- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Hastanede misin dahaAmin inşallah canım inşallah çokça duaya ihtiyacım var
Evet canım saat 3 den 6 ya kadar biraz durmuş gibi kanamam 6 da yeni ped taktım bakalım kanamayı takip ediyorlarHastanede misin daha
Tamam canım haberdar et arada. Rabbim yüzünü soldurmasinEvet canım saat 3 den 6 ya kadar biraz durmuş gibi kanamam 6 da yeni ped taktım bakalım kanamayı takip ediyorlar
İkinci çizgi belli ediyor hayırlı olsun inşaallah Devami gelsin sağ salim
Amin inşallah kuzum inşallah Allah razı olsunTamam canım haberdar et arada. Rabbim yüzünü soldurmasin
İyi olsun da sonu. Varsın yatar insanAmin inşallah kuzum inşallah Allah razı olsunpazartesi gününe kadar burdayım doktorum öyle önermiş gündüz saat 3 den beri kesilmis kanamam bakalım hayırlısı Allah'tan artık
Çok tşk ederim Amin inşİkinci çizgi belli ediyor hayırlı olsun inşaallah Devami gelsin sağ salim
Aynen canım aynen hayırlısı inşallahİyi olsun da sonu. Varsın yatar insan
Evet ikinci cizgin gorunuyor hayirli olsun rabbkm saglikla almayi nasip etsin belirtiniz varmiydi acabaKızlar merhaba ben 21 nisanda çatlatma iğnemi yaptırdım 5 Mayıs regl günüm zaten 15. Gün oluyordu doktorum test yapmamı söyledi yaptım evde size atayım birde siz bakın bakan herkes pozitif dedi
Gecmis olsun sizin yazdiklarinizi okudum rabbim saglikla ilerlemiyi ve kucaginiza alamyi nasip etsin sizin icinde dua edecegem inşallahAmin inşallah kuzum inşallah Allah razı olsunpazartesi gününe kadar burdayım doktorum öyle önermiş gündüz saat 3 den beri kesilmis kanamam bakalım hayırlısı Allah'tan artık
Saol cnm tşk ederim belirtim zaten son dört beş gün adet sancım gibi diyeyim kasıklarım ağrıyordu göğüslerim hassaslaşmaştı 15. Gün test yaptım evde 2. Çizgi silik olarak çıktı şimdide bulantım oluyor sabahlarıEvet ikinci cizgin gorunuyor hayirli olsun rabbkm saglikla almayi nasip etsin belirtiniz varmiydi acaba
Benimde igne gününü saymazsak 11.gün bugunde regl günüm ozaman ben insllah regl olmazsam 14.gunmu yapayim testiSaol cnm tşk ederim belirtim zaten son dört beş gün adet sancım gibi diyeyim kasıklarım ağrıyordu göğüslerim hassaslaşmaştı 15. Gün test yaptım evde 2. Çizgi silik olarak çıktı şimdide bulantım oluyor sabahları
İnş cnm ben 15. Gün test yaptım silik çizgi çıktı 2 dakika sonra netleşti biraz daha öyle anladım arkadaşlarıma gösterdim var dediler yeni olduğu için bakalım bugün akşam acile gittik yarın sabah gel kan tahlili yapalım dedi idrar testi yaktık orda da silik bi şekilde çıktı hemşire var dedi ama hayırlısı inşBenimde igne gününü saymazsak 11.gün bugunde regl günüm ozaman ben insllah regl olmazsam 14.gunmu yapayim testi
Kasik agrisi bende var ama göğüslerimde sadece batma tarzi ağrı oluyor insllah bende cift cizgi görürüm
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimGecmis olsun sizin yazdiklarinizi okudum rabbim saglikla ilerlemiyi ve kucaginiza alamyi nasip etsin sizin icinde dua edecegem inşallah
Yarin insllah guzel sonuclar alirsin cnm sonucunu buraya yaz merak ederimİnş cnm ben 15. Gün test yaptım silik çizgi çıktı 2 dakika sonra netleşti biraz daha öyle anladım arkadaşlarıma gösterdim var dediler yeni olduğu için bakalım bugün akşam acile gittik yarın sabah gel kan tahlili yapalım dedi idrar testi yaktık orda da silik bi şekilde çıktı hemşire var dedi ama hayırlısı inş
Yazarım cnm inş hepimiz güzel sonuçlar alırız bu mübarek günde Rabbim duysun sesimizi inşYarin insllah guzel sonuclar alirsin cnm sonucunu buraya yaz merak ederim
Amin . Kan sonucunu yaz biz de sevinelim seninleÇok tşk ederim Amin inşRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Senin de pozitif olur umarımYarin insllah guzel sonuclar alirsin cnm sonucunu buraya yaz merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?