İğneden sonraki gebelik testi

Hayırlısı olsun canım benim ne kadar oldu isteyeli ve ne kullandın bu süreçte acaba

11 ay oldu sadece ilk defa bu ay femera 10 gün kullandım 22 nisanda ovitrelle yaptırdım bu şekilde
Tamam dur daha yeni başlamışsın . Evet ilk ilaç kullanımında insan çok beklenti içine giriyor benim de öyle olmuştu ama daha yeni de evlisin. Benim ikinci ilaç kullanimimda oldu senin de olur inşaallah. Doktor herhangi bir tanı koydu mu sana

Evet canım on yıldan fazla içiyorum eşimde içiyor maalesef tutamıyorum kendimi içsem daha çok içiyorum anca bu kadar tutabiliyorumsen hiç içmiyorsun herhalde

Evet canım on yıldan fazla içiyorum eşimde içiyor maalesef tutamıyorum kendimi içsem daha çok içiyorum anca bu kadar tutabiliyorumsen hiç içmiyorsun herhalde
Geçen son üç sigaramı içtim ama hala vicdan azabı çekiyorum. Olabildiğince azalt sen de içmediğin her sigara ona bir nefes oluyor gibi şeyler düşün . Ben de zorlanıyorum ama başarabiliriz inşaallah onun esiri olmayız

Benim değişiyordu mesela bazen 3 yumurta bazen normal bir iki yumurta. Tahlillerim de normaldi . Başka ilaç vs verdi mi? Bana bu süreçte de hep inofolic kullandirdi. Burda bi kaç yerde okudum o folik asit pko olanlar için iyiymiş
Direk pco gibi duruyor demişti işte en son muayenede pco dedi direk

Ayy ne güzel sen içmiyormussun inşallah bana da nasip olur doktor da her gittiğimde bastıra bastıra sigarayı bırak sigarayı bırak diyor ama ben bırakamıyorum maalesef çok vicdan azabı çekiyorum ama

Canım senin ağrın sızın var mı belirtilerin neler hiç ben çok halsizim ya sürekli uykum geliyor biraz ayakta durunca belim de ağrıyor ara ara da adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor çok sürmüyor ama sende var mı biseyler

Yok hiç bişey önermesi femera+ovitrelle+duphaston sırasıyla bunları uyguladı

Benim kasıkta batmalar vardı . Ama kaç gündür hafifledi çok nadir. Geçen hafta da ben öyleydim sürekli uyku hali ama uyuyamiyordum gündüz falan. Aynı şeyler yani . Bu hafta daha iyiyim. Bi yandan da bi yerim agrimayinca telaslaniyorum acaba bi sıkıntı mı var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…