- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Allah razi olsun guzel dualariniz icinSenin de pozitif olur umarımaz kalmış sonuca
Yazarım cnm inş yarın gideyim bi kan vereyim benim nedense hala içim rahat değilAmin . Kan sonucunu yaz biz de sevinelim seninlehayırlı olsun tekrar . İnşaallah sağlıkla ilerlesin
Allah razı olsun senden de. Hala inanamasam da hamilelik var devamı gelir umarımAllah razi olsun guzel dualariniz icin
Siz hamilesiniz galiba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben ogreneli iki hafta gibi bi şey oldu hala aynı durumdayım . Korkuyorum ve inanmakta güçlük çekiyorum canım . Değerin inşaallah güzel çıkar ve ilerler.Yazarım cnm inş yarın gideyim bi kan vereyim benim nedense hala içim rahat değilkorkuyorum
Kalp atisini duyduğun an tarifi imkansiz bir duyguAllah razı olsun senden de. Hala inanamasam da hamilelik var devamı gelir umarım
Önümüzdeki hafta gitcez doktora. İnşaallah duyabilirizKalp atisini duyduğun an tarifi imkansiz bir duyguinsallah saglikla ilerler gebeliğin annelik cok guzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın insallah bol bol dua okuyun içinizdeki korkuda gider
Amin cnm inş hepimizin çok aminBen ogreneli iki hafta gibi bi şey oldu hala aynı durumdayım . Korkuyorum ve inanmakta güçlük çekiyorum canım . Değerin inşaallah güzel çıkar ve ilerler.
Canım sen kaçıncı gün öğrendin ve keseyi ne zaman gördün inş sende kalp atışlarını duyarsınKalp atisini duyduğun an tarifi imkansiz bir duyguinsallah saglikla ilerler gebeliğin annelik cok guzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın insallah bol bol dua okuyun içinizdeki korkuda gider
Testin bariz pozitif duruyor ki zaten canım. Kanda da çıkar inşaallah bugün. Hafta içi keseyi görürsün inşaallahAmin cnm inş hepimizin çok aminBakalım bugün acile gidip kan testi vereceğim yoksa da diyorum adet olurdum ilaç vermişti doktorum bana düşük önleyici aynı zamanda adet düzenleyici neden diye sormuştum eğer bebek varsa düşüğü önler dedi tutmamışsa da direk gününde adet olursun dedi Rabbim inş hepimize nasip eder
Benimde bugun 10. günüm test yaptim sadece tek cizgi ciktiKızlar benim de iğnenin bugün 10. Günü dayanamayıp test yaptım iğnenin etkisi mi sürüyor hala
Çok saol cnm peki sen ne zaman öğrendin kaçıncı gün test yaptın ve kan tahlili verdin keseyi ne zaman gördün cnmTestin bariz pozitif duruyor ki zaten canım. Kanda da çıkar inşaallah bugün. Hafta içi keseyi görürsün inşaallah
İğneden sonraki 15.gun(22 Nisan) idrarda çıktı silik çizgi . Aynı gün kan verdim 318 çıktı. İki gün sonra yine verdim 888 çıktı. İkinci kan cumartesiye denk geldi. Pazartesi doktora gittim çok küçük de olsa keseyi gordum. Cuma tekrar gel dedi kese 0.8 mm olmuştu. İki hafta sonra tekrar çağırdi. O da bu önümüzdeki cumaya denk geliyor .Çok saol cnm peki sen ne zaman öğrendin kaçıncı gün test yaptın ve kan tahlili verdin keseyi ne zaman gördün cnm
Çok saol cnm peki sen ne zaman öğrendin kaçıncı gün test yaptın ve kan tahlili verdin keseyi ne zaman gördünTestin bariz pozitif duruyor ki zaten canım. Kanda da çıkar inşaallah bugün. Hafta içi keseyi görürsün inşaallah
anladım cnm hayırlsıyla inş kalp atışlarını da duyarsınİğneden sonraki 15.gun(22 Nisan) idrarda çıktı silik çizgi . Aynı gün kan verdim 318 çıktı. İki gün sonra yine verdim 888 çıktı. İkinci kan cumartesiye denk geldi. Pazartesi doktora gittim çok küçük de olsa keseyi gordum. Cuma tekrar gel dedi kese 0.8 mm olmuştu. İki hafta sonra tekrar çağırdi. O da bu önümüzdeki cumaya denk geliyor .
Çok saol cnm peki sen ne zaman öğrendin kaçıncı gün test yaptın ve kan tahlili verdin keseyi ne zaman gördün
anladım cnm hayırlsıyla inş kalp atışlarını da duyarsınBende 15. Gün(5 Mayıs) yaptım evde idrar testi attığım test işte silik çıktı ama var dedi doktor işte şansıma yasak var bakalım bugün gidip acilde kan testi yaptıracağım inş çıkar değil mi
Ben ogreneli iki hafta gibi bi şey oldu hala aynı durumdayım . Korkuyorum ve inanmakta güçlük çekiyorum canım . Değerin inşaallah güzel çıkar ve ilerler.
Çok saol cnm peki sen ne zaman öğrendin kaçıncı gün test yaptın ve kan tahlili verdin keseyi ne zaman gördün
anladım cnm hayırlsıyla inş kalp atışlarını da duyarsınBende 15. Gün(5 Mayıs) yaptım evde idrar testi attığım test işte silik çıktı ama var dedi doktor işte şansıma yasak var bakalım bugün gidip acilde kan testi yaptıracağım inş çıkar değil mi
Kızlar acile gittik zaten dün akşam laboratuvar kapalı dediler özeldi gittiğimiz yer bugün gündüz gittim yapmadılar kan tahlili kapalıymış yarın açıkmış artık yarın kendi doktorumu arayıp randevu alacağım
Ya nasılsın peki cnm dikkat etBenim de kanamam oldu acile geldik
Nasilsin cnm insllah birsey olmaz dualarimdasinBenim de kanamam oldu acile geldik
Ya nasılsın peki cnm dikkat et
Anlamadım ki bi şey leke oldu böyle çok minik. Sonra acile gittim alttan baktı bi şey yok dedi. Eve geldim bi saat olmadan bi kaç damla kan geldi yine gittim . Doktor muayenedendir dedi ve bizim kan uyuşmazlığı var iğne yaptı yarın polikliniğe gel dedi şimdi çok az kahverengi leke şeklinde yarın gitcem artık doktoraNasilsin cnm insllah birsey olmaz dualarimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?