- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 30
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Sağlık ocağında yaptırdım ben <2 yazıyor2 nin altında derken 5 ve üzeri olması gerekmiyor mu internette hep 5 ve üzerini gösteriyor. Benim dün kanda 0.81 Di bugün 3.46 geldi acaba hamii olabilir miyim
Bence kan testini tekrarla olabilir değer düşecek yere yükselmiş2 nin altında derken 5 ve üzeri olması gerekmiyor mu internette hep 5 ve üzerini gösteriyor. Benim dün kanda 0.81 Di bugün 3.46 geldi acaba hamii olabilir miyim
Tatlı limon merhababugün gittim doktora cuma günü kese için çağırdı bakalım hayırlısı hap verdi iğne verdi ordayken bir serum taktı Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bizler de dahil ya inşallah
TestteBence kan testini tekrarla olabilir değer düşecek yere yükselmiş
Canım ben de 11.günü erken gebelik testi yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı.Testte
1-5 gebe olmayan
5-50 3 haftalık gebelik yazıyor
İğne olalı 12 gün oldu bugün erken olduğu için olabilir mi yani 3.46 çıkması
Bu arada erken gebelik testi de yaptım tek çizgiydi
Aynen canım bakalım hayırlısı inşallah bissiru ilaç kullanıyorum ama ya vücudum nasıl kaldıracak bilmiyorum herşey yolunda gider inşallahAy süperminicik bi nokta gorcen inşaallah. Beni dahaa iki hafta sonra çağırdı yani daha diğer cuma ama ben bayramdan önceki gün giderim
Tek sen değilsindir heralde hani kullanan da çoktur ve doktor öyle kafasına göre de veremez demek ki ihtiyaç var. Sen stres yapma yolunda gitsin herşey.Aynen canım bakalım hayırlısı inşallah bissiru ilaç kullanıyorum ama ya vücudum nasıl kaldıracak bilmiyorum herşey yolunda gider inşallah
Tek sen değilsindir heralde hani kullanan da çoktur ve doktor öyle kafasına göre de veremez demek ki ihtiyaç var. Sen stres yapma yolunda gitsin herşey.
Canım sen gebemisin??? Cok sevındım gercektenn.. inşallah sağlıkla kucagına alırsınYok ya hiç sorun değil Allah razı olsuntabiki öyle burda hepimiz aynı durumdayız aynı amaç uğruna burdayız ve benzer durumlar yaşamışız mutlaka o yüzden birbirimizi tanımasak bile bizi bizden başka anlayacak kimse yok emin ol çok teşekkür ederim
Ben test yaptım da acaba doğruluğu nedir bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz banaTek sen değilsindir heralde hani kullanan da çoktur ve doktor öyle kafasına göre de veremez demek ki ihtiyaç var. Sen stres yapma yolunda gitsin herşey.
Canım kac gün var reglıne? Bıde gebesın şu teste göreBen test yaptım da acaba doğruluğu nedir bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz bana
1 gün varCanım kac gün var reglıne? Bıde gebesın şu teste göre
Kan testi verıp öğrenebılırsın canım1 gün var6 mayısta bekliyorum kendilerini
Evet canım öğrendim kan takibi yapıyordum cuma günü ultrason muayenesine çağırdı keseyi görmek için işte bakalım hayırlısı olsun inşallahCanım sen gebemisin??? Cok sevındım gercektenn.. inşallah sağlıkla kucagına alırsınbanada dua edermisin benle beraber bekleyen arkadaslarada tabii
Amin canımmEvet canım öğrendim kan takibi yapıyordum cuma günü ultrason muayenesine çağırdı keseyi görmek için işte bakalım hayırlısı olsun inşallahtabiki hep dua ediyorum inanki tüm kadınlarımıza Rabbim kimseyi nasipsiz bırakmasın inşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Dün 0.81 bugün 3.46 geldi kanda hcgKan testi verıp öğrenebılırsın canım
Yükselıyor canım o zaman daha yeni maşallahDün 0.81 bugün 3.46 geldi kanda hcg
Silik çizgi var net bir şekilde sanırım hamilesinBen test yaptım da acaba doğruluğu nedir bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz bana
Bende de aynı durum var fakat şu an bayağı uzaklastim. Aklıma geliyor ama tutuyorum kendimi . O minigi düşün lütfen . Günde kaç tane gidiyor seninAynen inşallah canım hayırlısı Rabbimden artık nasip bu saatten sonrası bide ben sigara kullanıyorum maalesefaz içmeye çalışıyorum ama keşke hiç kullanmasam
Yaaa sende mi içiyorsun valla 4 tane içiyorum maalesefBende de aynı durum var fakat şu an bayağı uzaklastim. Aklıma geliyor ama tutuyorum kendimi . O minigi düşün lütfen . Günde kaç tane gidiyor senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?