İğneden sonraki gebelik testi

Ben de düşük yaptım ama bana vermiyor öyle şeyler doktor. Neyse sağlıklı ilerlesin de . Azaltamadin mi canım hic
Daha önce düşük yaptım diye düşük önleyici serum da tutunması için aynen en büyük sıkıntı sigara şuan benim için ama onu da içiyorum maalesef çok üzgünüm ama elimde değil

Hayırlı olsun canım senin de gebeliğin ben 6. Haftaya girdim sanırım. Doktor diğer cuma gel demişti ben Çarşamba gidebilirim kalp atışı duyulur mu ?
Canım ben ilk keseyi gördüm aslında 6 haftalıktım 5 hafta olarak göründü 15 gün sonra gittim 7+2 de kalp atışı ve bebeği gördüm yani 1 hafta geriden gidiyordu 11 hafta diye gittim 12+2 göründü normale döndü geri ileri olabiliyormuş endişelenecek bir durum yok haftanla uyumlu olmasa bile teşekkür ederim canım benim sağlıklı hamileliğimiz olur inşallah

Hayır 2 kat artışı bile geçmiş sağlıklı gebelik benimde aynı oldu 17 idi çatlatma iğnesinin 14. Günü.
Şuan 14 haftalık oldum artışın çok iyi
İnşallah öyledir sağlıklı bir gebelik olur doktorum salı tekrar kan istedi dış gebelik veya düşük olabilir belki diye pkoluyum artışın o yüzde azar azar devam ediyor dedi korkmadım değil hani

Yaaa inşaallah bi şey olmaz yaa. Haber ver mutlaka bu mübarek günlerin hatrina sağ salim çok gel inşaallah
Amin inşallah canım inşallah yatış verdiler bekliyorum bakalım muayene etti kese var ama kanama görünüyor yatış olsun takip edeyim dedi kanamani dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…