İğneden sonraki gebelik testi

Amin canımm kaçıncı gün öğrendın?
14.gun çok düşük bir değerle öğrendim canım ama çok şükür arttı ilk 27nisan salı günü kan verdim 10.69 iki gün sonra 29 Nisan tekrar kan verdim 31.17 çıktı son olarak 3 Mayıs Pazartesi günü kan verdim 530 çıktı canım

Çook şükür canıöm darısı bızlere

Olabilir birkac gun daha bekliyicem cunku burasi kalabalik gecsin sonra yaparim testi ..
Ben adet oldum bugunn ve infolic combi şase aldim ben turkiye disinda yasadgimi icin bana bunu verdiler ayni dediler sadece markasi farkli gunde kac kez icilir bunun ustunde 1 kez yasiyi ben pko astasiyim ve regnelim duzensiz sizde kulandinizmi ve ne zaman hamile kaldiniz ..cok tesekurler simdiden

Eklentiler

• Screenshot_20210504-224819_WhatsApp.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 22
Hayirli olsun clionelic diye bir de serum verdilermi tutunmasi icin ?

Aynen aynen bende 22 nisanda vuruldum iki yumurtan gelişmiş dedi iki taraftan 19. Mm olmuş ikisi dedi. Dün erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi sabahta kan verdim benim sıkıntım da rahim de perde olması o engel oluyor işte vakalım bu kes de oluşmazsa gebelik perdeyi hipereskobi yapacaklar akşamda doktoruma gidicem sonuca göre

Ya sabah ilk idrarla tekrar test yaptım yine negatif çıktı akşamki test bozuk muydu acaba kanı yarın vericem çünkü dün vermiştim 3.46 gelmişti
Testte mi sıkıntı var acaba hayalet çizgi vardı ama. 5 in altındaki değerlerde gebelik yok deniyor bildiğim kadarıyla . Adet günün ne zaman canım?

Benim kan sonucum çıktı da kızlar nereye bakıcam beta ya mı hct ye mi

Testte mi sıkıntı var acaba hayalet çizgi vardı ama. 5 in altındaki değerlerde gebelik yok deniyor bildiğim kadarıyla . Adet günün ne zaman canım?
Yarın normalde dün gece çok kasık ağrım oldu normalde adet öncesi göğüsleri çok sızlar afedersin düşecek gibi olur ama bu kez hiç öyle bişey yok sadece kasık ağrım çok fazla özellikle dinlenir pozisyonda gün içinde çalışırken falan bir sancı olmuyor anlam veremedim sanırım geç adet görücem negatif gibi testim

Yaaa sende mi içiyorsun valla 4 tane içiyorum maalesef sen kaç tane içiyon ne kadar düşünürsem düşüneyim tutamıyorum kendimi başım ağrıyor dişlerim kamasiyor resmen daha çok strese giriyorum
Ben içsem benim de o kadar gider belki daha çok. Eşim bilmiyor bıraktım sanıyor ki inşaallah birakcam da tamamen paketi falan attım hep hem bebek hem ramazan vesile olur umarım bırakmaya. Sen tam tiryakisin heralde . Benim canım da istiyor ama öyle dişlerim falan kamasmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…