İğneden sonraki gebelik testi

2 nin altında derken 5 ve üzeri olması gerekmiyor mu internette hep 5 ve üzerini gösteriyor. Benim dün kanda 0.81 Di bugün 3.46 geldi acaba hamii olabilir miyim
Sağlık ocağında yaptırdım ben <2 yazıyor
Ben de saatlerdir onu araştırıyorum önce 1 bile çıkan adeti geciktkten sonra hamile olan çok var canım
Adet geçene kadar hala bir ümit var

Ay süper minicik bi nokta gorcen inşaallah. Beni dahaa iki hafta sonra çağırdı yani daha diğer cuma ama ben bayramdan önceki gün giderim

Testte
1-5 gebe olmayan
5-50 3 haftalık gebelik yazıyor
İğne olalı 12 gün oldu bugün erken olduğu için olabilir mi yani 3.46 çıkması
Bu arada erken gebelik testi de yaptım tek çizgiydi
Canım ben de 11.günü erken gebelik testi yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı.
Bugün 14. Gün kan testi negatif ama adet olana kadar Allah tan ümit kesilmez

Ay süper minicik bi nokta gorcen inşaallah. Beni dahaa iki hafta sonra çağırdı yani daha diğer cuma ama ben bayramdan önceki gün giderim
Aynen canım bakalım hayırlısı inşallah bissiru ilaç kullanıyorum ama ya vücudum nasıl kaldıracak bilmiyorum herşey yolunda gider inşallah

Aynen canım bakalım hayırlısı inşallah bissiru ilaç kullanıyorum ama ya vücudum nasıl kaldıracak bilmiyorum herşey yolunda gider inşallah
Tek sen değilsindir heralde hani kullanan da çoktur ve doktor öyle kafasına göre de veremez demek ki ihtiyaç var. Sen stres yapma yolunda gitsin herşey.

Aynen inşallah canım hayırlısı Rabbimden artık nasip bu saatten sonrası bide ben sigara kullanıyorum maalesef az içmeye çalışıyorum ama keşke hiç kullanmasam
Tek sen değilsindir heralde hani kullanan da çoktur ve doktor öyle kafasına göre de veremez demek ki ihtiyaç var. Sen stres yapma yolunda gitsin herşey.

Canım sen gebemisin??? Cok sevındım gercektenn.. inşallah sağlıkla kucagına alırsın banada dua edermisin benle beraber bekleyen arkadaslarada tabii

Ben test yaptım da acaba doğruluğu nedir bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz bana

Eklentiler

• IMG_20210504_223012.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 62
Canım sen gebemisin??? Cok sevındım gercektenn.. inşallah sağlıkla kucagına alırsın banada dua edermisin benle beraber bekleyen arkadaslarada tabii
Evet canım öğrendim kan takibi yapıyordum cuma günü ultrason muayenesine çağırdı keseyi görmek için işte bakalım hayırlısı olsun inşallah tabiki hep dua ediyorum inanki tüm kadınlarımıza Rabbim kimseyi nasipsiz bırakmasın inşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Amin canımm kaçıncı gün öğrendın?

Aynen inşallah canım hayırlısı Rabbimden artık nasip bu saatten sonrası bide ben sigara kullanıyorum maalesef az içmeye çalışıyorum ama keşke hiç kullanmasam
Bende de aynı durum var fakat şu an bayağı uzaklastim. Aklıma geliyor ama tutuyorum kendimi . O minigi düşün lütfen . Günde kaç tane gidiyor senin

Bende de aynı durum var fakat şu an bayağı uzaklastim. Aklıma geliyor ama tutuyorum kendimi . O minigi düşün lütfen . Günde kaç tane gidiyor senin
Yaaa sende mi içiyorsun valla 4 tane içiyorum maalesef sen kaç tane içiyon ne kadar düşünürsem düşüneyim tutamıyorum kendimi başım ağrıyor dişlerim kamasiyor resmen daha çok strese giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…