- Konu Sahibi Tatli Limon
-
Canim yat dinlen iş falan yapma inşllah Allahin iziniyle birsey olmaz bizim gelindede vardi kan uyuşmazlığı sukur ikitane doğum yapti insllah sende saglikla kalp atisini duyacaksin saglila kucagina alacaksin bol bol dua oku cnmAnlamadım ki bi şey leke oldu böyle çok minik. Sonra acile gittim alttan baktı bi şey yok dedi. Eve geldim bi saat olmadan bi kaç damla kan geldi yine gittim . Doktor muayenedendir dedi ve bizim kan uyuşmazlığı var iğne yaptı yarın polikliniğe gel dedi şimdi çok az kahverengi leke şeklinde yarın gitcem artık doktora
Çok gelmiş olsun cnm dikkat et dinlen yarın inş güzel haberler verirsinAnlamadım ki bi şey leke oldu böyle çok minik. Sonra acile gittim alttan baktı bi şey yok dedi. Eve geldim bi saat olmadan bi kaç damla kan geldi yine gittim . Doktor muayenedendir dedi ve bizim kan uyuşmazlığı var iğne yaptı yarın polikliniğe gel dedi şimdi çok az kahverengi leke şeklinde yarın gitcem artık doktora
Çok gelmiş olsun cnm dikkat et dinlen yarın inş güzel haberler verirsin
İnşaallah Allah razı olsun kızlar sizlerden de güzel haberler duyarız umarımCanim yat dinlen iş falan yapma inşllah Allahin iziniyle birsey olmaz bizim gelindede vardi kan uyuşmazlığı sukur ikitane doğum yapti insllah sende saglikla kalp atisini duyacaksin saglila kucagina alacaksin bol bol dua oku cnm
Ben yarın sabah kan vereceğim bakalım cnm içim hiç rahat değil inan bi hayırlsıyla kalp atışlarını duysakİnşaallah Allah razı olsun kızlar sizlerden de güzel haberler duyarız umarım
İyiyim kuzum sabahı bekliyorum işte doktorum muayene edecek işte kalçadan iğne yaptılar bi tane bi tane fitil iki tane de serum hayırlısı Allah'tan artık bakalım sabah ola hayrola kanamam da durdu gibi dün gündüz saat 3 den beri bakalım
Benim de bugün oldu kanama yarın gitcem doktorumaİyiyim kuzum sabahı bekliyorum işte doktorum muayene edecek işte kalçadan iğne yaptılar bi tane bi tane fitil iki tane de serum hayırlısı Allah'tan artık bakalım sabah ola hayrola kanamam da durdu gibi dün gündüz saat 3 den beri bakalım
Hepimiz diken üstündeyiz canım . Güzel haberlerimiz olsun inşaallahBen yarın sabah kan vereceğim bakalım cnm içim hiç rahat değil inan bi hayırlsıyla kalp atışlarını duysak
Hepimiz diken üstündeyiz canım . Güzel haberlerimiz olsun inşaallahBen yarın sabah kan vereceğim bakalım cnm içim hiç rahat değil inan bi hayırlsıyla kalp atışlarını duysak
İnş cnm inş hepimiz kalp atışlarını duyarızHepimiz diken üstündeyiz canım . Güzel haberlerimiz olsun inşaallah
Yaaa canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bak şimdi ne kadar oldu ayy inşallah kötü bir durum yoktur kuzum Allah yardımcımız olsun inşallahBenim de bugün oldu kanama yarın gitcem doktoruma
Haber ver mutlaka canım korkutma kendini hayırlısı olsun inşallah Rabbim yardımcımız olsun inşallahBenim de bugün oldu kanama yarın gitcem doktoruma
Dün acilde 5+6 hafta dedi. 6 oldu işteYaaa canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bak şimdi ne kadar oldu ayy inşallah kötü bir durum yoktur kuzum Allah yardımcımız olsun inşallah
Yeni güzel haberler senin olsun . Hayırlı olsun canımMerhabalar herkese, sizleri takip ediyorum güzel haberleri duymak çok güzel insallah darısı bizim gibi bekleyenlerin başına, ben de 4 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum.Sabirsizlikla bekliyorum..
Aminnn çok teşekkür ederimYeni güzel haberler senin olsun . Hayırlı olsun canım
Bende kist olmuştu canım belki de o yüzden silik çıktı. İğneden 12 gün sonra kan testi yapmıştım gebelik yoktu. Hamile değilim yani inşallah sen hamilesindirBenimde bugun 10. günüm test yaptim sadece tek cizgi cikti
Korkma korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun naptın doktoruna muayene oldun muDün acilde 5+6 hafta dedi. 6 oldu iştebakalım korkuyorum. İyi şeyler olmuyor sanki
Bende 5+2 iyim galiba son adet tarihine göre hesaplaniliyor o şekilde çıkıyorDün acilde 5+6 hafta dedi. 6 oldu iştebakalım korkuyorum. İyi şeyler olmuyor sanki
Hayır cikcam birazdanKorkma korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun naptın doktoruna muayene oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?