- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Daha önce düşük yaptım diye düşük önleyici serum da tutunması için aynen en büyük sıkıntı sigara şuan benim için ama onu da içiyorum maalesef çok üzgünüm ama elimde değil
Yazarım inşallah canım çok sağol inşallahHadi inşaallah olumlu olur hayırlısıyla. Buraya yaz da biz de sevinelim
Aynen takma kafana demekki herhangi bir risk görmemiş ki vermemiş yok canım ya içiyorum valla 3 dört taneBen de düşük yaptım ama bana vermiyor öyle şeyler doktor. Neyse sağlıklı ilerlesin de . Azaltamadin mi canım hic
Umarım azaltirsin . Bu arada kaç haftalık olmuş doktor ne dedi tam olarak. Bir de belirtilerin devam ediyor muAynen takma kafana demekki herhangi bir risk görmemiş ki vermemiş yok canım ya içiyorum valla 3 dört tane
Canım ben ilk keseyi gördüm aslında 6 haftalıktım 5 hafta olarak göründü 15 gün sonra gittim 7+2 de kalp atışı ve bebeği gördüm yani 1 hafta geriden gidiyordu 11 hafta diye gittim 12+2 göründü normale döndü geri ileri olabiliyormuş endişelenecek bir durum yok haftanla uyumlu olmasa bileHayırlı olsun canım senin de gebeliğinben 6. Haftaya girdim sanırım. Doktor diğer cuma gel demişti ben Çarşamba gidebilirim kalp atışı duyulur mu ?
İnşallah öyledir sağlıklı bir gebelik olur doktorum salı tekrar kan istedi dış gebelik veya düşük olabilir belki diye pkoluyum artışın o yüzde azar azar devam ediyor dedi korkmadım değil haniHayır 2 kat artışı bile geçmiş sağlıklı gebelik benimde aynı oldu 17 idi çatlatma iğnesinin 14. Günü.
Şuan 14 haftalık oldum artışın çok iyi
İnşaallah öyle değildirİnşallah öyledir sağlıklı bir gebelik olur doktorum salı tekrar kan istedi dış gebelik veya düşük olabilir belki diye pkoluyum artışın o yüzde azar azar devam ediyor dedi korkmadım değil hani
Canım lekelenmem başladıUmarım azaltirsin . Bu arada kaç haftalık olmuş doktor ne dedi tam olarak. Bir de belirtilerin devam ediyor mu
Yaaa inşaallah bi şey olmaz yaa. Haber ver mutlaka bu mübarek günlerin hatrina sağ salim çok gel inşaallahCanım lekelenmem başladıhastaneye gidiyorum dua edin lütfen
Amin inşallah canım inşallahYaaa inşaallah bi şey olmaz yaa. Haber ver mutlaka bu mübarek günlerin hatrina sağ salim çok gel inşaallah
Ederim tabi kiAmin inşallah canım inşallahyatış verdiler bekliyorum bakalım muayene etti kese var ama kanama görünüyor yatış olsun takip edeyim dedi kanamani dua edin lütfen
Allah şifa versin sağlık versin inşallahAmin inşallah canım inşallahyatış verdiler bekliyorum bakalım muayene etti kese var ama kanama görünüyor yatış olsun takip edeyim dedi kanamani dua edin lütfen
İnşallah canım inşallahEderim tabi kidurur inşaallah kısa zamanda
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah şifa versin sağlık versin inşallahÇok geçmiş olsun
Nasıl oldun canımİnşallah canım inşallah
Aynı canım yatıyorum hastanedeyim kanamayı takip ediyorlar kontrol altında tutmaya çalışıyorlar bizde bişey bilmiyoruz yani bekliyoruz öyleceNasıl oldun canım
Çok kanaman canımAynı canım yatıyorum hastanedeyim kanamayı takip ediyorlar kontrol altında tutmaya çalışıyorlar bizde bişey bilmiyoruz yani bekliyoruz öylece
İnşallah canım inşallah ama bilmiyorum inanki sanki adet olmuşum gibi kanama varÇok kanaman canımtutunsun sana inşaallah
Büyük geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın bu güzel gunlerin hatrinaİnşallah canım inşallah ama bilmiyorum inanki sanki adet olmuşum gibi kanama var
Amin inşallah canım inşallah çokça duaya ihtiyacım varBüyük geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın bu güzel gunlerin hatrinainşaallah bebeğin seninledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?