- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Benim beta adet günümde daha yüksekti. Ama belki seninki geç döllenmedir o yüzden . İki günde bir kan ver senBugün ama gelmedi ve hiç bir belirtim de yok hala
Artık kollarım morardı kan vermekten ben artık bekliyim diyorum ya çok yavaş ve küçük küçük değerlerle artış oluyorBenim beta adet günümde daha yüksekti. Ama belki seninki geç döllenmedir o yüzden . İki günde bir kan ver sen
Ama aksi bi şey varsa da doktor müdahale eder en azından. Bi gorunmen lazım benceArtık kollarım morardı kan vermekten ben artık bekliyim diyorum ya çok yavaş ve küçük küçük değerlerle artış oluyor
İnşallah yoktur kötü bişeyAma aksi bi şey varsa da doktor müdahale eder en azından. Bi gorunmen lazım bence
İnşaallah canım . sağlıklı gebelik olsunİnşallah yoktur kötü bişey
Evet canım gittim keseyi gördü çok şükür ilaçlarına devam et dedi ev işi yok ilişki yok dinlen bol bol dedi sigara içme dedi kesinlikle bayramdan sonra tekrar gel bi serum daha vereceğim dedi öyle işte canım sen naptın nasılsın
Çok şükür gözün aydın canımEvet canım gittim keseyi gördü çok şükür ilaçlarına devam et dedi ev işi yok ilişki yok dinlen bol bol dedi sigara içme dedi kesinlikle bayramdan sonra tekrar gel bi serum daha vereceğim dedi öyle işte canım sen naptın nasılsın
Bu ne için . Düşük oldu diye mi ?He bide biz genetik testi yapmıştık onun sonucunu bir an önce alın dedi benimkisi çıkmıştı eşimin ki daha çıkmamış onu söyledi işte bakalım
Hayır 2 kat artışı bile geçmiş sağlıklı gebelik benimde aynı oldu 17 idi çatlatma iğnesinin 14. Günü.4 mayıs 3.46
6 mayıs 18.75
Kanda beta değerlerim normal mi çok mu düşük anlamlandıramadım pek yardımcı olur musunuz
Hayırlı olsun canım senin de gebeliğinHayır 2 kat artışı bile geçmiş sağlıklı gebelik benimde aynı oldu 17 idi çatlatma iğnesinin 14. Günü.
Şuan 14 haftalık oldum artışın çok iyi
Ben hayalet çizgi göremedim ama umarım pozitiftir canımİğnenin 12. Günü testim
Hayırlısı inşallahBen hayalet çizgi göremedim ama umarım pozitiftir canım
Görünüyor mu gözle hayalet çizgi? İğnenin etkisi geçmiş sanırım senin. On dördüncü günden sonra pozitif olur inşaallahHayırlısı inşallah
Evet canımBu ne için . Düşük oldu diye mi ?
Daha önce düşük yaptım diye düşük önleyici serum da tutunması için aynen en büyük sıkıntı sigara şuan benim için ama onu da içiyorum maalesef çok üzgünüm ama elimde değilÇok şükür gözün aydın canımİyiyim şükür. Sana niye böyle ilaç vs serum veriyor canım. Ben bugün kan verdim sağlık ocağına doktor istemişti . Onlarda sıkıntı çıkmadı. Sen sigaraya dikkat et düşük sebebi olmasın
Çok silik gölge gibi var ama bende net bısey göremedim evet etki geçmiş demek şimdi biraz daha beklicez bakalım 12 Mayıs regl günüm zatenGörünüyor mu gözle hayalet çizgi? İğnenin etkisi geçmiş sanırım senin. On dördüncü günden sonra pozitif olur inşaallah
Hadi inşaallah olumlu olur hayırlısıyla. Buraya yaz da biz de sevinelimÇok silik gölge gibi var ama bende net bısey göremedim evet etki geçmiş demek şimdi biraz daha beklicez bakalım 12 Mayıs regl günüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?