- Konu Sahibi Tatli Limon
-
14.gun çok düşük bir değerle öğrendim canım ama çok şükür arttı ilk 27nisan salı günü kan verdim 10.69 iki gün sonra 29 Nisan tekrar kan verdim 31.17 çıktı son olarak 3 Mayıs Pazartesi günü kan verdim 530 çıktı canımAmin canımmkaçıncı gün öğrendın?
Çook şükür canıöm14.gun çok düşük bir değerle öğrendim canım ama çok şükür arttı ilk 27nisan salı günü kan verdim 10.69 iki gün sonra 29 Nisan tekrar kan verdim 31.17 çıktı son olarak 3 Mayıs Pazartesi günü kan verdim 530 çıktı canım
Ben adet oldum bugunn ve infolic combi şase aldim ben turkiye disinda yasadgimi icin bana bunu verdiler ayni dediler sadece markasi farkli gunde kac kez icilir bunun ustunde 1 kez yasiyi ben pko astasiyim ve regnelim duzensiz sizde kulandinizmi ve ne zaman hamile kaldiniz ..cok tesekurler simdidenOlabilir birkac gun daha bekliyicem cunku burasi kalabalik gecsin sonra yaparim testi ..
Hayirli olsun clionelic diye bir de serum verdilermi tutunmasi icin ?14.gun çok düşük bir değerle öğrendim canım ama çok şükür arttı ilk 27nisan salı günü kan verdim 10.69 iki gün sonra 29 Nisan tekrar kan verdim 31.17 çıktı son olarak 3 Mayıs Pazartesi günü kan verdim 530 çıktı canım
Ya sabah ilk idrarla tekrar test yaptım yine negatif çıktı akşamki test bozuk muydu acaba kanı yarın vericem çünkü dün vermiştim 3.46 gelmiştiSilik çizgi var net bir şekilde sanırım hamilesinsabah mi yaptın bir de yarın kan verirsen kesinleşir
Ne zaman iğne vurulmuştun canımDün 0.81 bugün 3.46 geldi kanda hcg
Erken gebelikntestinde mi yaptın sabah adı ne testinYa sabah ilk idrarla tekrar test yaptım yine negatif çıktı akşamki test bozuk muydu acaba kanı yarın vericem çünkü dün vermiştim 3.46 gelmişti
Bende şimdi kan verdimErken gebelikntestinde mi yaptın sabah adı ne testin
22 Nisan ama çatlama 24 nisanda oldu 26 nisanda kontrole gittim sağda yumurtlama olmuş dediNe zaman iğne vurulmuştun canım
Testi adını bilmiyorum ama son 2-3 gündür tek çizgiydi akşam 2. Silik çizgi oldu aynı test markasından sabah Bi daha yaptım yine tek çıktı anlamadımErken gebelikntestinde mi yaptın sabah adı ne testin
Sanırım bizim seninle aynı gündü iğne ben pek karamsar oldum kendi adıma umarım sen güzel haberler alırsın canım benimBende şimdi kan verdim
Sanırım bizim seninle aynı gündü iğne ben pek karamsar oldum kendi adıma umarım sen güzel haberler alırsın
Testte mi sıkıntı var acaba hayalet çizgi vardı ama. 5 in altındaki değerlerde gebelik yok deniyor bildiğim kadarıyla . Adet günün ne zaman canım?Ya sabah ilk idrarla tekrar test yaptım yine negatif çıktı akşamki test bozuk muydu acaba kanı yarın vericem çünkü dün vermiştim 3.46 gelmişti
Yarın normalde dün gece çok kasık ağrım oldu normalde adet öncesi göğüsleri çok sızlar afedersin düşecek gibi olur ama bu kez hiç öyle bişey yok sadece kasık ağrım çok fazla özellikle dinlenir pozisyonda gün içinde çalışırken falan bir sancı olmuyor anlam veremedim sanırım geç adet görücem negatif gibi testimTestte mi sıkıntı var acaba hayalet çizgi vardı ama. 5 in altındaki değerlerde gebelik yok deniyor bildiğim kadarıyla . Adet günün ne zaman canım?
İkisi de aynı yerde yazmıyor mu beta hcg diyeBenim kan sonucum çıktı da kızlar nereye bakıcam beta ya mı hct ye mi
Ben içsem benim de o kadar gider belki daha çok. Eşim bilmiyor bıraktım sanıyor ki inşaallah birakcam da tamamen paketi falan attım hep hem bebek hem ramazan vesile olur umarım bırakmaya. Sen tam tiryakisin heralde . Benim canım da istiyor ama öyle dişlerim falan kamasmiyorYaaa sende mi içiyorsun valla 4 tane içiyorum maalesefsen kaç tane içiyon ne kadar düşünürsem düşüneyim tutamıyorum kendimi başım ağrıyor dişlerim kamasiyor resmen daha çok strese giriyorum
Evet canım e nabizdan bakiyosan beta hcg yazan kısımBenim kan sonucum çıktı da kızlar nereye bakıcam beta ya mı hct ye mi
Gerçi sonucun kagittaysa da öyle deBenim kan sonucum çıktı da kızlar nereye bakıcam beta ya mı hct ye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?