İğneden sonraki gebelik testi

Kızlar merhaba ben 21 nisanda çatlatma iğnemi yaptırdım 5 Mayıs regl günüm zaten 15. Gün oluyordu doktorum test yapmamı söyledi yaptım evde size atayım birde siz bakın bakan herkes pozitif dedi

Kızlar merhaba ben 21 nisanda çatlatma iğnemi yaptırdım 5 Mayıs regl günüm zaten 15. Gün oluyordu doktorum test yapmamı söyledi yaptım evde size atayım birde siz bakın bakan herkes pozitif dedi
Evet ikinci cizgin gorunuyor hayirli olsun rabbkm saglikla almayi nasip etsin belirtiniz varmiydi acaba

Amin inşallah kuzum inşallah Allah razı olsun pazartesi gününe kadar burdayım doktorum öyle önermiş gündüz saat 3 den beri kesilmis kanamam bakalım hayırlısı Allah'tan artık
Gecmis olsun sizin yazdiklarinizi okudum rabbim saglikla ilerlemiyi ve kucaginiza alamyi nasip etsin sizin icinde dua edecegem inşallah

Evet ikinci cizgin gorunuyor hayirli olsun rabbkm saglikla almayi nasip etsin belirtiniz varmiydi acaba
Saol cnm tşk ederim belirtim zaten son dört beş gün adet sancım gibi diyeyim kasıklarım ağrıyordu göğüslerim hassaslaşmaştı 15. Gün test yaptım evde 2. Çizgi silik olarak çıktı şimdide bulantım oluyor sabahları

Benimde igne gününü saymazsak 11.gün bugunde regl günüm ozaman ben insllah regl olmazsam 14.gunmu yapayim testi
Kasik agrisi bende var ama göğüslerimde sadece batma tarzi ağrı oluyor insllah bende cift cizgi görürüm

İnş cnm ben 15. Gün test yaptım silik çizgi çıktı 2 dakika sonra netleşti biraz daha öyle anladım arkadaşlarıma gösterdim var dediler yeni olduğu için bakalım bugün akşam acile gittik yarın sabah gel kan tahlili yapalım dedi idrar testi yaktık orda da silik bi şekilde çıktı hemşire var dedi ama hayırlısı inş

Yarin insllah guzel sonuclar alirsin cnm sonucunu buraya yaz merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…