- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Aynen valla bende öyleyim iyi olsun da varsın ağrısı olsun ne diyim valla inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde herkes içindeBenim kasıkta batmalar vardı . Ama kaç gündür hafifledi çok nadir. Geçen hafta da ben öyleydim sürekli uyku hali ama uyuyamiyordum gündüz falan. Aynı şeyler yani . Bu hafta daha iyiyim. Bi yandan da bi yerim agrimayinca telaslaniyorum acaba bi sıkıntı mı var diye
Amin canım . Haberlesiriz yineAynen valla bende öyleyim iyi olsun da varsın ağrısı olsun ne diyim valla inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde herkes içinde
Tamam canım yazarım mutlakaAmin canım . Haberlesiriz yinekeseyi falan görürsen yaz
Benim değişiyordu mesela bazen 3 yumurta bazen normal bir iki yumurta. Tahlillerim de normaldi . Başka ilaç vs verdi mi? Bana bu süreçte de hep inofolic kullandirdi. Burda bi kaç yerde okudum o folik asit pko olanlar için iyiymiş
Benim bugün ovitrelle 13. Gün hcg 10.69 geldi ama idrarda negatifti sabah sizce hamiş miyimÇook şükür canıömdarısı bızlere
Hamilesin canımm tabı ıkı günde bir tekrarla bence sağlıklı gelişim için inşallah hmişsindirBenim bugün ovitrelle 13. Gün hcg 10.69 geldi ama idrarda negatifti sabah sizce hamiş miyim
Ayyy inşallah ya allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallahHamilesin canımm tabı ıkı günde bir tekrarla bence sağlıklı gelişim için inşallah hmişsindirbızede dua unutma..
Anam yükselmiş yaaBişey söyliycem sırf meraktan kan vermiştim bugün öğlen hcg 11 gelmiş dün 3.46 idipozitif mi demek bu
Bişey söyliycem sırf meraktan kan vermiştim bugün öğlen hcg 11 gelmiş dün 3.46 idipozitif mi demek bu
İnşallah ya diğer hormonlara da baktırdım da anlar mısınız ki gebelikte olan değerler mi diyeİnşaallah sağlıklı bir gebelik olur
İlk başta zaten beta hcg ye bakılıyor hamile olup olmadığını anlamak için. Sonra iki günde bir kan veriyorsun %60 gibi bi artış olması gerekiyormuş . Diğer tahlil vs ne gerekiyorsa doktor yapar zatenİnşallah ya diğer hormonlara da baktırdım da anlar mısınız ki gebelikte olan değerler mi diye
Progesteron um 30 lh 1.24 estradiol de 277 geldi benim dünden bugüne artış olmuşİlk başta zaten beta hcg ye bakılıyor hamile olup olmadığını anlamak için. Sonra iki günde bir kan veriyorsun %60 gibi bi artış olması gerekiyormuş . Diğer tahlil vs ne gerekiyorsa doktor yapar zaten
Progesteron normal ama diğerleri hakkında pek bilgim yok canım . Doktora ne zaman gitcen o söyler sana zatenProgesteron um 30 lh 1.24 estradiol de 277 geldi benim dünden bugüne artış olmuş
Normalde regl 2. Günü gidecektim yani cuma günü ama nolur bilemiyorumProgesteron normal ama diğerleri hakkında pek bilgim yok canım . Doktora ne zaman gitcen o söyler sana zaten
E gitmen gerekmiyor mu şimdi? Sonuçta değerin artiyorNormalde regl 2. Günü gidecektim yani cuma günü ama nolur bilemiyorum
Acaba diyorum hala iğnenin etkisi miE gitmen gerekmiyor mu şimdi? Sonuçta değerin artiyor
Bence öyle olsa böyle yükselmez amaAcaba diyorum hala iğnenin etkisi mi
Bak şimdi ben pozitif-negatif-pozitif gördüm şu tarihlerde
22 Nisan ovitrelle
26 Nisan beta 15 idrarda + (4.gün)
3 mayıs beta 0.81 idrarda - (11.gün)
4 mayıs beta 3.46 idrarda silik + (12.)
5 mayıs beta 10.89 idrarda silik + (13.)
İğnenin etkisi değildir demi
4 mayıs 3.46Bence öyle olsa böyle yükselmez ama
Adet gunun ne zamandi4 mayıs 3.46
6 mayıs 18.75
Kanda beta değerlerim normal mi çok mu düşük anlamlandıramadım pek yardımcı olur musunuz
Bugün ama gelmedi ve hiç bir belirtim de yok halaAdet gunun ne zamandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?