İğneden sonraki gebelik testi

Allah razı olsun senden de. Hala inanamasam da hamilelik var devamı gelir umarım
Kalp atisini duyduğun an tarifi imkansiz bir duygu insallah saglikla ilerler gebeliğin annelik cok guzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın insallah bol bol dua okuyun içinizdeki korkuda gider

Kalp atisini duyduğun an tarifi imkansiz bir duygu insallah saglikla ilerler gebeliğin annelik cok guzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın insallah bol bol dua okuyun içinizdeki korkuda gider
Önümüzdeki hafta gitcez doktora. İnşaallah duyabiliriz çok teşekkür ederim bu dileklerin için

Ben ogreneli iki hafta gibi bi şey oldu hala aynı durumdayım . Korkuyorum ve inanmakta güçlük çekiyorum canım . Değerin inşaallah güzel çıkar ve ilerler.
Amin cnm inş hepimizin çok amin Bakalım bugün acile gidip kan testi vereceğim yoksa da diyorum adet olurdum ilaç vermişti doktorum bana düşük önleyici aynı zamanda adet düzenleyici neden diye sormuştum eğer bebek varsa düşüğü önler dedi tutmamışsa da direk gününde adet olursun dedi Rabbim inş hepimize nasip eder

Canım sen kaçıncı gün öğrendin ve keseyi ne zaman gördün inş sende kalp atışlarını duyarsın

Testin bariz pozitif duruyor ki zaten canım. Kanda da çıkar inşaallah bugün. Hafta içi keseyi görürsün inşaallah

Çok saol cnm peki sen ne zaman öğrendin kaçıncı gün test yaptın ve kan tahlili verdin keseyi ne zaman gördün cnm
İğneden sonraki 15.gun(22 Nisan) idrarda çıktı silik çizgi . Aynı gün kan verdim 318 çıktı. İki gün sonra yine verdim 888 çıktı. İkinci kan cumartesiye denk geldi. Pazartesi doktora gittim çok küçük de olsa keseyi gordum. Cuma tekrar gel dedi kese 0.8 mm olmuştu. İki hafta sonra tekrar çağırdi. O da bu önümüzdeki cumaya denk geliyor .

Testin bariz pozitif duruyor ki zaten canım. Kanda da çıkar inşaallah bugün. Hafta içi keseyi görürsün inşaallah
Çok saol cnm peki sen ne zaman öğrendin kaçıncı gün test yaptın ve kan tahlili verdin keseyi ne zaman gördün
anladım cnm hayırlsıyla inş kalp atışlarını da duyarsın Bende 15. Gün(5 Mayıs) yaptım evde idrar testi attığım test işte silik çıktı ama var dedi doktor işte şansıma yasak var bakalım bugün gidip acilde kan testi yaptıracağım inş çıkar değil mi

Ben ogreneli iki hafta gibi bi şey oldu hala aynı durumdayım . Korkuyorum ve inanmakta güçlük çekiyorum canım . Değerin inşaallah güzel çıkar ve ilerler.

Kızlar acile gittik zaten dün akşam laboratuvar kapalı dediler özeldi gittiğimiz yer bugün gündüz gittim yapmadılar kan tahlili kapalıymış yarın açıkmış artık yarın kendi doktorumu arayıp randevu alacağım

Kanda çıkar canım

Ya nasılsın peki cnm dikkat et
Nasilsin cnm insllah birsey olmaz dualarimdasin
Anlamadım ki bi şey leke oldu böyle çok minik. Sonra acile gittim alttan baktı bi şey yok dedi. Eve geldim bi saat olmadan bi kaç damla kan geldi yine gittim . Doktor muayenedendir dedi ve bizim kan uyuşmazlığı var iğne yaptı yarın polikliniğe gel dedi şimdi çok az kahverengi leke şeklinde yarın gitcem artık doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…