendisinden çatlamıştı ama olmadı bu ikinci bunda bilmiyorum umudum vardı Bunda da klomen çatlatma iğnesi denedim Allahım yarın güzel bi haber verdirir inşallah ama rahimde perde var bende o engel olabailir dedi doktor
İnternetten araştırdığım okuduğum yazılar senin dediğin gibi söylüyor ama doktorum bu ay deneyelim olmazsa rahim filmi çekip perdeyi alalım dedi düşükolur demedi direkKuzum rahimde perde varsa ameliyat olman gerekiyor. O gebeliğe engel zaten. Gebelik olursa da düşükle sonuçlanıyor bunu doktorunun söylemesi gerekirdi zaten önce onu halletmen gerekiyor. Yakın arkadaşımın vardı düşükle sonuçlandı gebeliği ardından operasyon geçirdi tekrar hamile kaldı doğum yaptı hatta ikinciye hamile şu an. Onu bi doktorunla konuş gerekirse de doktorunu değiştir.
Aynen kuzum olmazsa bu ay onu halledersin. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin.İnternetten araştırdığım okuduğum yazılar senin dediğin gibi söylüyor ama doktorum bu ay deneyelim olmazsa rahim filmi çekip perdeyi alalım dedi düşükolur demedi direk
Hayırlısı olsun canım Allah kucağımızı boş bırakmasınKızlar bu ay da nasip değilmiş negatid hcg değerim
2 nin altında dedi aile hekimi
Ben anlamıyorum ya yumurtalar büyüyor çatlıyor ama neden olmuyor
Tarifi mi yanlış yapıyoruz acaba
Amin canım inşallah hepimiz içinHayırlısı olsun canım Allah kucağımızı boş bırakmasın
Öyle tabiki ümit kesilmez hiç beklemediğimiz bir anda olurAmin canım inşallah hepimiz için
Ne güzel yarına sürpriz yapacaktım olmadı Allah büyük vardır bir bildiği
Amin canım inşallahAynen kuzum olmazsa bu ay onu halledersin. Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin.
Hayırlısı olsun canım Allah tez zamanda nasip etsin en güzel şekildeBenim de iğneden sonraki 15. Günüm az evvel test yaptım negatifnasip değilmiş demek ki.
Tatlı limon merhabaHayırlısı olsun canım Allah tez zamanda nasip etsin en güzel şekilde
2 nin altında derken 5 ve üzeri olması gerekmiyor mu internette hep 5 ve üzerini gösteriyor. Benim dün kanda 0.81 Di bugün 3.46 geldi acaba hamii olabilir miyimKızlar bu ay da nasip değilmiş negatid hcg değerim
2 nin altında dedi aile hekimi
Ben anlamıyorum ya yumurtalar büyüyor çatlıyor ama neden olmuyor
Tarifi mi yanlış yapıyoruz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?